Asztrológia

Lélekszakadva... Mars-Merkúr kvadrát

Lélekszakadva... Mars-Merkúr kvadrát

Nem számít, hol élünk, nem számít, kik vagyunk korlátok vesznek körül. Némelyik valódi, némelyiket csak odaképzeljük. Sokan közülünk önként elfogadják ezeket a korlátokat. Mások egyenesen kénytelenek így tenni. De olyanok is akadnak, akik úgy érzik: muszáj kitörniük, még akkor is, ha az, ami a korlátok túloldalán várja őket, egyszerre ijesztő és ismeretlen.

Földre érkezve... Neptunusz előre indul

Földre érkezve... Neptunusz előre indul

A Neptunusz a spiritualitás, a feltétlen szeretet, a művészetek bolygója 2018. november 25-én előre indul, abbahagyja június közepe óta tartó hátrafelé haladását. A bolygó energiái erőteljesen hatnak, amikor a Neptunusz árnyoldalai is megmutatkozhatnak: illúzió, önámítás, csalódás..Az elmúlt hónapokban nem láttuk reálisan a lehetőségeinket, ami az elkövetkezendő időszakban hozhat csalódást. Itt az idő, hogy ezeket a tapasztalatokat felhasználva rendet tegyünk az életünkben.

Égi tánc a csillagos égbolton

Égi tánc a csillagos égbolton

Naprendszerünk ideális példája a kiegyensúlyozott kapcsolatrendszernek. Egyik bolygó sem akarja átvenni a Nap szerepét, mindegyikük hűséges marad önmaga természetéhez, mégis tökéletes összhangban működik a többiekkel. Egyiküknek sem kell áldozatokat hozni, nem kell megtagadnia önmagát, nem kell felemás eredménnyel kecsegtető kompromisszumokba belemenniük. Mindegyikük éppen olyan, amilyen. És az emberi kapcsolatok is éppen ilyen harmonikusak lehetnek.

Aki mer az nyer..... Neptunusz-Merkúr kvadrát

Aki mer az nyer..... Neptunusz-Merkúr kvadrát

Készen állunk, hogy tegyünk valamit. Van cél, van elhivatottság, egy új kezdet. Minden nagy utazás itt indul, mégis a legtöbbünk soha nem éri el az áhított célt. Fantasztikus történeteket kreálunk magunk köré, úgy teszünk, mintha mindent előre elterveztünk volna, hagyjuk fényesen és forrón ragyogni a csillagunkat, de aztán hirtelen kialszik, és fogalmunk sincs, miért. Ezek az ego tünetei, a gyógymód pedig a szerénység és a valóság elfogadása.

Novemberi horoszkóp

Novemberi horoszkóp

Az elmúlt hetek, hónapok óta tartó feszültség, nyomasztó érzés végre novemberben oldódni látszik. A elmúlt időszakra igen csak rányomta  bélyegét azoknak a feszült bolygókonstellációknak az energiája, amelyek sokunk életében veszteségeket, távolságtartást, félelmeket és magányt generáltak. Ejött a fellélegzés időszaka: felszabadulnak ezek a fojtogató bilincsek, eljött a gyógyulás ideje. Nyíljunk ki, áradjunk szét végre, váljunk az élet egyetemes részévé.

Fájdalmas sebek felszakadása... Újhold a Halak jegyében

Fájdalmas sebek felszakadása... Újhold a Halak jegyében

“A Bölcs az összes elemek közül a vizet választotta tanítójául. A Víz engedékeny, mégis mindent meghódít. A víz kioltja a tüzet, eközben látszólag vereséget szenved, és gőz formájában elillan, de aztán újra összeáll. A víz elmossa a lágy földet, és ha sziklába ütközik kikerüli. …Átitatja az atmoszférát, és meghal tőle a szél. A víz megtévesztő alázattal bánik az őt akadályozókkal, mert tudja, hogy semmiféle erő sem térítheti el a kijelölt céljától, a tengertől. A víz az engedékenységgel hódit: sohasem támad, de mindig ő nyeri az utolsó csatát.” 

Február havi horoszkóp

Február havi horoszkóp

Az elmúlt hetek, hónapok óta tartó feszültség, nyomasztó érzés végre februárban oldódni látszik. A elmúlt időszakra igen csak rányomta  bélyegét azoknak a feszült bolygókonstellációknak az energiája, amelyek sokunk életében veszteségeket, távolságtartást, félelmeket és magányt generáltak. Ejött a fellélegzés időszaka: felszabadulnak ezek a fojtogató bilincsek, eljött a gyógyulás ideje. Nyíljunk ki, áradjunk szét végre, váljunk az élet egyetemes részévé.

Az ego lelepleződése : Vízöntő - Oroszlán Telihold

Az ego lelepleződése : Vízöntő - Oroszlán Telihold

Néha felelni kell az élet kiszámíthatatlanul bekövetkező, s elodázhatatlanul végzetes pillanataiban: felelni kell, az egészre. Ki vagyok? Mit akarok? Ki ellen, kinek érdekében akarok élni? Miért? Milyen képességekkel, eszközökkel, felkészültséggel? Ami fontosabb mindennél: milyen szándékkal?... És, felelni az egészre: hol tartok? Van-e még tartalékom áldozatkészségből, önzetlenségből, vagy már csak megóvni és megmenteni akarok maradék készleteket? Ez a pillanat az életben, amikor felelni kell. Várják a választ, a csend nagy, drámai. De ilyenkor megtudod és észreveszed, hogy e kérdésekre szavakkal nem, csak az élettel lehet felelni.

Kényszerített kitörések:  Merkúr-Plútó együttállás

Kényszerített kitörések: Merkúr-Plútó együttállás

"Az a legjobb harcos, aki pengét sem ránt, mégis képes bebizonyítani, hogy senki sem győzheti le"   Az elmúlt időszakban nem sok nyugalomban volt részünk, felpörgött ritmusban mozogtak körülöttünk a dolgok .Elnézve a hét eseményeit semmi esélyünk sem lesz arra, hogy kis nyugalomban legyen részünk.2018. január .24-25-én a Merkúr együtt áll a Plútóval a Bak jegyében, ennek a hétnek a feszültsége ekkor csúcsosodik ki a legerőteljesebben.


Rólunk mondták

További vélemények