Párkapcsolat elemzés, Sinastria

Synastria:
 
Két ember születési horoszkópjának összevetése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy átláthassuk milyen energiák működtetik a kapcsolatot. A két ábra összevetésekor kiderül, hogy a felek mennyire harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz. Továbbá segít abban, hogy megismerjék egymás érzelmi világát, lelki szükségleteit, és milyen erők mozgatják a kapcsolatot. Segítségével javítani lehet a kapcsolaton és egymás rejtett tulajdonságainak megismerésével jobban eltudjuk fogadni a kevésbé szimpatikus tulajdonságaikat. A synastria nemcsak párkapcsolati elemzésnél nyújt segítséget, hanem barátainkkal, gyermekeinkkel, munkatársainkkal való kapcsolatunkat  tudatosabban kezelhetjük.
 
 

Párkapcsolati elemzés:

Az elemzésben részletes jellemzést kapsz, amely segít abban, hogy megismerd és megértsd párod lelki és érzelmi világát, azokat is, amelyeket kívülről nem biztos, hogy észreveszel rajta. Az elemzés segítségével tudni fogod, hogyan "bánj vele", mit tegyél és mit ne, hogy harmonikusan tudjatok élni. Ezáltal megérthetitek egymást, tudatosan kezelhetitek a másik személyiségvonásait, hibáit. Tanácsokat kaptok, ahhoz, hogy hogyan tudjátok magasabb szintre emelni a párkapcsolatotókat.
 
Kérésre a synastria vagy párkapcsolati elemzést be is köttetem, amennyiben ajándékba szánod (házassági évforduló, nászajándék, születésnap stb.)

Rólunk mondták

További vélemények