Celeb Horoszkóp

Egy régimódi új ember a Fehér Házban (Donald Trump, az USA új elnöke)

Egy régimódi új ember a Fehér Házban (Donald Trump, az USA új elnöke)

Donald Trump a győzelem megszállottja és a róla, főleg az utóbbi egy évben kialakult kép borzasztóan megosztja az embereket. Számomra, mindig nagy kihívás egy olyan ember képletét elemezni, aki a társadalom vélekedését, a legszélsőségesebb irányok felé is képes befolyásolni. Nem értek a politikához és nem is foglalkozom vele, csupán az asztrológia segítségével próbálom elemezni, hogy ki is valójában Donald Trump, akit néhány nappal ezelőtt, az Amerikai Egyesült Államok első emberének választottak?

Freddie Mercury, egy legenda története a csillagokban

Freddie Mercury, egy legenda története a csillagokban

Ha holnap minden véget érne, ugyanúgy kezdeném elölről, a saját fejem után mennék. Tudom, hogy egy nap minden véget ér, de nincsenek emiatt álmatlan éjszakáim. Nem emiatt vagyok itt. A kihívás hajt. Nem is szeretném, ha túl könnyen jönne minden, és szerencsére nem is nyújtanak át nekem ezüsttálcán semmit. Azt nagyon nem bírnám. És úgyis visszautasítanám.   (Freddie Mercury)

H. Varga Tamás - egy Skorpió a színpadon

H. Varga Tamás - egy Skorpió a színpadon

Tamás pályafutását már egészen régóta követem. Amikor először találkoztunk, szinte még gyerek volt, ám fiatal kora ellenére is felismertem erős, céltudatos egyéniségét és eltökéltségét. Nemrég ismét összefutottunk, és egy tea mellett beszélgetve felajánlottam, hogy szívesen elkészítem a horoszkópját, hogy az asztrológia segítségével is láthatóvá váljon, mire számíthat élete elkövetkező részében, mit árul el a személyisége, és hogyan kamatoztathatja azt színészi pályafutása során?  Elemzésnek indult, végül interjú lett belőle. (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

Rólunk mondták

További vélemények