Állatövi jegyek

Amit a Bikákról tudni érdemes (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

Amit a Bikákról tudni érdemes (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

A Bika az állatöv második jegye, a Kos után következik. Uralkodó bolygója a Vénusz, ennek köszönhetően keresi a szépséget és a harmóniát. Tavaszi, földies jegy. Születésnapjukat április 21. - május 21-ig terjedő időszakban ünneplik. Boldog Születésnapot kedves Bikák!

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Kos)

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Kos)

Nincs két egyforma ember, hiszen mindenki saját egyedi, különleges módján éli meg az érzelmeit, az életünkben pedig sok bonyodalmat okoz a szerelem. A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg. A szerelem érzése ösztönkésztetéseink alapján jön létre, és azokat ritkán vagyunk képesek értelmezni a tudatos énünkkel. Az ösztöneink pedig velünk született bonyolult viselkedésmódjaink. Az asztrológia segítségünkre van abban, hogy megérthessük a bennünk zajló lelki folyamatok hátterét, az égitestek hatásán, jelentésén keresztül. Képes feltárni tudattalanunk, árnyékszemélyiségünk működését, ezáltal rávilágít a bennünk zajló érzések és ösztönkésztetéseink működésére. Az asztrológia tudományát segítségül hívva nézzük meg, hogyan szeret a Kos?

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Halak)

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Halak)

Nincs két egyforma ember, hiszen mindenki saját egyedi, különleges módján éli meg az érzelmeit, az életünkben pedig sok bonyodalmat okoz a szerelem. A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg. A szerelem érzése ösztönkésztetéseink alapján jön létre, és azokat ritkán vagyunk képesek értelmezni a tudatos énünkkel. Az ösztöneink pedig velünk született bonyolult viselkedésmódjaink. Az asztrológia segítségünkre van abban, hogy megérthessük a bennünk zajló lelki folyamatok hátterét, az égitestek hatásán, jelentésén keresztül. Képes feltárni tudattalanunk, árnyékszemélyiségünk működését, ezáltal rávilágít a bennünk zajló érzések és ösztönkésztetéseink működésére. Az asztrológia tudományát segítségül hívva nézzük meg, hogyan szeret a Halak?

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Vízöntő)

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Vízöntő)

Nincs két egyforma ember, hiszen mindenki saját egyedi, különleges módján éli meg az érzelmeit, az életünkben pedig sok bonyodalmat okoz a szerelem. A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg. A szerelem érzése ösztönkésztetéseink alapján jön létre, és azokat ritkán vagyunk képesek értelmezni a tudatos énünkkel. Az ösztöneink pedig velünk született bonyolult viselkedésmódjaink. Az asztrológia segítségünkre van abban, hogy megérthessük a bennünk zajló lelki folyamatok hátterét, az égitestek hatásán, jelentésén keresztül. Képes feltárni tudattalanunk, árnyékszemélyiségünk működését, ezáltal rávilágít a bennünk zajló érzések és ösztönkésztetéseink működésére.   Az asztrológia tudományát segítségül hívva nézzük meg, hogyan szeret a Vízöntő?

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Bak)

Úgy, ahogyan Ő szeret... (A szerelmes Bak)

Nincs két egyforma ember, hiszen mindenki saját egyedi, különleges módján éli meg az érzelmeit, az életünkben pedig sok bonyodalmat okoz a szerelem. A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg. A szerelem érzése ösztönkésztetéseink alapján jön létre, és azokat ritkán vagyunk képesek értelmezni a tudatos énünkkel. Az ösztöneink pedig velünk született bonyolult viselkedésmódjaink. Az asztrológia segítségünkre van abban, hogy megérthessük a bennünk zajló lelki folyamatok hátterét, az égitestek hatásán, jelentésén keresztül. Képes feltárni tudattalanunk, árnyékszemélyiségünk működését, ezáltal rávilágít a bennünk zajló érzések és ösztönkésztetéseink működésére.   Az asztrológia tudományát segítségül hívva nézzük meg, hogyan szeret a Bak?

Amit a Bakokról tudni érdemes (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

Amit a Bakokról tudni érdemes (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

A Bak, az állatöv 10. jegye, a Nyilas után következik. Uralkokodó bolygója a Szaturnusz, amely a karmát jelképezi. A Bak kardinális minőségű föld jegy, kardinális jellege miatt az erős becsvágy és a vezetni akarás jellemzi. Születésnapjukat december 21. és január 19. között ünneplik.   Boldog Születésnapot Kedves Bakok!


Rólunk mondták

További vélemények