Rólunk

Szeretettel köszöntünk Téged kedves olvasó a CSILLAGÖSVÉNY JÓSDA kettő éves születésnapja alkalmából megújult weboldalán, itt  a csillagosvenyjosda.hu-n. Portálunk továbbra is folyamatosan bővülő ezoterikus tartalommal és szolgáltatásokkal igyekszik rendelkezésére állni minden kedves érdeklődőnek, a megismerni és tanulni vágyóknak.
 
A megújult külsőnknek sajnos nagy ára volt! Bár a Facebook oldalunk kedvelőit megtarthattuk, ám lényegében elvesztettük az oldalon található korábbi írások összes eddigi, néhol több ezres kedveléseit és a megosztásokat, de reméljük, hogy ezek után sokkal könnyebben és kényelmesebben olvashattok minket, akár a mobilotokon vagy tableten is, és gyorsabban értesülhettek a legújabb cikkekről, eseményekről és újdonságokról.
 
És ha már újdonságokról van szó, biztosan feltűnik majd, hogy a cikkeket már nem csak kedvelni és kommentelni fogjátok tudni, hanem kis csillagokkal véleményezni is! Ne fogjátok vissza magatokat, nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. 
 
Jó hír továbbá az is, hogy megújult az ÍROK NEKI funkció is, ami az oldal alján található, ahol nem csak nekünk tudtok személyesen üzenni, visszajelzést küldeni vagy kérdezni, hanem a szándék (tárgy) kiválasztásával fel tudtok iratkozni például nyereményjátékokra, akciókra, tanfolyamokra, melyek részleteit a jövőben közzétesszük.
 
A feliratkozásnál nem kötelező, de ha megadjátok a mobilszámotokat is, akkor (ha kéritek) a későbbiekben SMS üzenetben is értesítést kaphattok arról, ha számotokra érdekes nyereményjáték indul, ha szerencsések vagytok és nyertek, vagy ha elkészült az általatok rendelt szolgáltatás. 
 
Célunk továbbra is változatan: korunk, gyakran tanácstalan emberéhez közelebb hozni olyan évezredes hagyományokkal rendelkező sors és személyiségelemző tudományokat, mint az asztrológia vagy éppen a számmisztika, melyek segítségével könnyebben megismerheti önmagát, a valódi személyiségét, ami által mindenki könnyebben irányíthatja saját sorsát, továbbá, szeretnénk mélyebb bepillantást engedni az érdeklődők számára a múltba, jelenbe és jövőbe, a különféle és szintén ősrégi alapokon nyugvó kártyavetési technikákkal. 
 
Mindenkinek csodaszép napot és kellemes elmélyülést kívánunk az ezotéria fantasztikus világában:
 
Krősz Zsuzsa, főszerkesztő
 

Rólunk mondták

További vélemények