Sorselemzés

A Sorselemzés egy Holisztikus Karma horoszkóp, mely a karma feladatok és a szabad akarat lehetőségeinek elemzése a születési adatok, a radix horoszkóp és a Karma szimbólumok alapján.
 
A Karma asztrológia életcélunk, sorsfeladatunk keresését szolgálja, és a holdcsomópontok fontos információkat tartalmaznak előző életeinkről és jelenlegi életfeladatunkról. A sorselemzés egyik legfontosabb szempontja a felszálló holdcsomópont helyzetének vizsgálata a 12 állatövi jegyben. Az állatövi jegyek fontos információkat tartalmaznak előző életünkről, és jelenlegi életfeladatunkról, a jelenlegi inkarnáció célját jelzik, a személynek ebben az irányban kell fejlődnie. A leszálló holdcsomópont fényt derít a múltra, a felszálló pedig megvilágítja a jelent.
 
A lélekvándorlás tana alapján a karma asztrológia, összeköti a jelent a múlttal, ezáltal magyarázatot ad a jelenlegi sorsunkra és megjelöli életünk célját. A leszálló holdcsomópont a jelenlegi élet leggyengébb pontja, amely a múlt hibáiról ad  felvilágosítást. Előző életünk tulajdonságai mélyen belénk rögzültek és nehezen szabadulunk meg tőlük. Éppen ezért olyan nehéz jelenlegi életfeladatunk (karmánk) beteljesítése. A múlt és a jelen tulajdonságait harmóniában kell összeolvasztanunk. A horoszkóp egyéb pontjai, a bolygók helyzete, a horoszkópházak, az aszcendens stb., a holdcsomópontok elemzésével együtt teljes képet kapunk az elmúlt inkarnációról és a személyes életfeladatunkról.

Rólunk mondták

További vélemények