Angeline Jolie és Brad Pitt szerelmének képlete, avagy hogyan működik a szinasztria

A kapcsolatok a legmisztikusabb, legszebb, egyúttal a legtöbb problémát okozó emberi élmények közé tartoznak. Az asztrológia azt mutatja meg nekünk, hogy ami a kapcsolatokban történik, az soha nem véletlen, sem a kezdetük, sem a lefolyásuk, sem a bennük előforduló konfliktusok, sem a végződésük.
 
Az asztrológia nem képes megmondani, hogy jó vagy rossz házasságra “ítéltettünk”, de azt igen, hogyan küszöbölhetjük ki a természetünkből fakadó problémákat.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.82 / 33 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

A horoszkópunk arról tájékoztat, hogy belsőleg milyenek vagyunk, és ebből eredően milyen minták, igények és késztetések játszanak közre a másokhoz fűződő kapcsolatainkban. Nem lehetünk másmilyenek, mint amilyenek vagyunk, de azt megtehetjük, hogy igyekszünk minél tudatosabbak lenni.

Napjainkban egyre népszerűbb a párkapcsolati horoszkóp (szinasztria) készítése, amely két ember horoszkópjának összevetéséből áll, ami nagyon sok dolgot megmutat két személy összeillőségéről.
 

Angelina Jolie és Brad Pitt az ”álompár” horoszkópjának példáján keresztül mutatom meg hogyan működik a szinasztria, amely felfedi kapcsolatuk mivoltát. Természetesen ennél jóval részletesebb egy elemzés, itt csak annyit mutatok be, amennyit az etika szabályai megengednek.

Kívülről nézve egy ideális házasság képét mutatja a kapcsolatuk, pedig a képletük alapján egy igencsak feszültségekkel teli párkapcsolatról van szó. Képletükre nézve mindketten rendkívül összetett személyiségek. Angelina képletében a Kosban álló Holdja heves vérmérsékletre utal, egy harcos, aki nem ismer akadályt. A céljaiért akár még a nyílt agressziótól sem riad vissza. Ugyanakkor,  a Rák aszcendensének köszönhetően biztonságos otthonra, családra és szeretetre vágyik.
 
A színésznő aszcendensén álló Szaturnusz azt jelzi, hogy élete legnehezebben működő területe a magánélet, amelyben sorsszerű akadályokkal kell szembesülnie, rengeteg áldozatot kell hoznia azért, hogy megvalósíthassa álmait és karrierje mellett családja is legyen.
“Nekem szükségem van arra, hogy a gyerekekkel legyek. öröm látni, hogy mindegy, a világ melyik részéről származnak a gyerekeink, ugyanolyan testvérnek fogadják el egymást! És persze mi sem teszünk különbséget Braddel a vér szerinti, és az örökbefogadott gyerekek között. Az emberek el sem hiszik, hogy valójában nem az a gyönyörű, hisztis, akaratos hollíwoodi díva vagyok, akinek látni akarnak, hanem egy egyszerű családanya, akinek az a boldogság, ha a parkban játszhat a gyerekeivel.”

Angelina képletében a Mars a Kosban, a Merkúrja az Ikrekben áll, mindkét bolygó uralmi helyzetben van. A Merkúr gondoskodik arról, hogy különleges, egyedi személyiség legyen. A Marsnak viszont akaraterejét, kitartását, céltudatosságát köszönheti. Szintén a Kosban lévő Jupiter szerencsés fordulatokkal támogatja karrierjét.
 
 
Brad Pittet különböző magazinok a világ legvonzóbb emberének választották, Hollywood egyik legfontosabb jelképe. Megragadva a csábító, szépfiú kategoriában sokan azt találgatják, hogy mikor hagyja el feleségét Angelinát. Pedig Brad nem az a fajta ember, a földi Bak jelben ugyanis négy fontos bolygója áll, Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, ami arra enged következtetni, hogy számára rendkívül fontos a hűség, a tradíció és a kötelesség, még annak ellenére is, hogy a Nyilas Napjának köszönhetően élményekre, kalandos életre, világot megváltó tettekre vágyik, erre kítűnő terep a színészmesterség.
 
Kettőjük képletét összevetve Angelina Ikrek Napja jól harmonizál Brad Nyilas Napjával.
 
Az Ikrek levegője táplálja a Nyilas tüzét. A Nyilas lelkesedése jól illik az Ikrek kíváncsi jelleméhez. Az egyik legfontosabb összekötő elem kettőjük képletében a Jupiter-Hold együttállás, ami azt mutatja, hogy együtt szakmailag rendkívül sikeresek lehetnek, egymást támogatva. Ebből is látszik mennyire sokoldalú a kapcsolatuk, valószínű, hogy első látásra mély vonzalom és barátság alakult ki közöttük. A Nyilas hosszú távon, az Ikrek rövid távon tervez, ezért alapvető céljaik szemben állnak egymással, ezt támasztja alá a Nap-Nap szembenállása a képletükben. Ennek ellenére sem lehet mindezt negatívnak értékelni, mert ugyanakkor nagy ösztönzőerő lehet jelen a kapcsolatukban, karrierjükben sokkal harmonikusabban tudnak együttműködni, mint a magánéletükben. Több nehéz fényszög is arra enged következtetni, hogy kompromisszum a legfontosabb, amit meg kell tanulniuk.
 
Angelina Marsa nehéz fényszöget vet Brad Marsára, szinte nincs olyan dolog a magánéletükben, amiben egyet tudnának érteni, ezért állandó köztük a feszültség és az összetűzés. Sokszor rivalizálásba kezdenek, és rengeteg energiát fecsérelnek el. Vágyaikat teljesen különböző módon fejezik ki. Túlságosan ragaszkodnak a függetlenségükhöz, ami sok nézeteltéréshez vezethet.
 
A másik kritikus pont kettőjük kapcsolatában a kommunikáció.
 
Brad Merkúrja szemben áll Angelina Szaturnuszával, ennek köszönhetően nagyon nehezen tudnak közös nevezőre jutni, megjelenik a korlátozás, főleg Brad számára. Jó értelemben vett fékező, korlátozó hatást jelent mentális szempontból, de mivel minden tanulási folyamat fájdalmas folyamat, ezért ezt korlátozásként élik meg, elzárva a fejlődés útját. A színész, feleségét agresszívnek, rámenősnek érzi, olyannak, aki uralkodni akar felette.
 
 
Különbözőségük miatt sokszor könnyen felőrölhetik erőiket, ez a tipikus se vele, se nélküle állapot. A képletükben lévő Szaturnusz-Nap harmónikus fényszög olyan korlátozottságot hoz, amely a kapcsolat hasznára válik. Segíti és támogatja az olyan célok megvalósítását, amelyek a kapcsolat stabilitását erősítik, és a határok meghúzásának képességét helyezik előtérbe.
 
A legnagyobb kihívást a Holdjuk közötti feszült fényszög jelenti, különböznek érzelmi szükségleteik. Angelina Kos Holdja lobbanékony természetet eredményez Brad Bak Holdja viszont szívos makacsságot, ami hatalmi harcokhoz vezet kettőjük között. A negatív fényszögkapcsolatok ellenére, és a Jupiter-Hold harmonikus fényszögkapcsolatának köszönhetően a bizalom, őszinteség és az egymásba vetett hit a legfőképpen domináns a kapcsolatukban.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények