Lélekszakadva... Mars-Merkúr kvadrát

Nem számít, hol élünk, nem számít, kik vagyunk korlátok vesznek körül. Némelyik valódi, némelyiket csak odaképzeljük. Sokan közülünk önként elfogadják ezeket a korlátokat. Mások egyenesen kénytelenek így tenni. De olyanok is akadnak, akik úgy érzik: muszáj kitörniük, még akkor is, ha az, ami a korlátok túloldalán várja őket, egyszerre ijesztő és ismeretlen.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.35 / 20 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

2018. november 26-án pontosodik be a Nyilas jegyében visszafelé haladó Merkúr és a Halak jegyében mozgó Mars nehéz fényszögkapcsolata. Főleg a kommunikációval és a közlekedéssel kapcsolatban jelez konfliktusokat. Szavak és cselekedetek feszülnek egymásnak, kiéleződik a szavak általi megbántás és felerősödik a türelmetlenség miatti balesetveszély lehetősége.

 

A mai és a holnapi nap bizony nem az a nap, amikor türelmesen tudunk kommunikálni, érdemes tízig elszámolni, mert a kimondott szavakkal mély sebeket okozhatunk, amiken talán már nem lehet változtatni. A mai és a holnapi nap történéseire érdemes odafigyelni, mert általuk felismerhetjük azt is, hogy talán a másiknak van igaza. Ez a bolygó kapcsolat erőszakos, direkt bántani akaró energiákat hív életre bennünk.

 

Ne felejtsd el félelmetes ereje van néha egy-egy szónak. Az elkövetkezendő időszakra pedig különösen érvényes: egyetlen mondat, egyetlen szó, amit nem kellett volna kimondani. Mindkét bolygónak hatása van az idegrendszerre, ezért energiájuk rendkívül megterhel bennünket. Elhamarkodott döntésekre, cselekedetekre késztet, türelmetlenebbek lehetünk.

 

 

Szerencsére a Nyilas jegyében létrejövő Nap-Jupiter együttállásának harmóniateremtő hatása egészen a hét közepéig a segítségünkre lesz. Találkozásuk következtében az erők megsokszorozódnak, óriási erők lépnek múködésbe. Mindkét energia tüzes, ezért jól kiegészítik egymást. A Nap az éltető energia, tudatosság, a Jupiter a szerencse, a hit, optimizmus. A nap energiával és tudatossággal tölti fel a nagy szerencsét hozó Jupitert.

 

Kettejük kapcsolata által a megérzéseid vezetnek, tudod és érzed, hogy mit kell tenned. Szellemi szinten rálátást nyersz, hogy elengedj olyan dolgokat, amelyeket igaznak hittél, de a jelen élethelyzetben már nem méltóak hozzád. A feszültségek jelenléte az életünkben soha nem kellemes, de mindig a fejlődés lehetőségét kínálják fel, olyan beragadt élethelyzetekből mozdítanak ki, amelyekben mozdulatlanná váltál.

 

 

A kihívások valójában felkészítenek és tapasztalatokat adnak. Használd fel ezeket az égi energiákat a saját javadra. A világ zajában elfelejtettünk a szívünk vágya szerint élni, magunkra figyelni. A Nap-Jupiter együttállása biztosítja számodra a hitet: nincs olyan akadály előtted, amit ne tudnál legyőzni, arra bizdít csinálj valamit, amitől több, nemesebb leszel!

 

A Merkúr-Mars nehéz kapcsolódását ne a rombolásban éld meg, hanem tapasztald meg, éld meg, hogy az erőknek nem az öntudatlan rabszolgája vagy, hanem képes vagy mindennel szembenézni: többet semmi és senki nem tud téged rángatni a saját elképzelései szerint!
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények