Te, aki mellém rendeltettél

Amikor leszületünk, választunk egy feladatot és ehhez a feladathoz jönnek meg a társak, barátok, segítők, szerelmek, azok az emberek, akik ebben a feladatban, a számunkra kijelölt “úton” tudnak minket segíteni, támogatni. 
 
A szinasztria az asztrológia egyik legizgalmasabb területe. Elkészítésekor két ember horoszkópját összehasonlítjuk, megvizsgáljuk egymásra gyakorolt hatásukat, szellemi, lelki, szexuális és egyéb vonatkozású összeillőségét. 

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.36 / 56 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

 

Egyszer régen megbeszéltük, hogy találkozunk. Egyszer régen egy magasabb világban megbeszéltük, hogy megtaláljuk egymást. Jeleket raktunk egymás életébe, hogy felismerjük egymást. Ilyen jelek a mosolyod, a szemed csillogása, egy érintés, vagy egy szó. Minden ember a párjával illik össze. A párunk pedig olyan, mint mi vagyunk. Ez a karmikus kötelék, hiszen találkoztunk már sokszor...Ez a kapcsolat Ajándék, bármi is legyen a vége... A bőrödet sok minden melegítheti, de a lelket csak egyvalami. Egy másik lélek. A másik. És amikor lelked megtalálja párját, akkor bújik hozzá reggeltől estig, estétől reggelig. És melegíti. Akkor is, amikor bőrödön a hideg szél fut végig. És ennél kellemesebb meleg nem létezik - Az Ő lelke. Hiszen, azt a két embert, akiket magasabb erők kötnek össze, semmi nem választhatja el egymástól életük végéig, és még azon is túl.
 
Minden ember rendelkezik egy személyes energia lenyomattal, amit a születési horoszkóp jelenít meg. Jellemünk, vágyaink, álmaink, képességeink és érdeklődésünk mind kiolvashatóak belőle. A párkapcsolatunk mindig a tanulás lehetőségét hordozza számunkra, az egyik legfontosabb tanítómesterünk, a párunk, házastársunk.

 

 

Két ember alkot egy párt, ez ellen hiába tiltakozunk. Csak együtt vagyunk a teljesség. A partnerünkben kell megtalálnunk önmagunkat és lehetőségeinket. Párunk egyfajta “tükörként” funkciónál számunkra. Tudomásul kell vennünk, hogy bármilyen kapcsolatba is lépünk valakivel, ő, attól fogva ebben a kapcsolatban bennünket tükröz. Tehát minden ellenérzésünk, egyben a saját árnyékunkkal szembeni ellenérzésünket jelenti. Kérlelhetetlenül szembe kell néznünk önmagunkkal. mindenki a személyes fejlettségi szintjének megfelelően reagál, van aki az ellenségének tekinti és elválnak útjaik, míg más tisztelni fogja a másikat azért, amiben jobb nála.
 
Akit párként kapunk, azt saját magunkért kapjuk, nekünk van teremtve. Az aszcendens kapcsolatának megvizsgálása után a legfontosabb viszonyítási pont, hogy milyen bolygók alkotnak egymással fényszögeket, mert ezek lesznek a “kapcsolódási” pontok? Annak a személynek, akinek a szempontjából készítjük az elemzést, megnézzük, hogy a párjának bolygói melyik horoszkóp házakban helyezkednek el, mert ezek lesznek azok az életterületek, ahol a másik támogatni vagy akadályozni fogja őt.
 
Amikor a két képlet összevetítésekor a IV. 6. 8. 12. házakban állnak a bolygók, az azt mutatja, hogy karmikus kapcsolatról beszélünk, és a két félnek “letörlesztenivalójuk” van egymás felé. Karmikus kapcsolatban nem lehet csak úgy “elküldeni” a másik felet, feladat van, amit meg kell oldani. A Nap és a Hold kapcsolata, egymással alkotott fényszögei szintén egy fontos tényező két ember születési képletének összevetítésekor az összeillőségük szempontjából. Mindenki a lelki társát, a kiegészítő felét akarja megtalálni, de erre csak igen keveseknek adatik lehetősége.
 
A Nap a férfi (tudatos énünk), míg a Hold a nő (tudatalattink). A Vénusz és a Mars fényszögkapcsolata a szinasztriában erőteljes szexuális feszültséget, vonzalmat mutat.
 
 
Ha a saját és a párod kapcsolati elemzésére vagy kíváncsi, akkor keress , a Csillagösvény Jósda Facebook oldalán, vagy a csillagosveny.josda@gmail.com email címen.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények