Talpra magyar! Az évtized legfontosabb kvadrátja

"Aki megszületik, arra van ítélve, hogy szabad. Egy ember nem lehet nem szabad, de akkora a felelősség megölelni és észben tartani a szabadságunkat, hogy úgy csinálunk, mintha nem lennénk szabadok." (Feldmár András)

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 5 / 2 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Ebben az évben a legjelentősebb bolygó fényszög, az Uránusz_Plútó kvadrát, amely világszerte gyökeres változásokat hozott, ez alól hazánk sem volt kívétel, ez 2011 óta tartó folyamat. Amelynek hetedik egyben utolsó felállása következik be március 16-án. Erről a dátumról eszünkbe juthat 1848. március 15-e, amely nem véletlen hiszen nagyon sok azonosságot mutat az akkori csillagállás a mostanival.
 
 
1848-49-es forradalom és szabadságharc idején (2x84 év eltelt, 84 év az Uránusz keringési ideje és) 2015-ben szinte fokra pontosan ugyanitt áll. Még egy érdekes hasonlóság van, még pedig a Neptunusz szintén a Halak jegyében járt akkor is, és most is éppen ott tartózkodik, most is a régi álmainkat szeretnénk újakra váltani, mint annak idején elődeink. A szabadságharc ünnepén a Mars együtt áll az Uránusszal, ami tovább fokozza az indulatokat és az átalakító hatást. Az Uránusz a robbanásszerű  változások, a szabadságvágy, a káosz és az anarchia bolygója, a Plútó pedig a teljes átalakulást jelképezi. Amikor ez a két égitest összekerül drasztikus változásokra számíthatunk az élet minden területén. A mundán asztrológiában a Plútó a népet jelöli a Mars pedig a fegyveres erőket, az Uránusz pedig a kiszámíthatatlanságot, ebből nem nehéz kitalálni, hogy az események nem várt fordulatot vehetnek. Magyarország Újévi horoszkópjában az aszcendensen áll  a Felszálló Holdcsomópont, ez jelöli, hogy az ország legfontosabb feladata, hogy felismerjük a választott sorsfeladatunkat. Fel kell használnunk a múltból hozott tapasztalatokat és alkalmaznunk kell a megváltozott új körülményekhez. Minden, ami történik velünk karmikus, minden esemény már megtörtént velünk, most lehetőségünk van kijavítani.

Azt mondjuk mi asztrológusok, a Plútó az egyetlen sorsfordításhoz szükséges erő. A magyarság 2012-ben a kezébe kapta ezt az erőt. A mostani Plútó-Uránusz kvadrát sorsszerű pillanatokkal rávilágít sorsfeladatunkra.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények