Szaturnusz leckéje

Augusztus 9-én az Oroszlánban a Nap-Merkúr együttállás és az Uránusz velük képzett trigonja zseniális ötleteket ad, ennek az lehet a veszélye, hogy hajlamosak lehetünk könnyelmű ígéreteket tenni, és azt hinni, hogy ügyeink anélkül is olajozottan fognak működni, hogy a tettek mezejére lépnénk. Ha azonban túlságosan elkalandoznánk a valóságtól, a Szaturnusz jó néhány kijózanító pofont tartogathat.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 0 / 0 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Holnapi nagyon fontos bolygóhatás az éppen bepontosuló Nap-Szaturnusz kvadrát, melynek hatására korlátozva érezzük magunkat, sokan úgy érzik majd, hogy valaki zsarnokoskodik, uralmat akar gyakorolni felettük. A Nap-Szaturnusz huzakodásába csatlakozik a szintén Oroszlánban haladó Merkúr és Lilith, ezek együttesen garantálják a szenvedélyes szócsatákat.
 
 
Ezeknek a fényszögeknek a hatására sokkal kevésbé viseljük el, ha valamilyen módon korlátozni próbálják személyiségünk kibontakozását, szabadságunkat. Most jobb némi humorral kezelni ezeket a konfliktusokat, mint nyílt vitákba bocsátkozni. Különösen az Oroszlán, Skorpió, Vízöntő, Kos, Bika jegyű emberek figyeljenek, mert ők jóval makacsabbak és ezek a nézeteltérések most sokkal könnyebben mérgesedhetnek el, kezelhetetlen hatalmi harccá. Holnap még a Bakban jár a Hold, ami együttállásba kerül a Plútóval, ezért még inkább megérzéseinkre hagyatkozhatunk.
 
Rengeteg további kellemetlenséget spórolhatunk meg magunknak, ha komor előérzeteinket sem hessegetjük el. A Szaturnusz holnapi fényszöge egyrészt lekorlátoz, akadályokat állít, másrészről viszont óriási segítséget ad, a szabályai által áttörjük eddigi falainkat, tudati rögzüléseinket, hogy régi határainkat meghaladva megteremtsük az egyensúlyt. A Szaturnusz által válik érezhetővé, mik is a bennünk élő igazi értékek. Itt az ideje magunkba nézni, mennyire vagyunk erősek, hogy változtassunk életünkön és a sorsunknak új irányt szabni.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények