Mi lesz veled világ, mi vár rád Magyarország? (Egy asztrológus szemével)

Nehéz idők jönnek, egy válságos időszak előtt állunk. Sok átláthatatlan szinten zajlik ez a folyamat. Változás előtt áll a világ. Különösen Magyarország számára kedvezőtlen, nagy gond lesz számunkra a tömeges migráció. Az asztrológia segítségével próbálom elemezni ennek a hátterét.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.19 / 142 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Megtanulni tisztelni a másik méltóságát azt jelenti, hogy nem fosztjuk meg őket problémáik megoldásának lehetőségeitől. Csak azok tehetnek szert szilárd önbecsülésre, akik aktívan részt vesznek saját válságaik megoldásában, akik nem passzív, gyámoltalan fogadói a külső segítségnek. Segíteni másokat, miközben megvonjuk tőlük azt a lehetőséget, hogy maguk keressék a megoldásokat, maguk lépjenek fel saját érdekükben, egyértelmű azzal, hogy megfosztjuk őket a fejlődés lehetőségeitől. Egy ilyen segítség valójában nem gazdagításuk, hanem kifosztásuk, mert a méltóságuktól fosztjuk meg őket. Az ilyen segítség nem működik. (Alinsky)
 
Egy igen nehéz időszakhoz érkezett a világ, azon belül Európa és Magyarország is. A Jupiter-Neptunusz szembenállás, a Szaturnusz-Jupiter kvadrát és az Uránusz, nehéz fényszögkapcsolatai összefüggésben állnak a kontinensünkre érkező menekültek áradatával. Az asztrológiában a sorsfeladatokat az egymással feszült fényszögkapcsolatba lévő Jupiter-Szaturnusz okozza. A Szaturnusz-Jupiter fényszögkapcsolatai 20 éves periódusokra oszthatók, 20 évente ugyan azon elemi jegyekben(föld, víz, levegő,tűz) állnak együtt. Az asztrológiában egy nagyobb korszak a Szaturnusz és a Jupiter együttállásaiból következik be, ezen belül öt évente kerülnek szembenállásba és kvadrátba, ami mindig komoly sorsfeladatokat hozott az országnak.
 

Miért fontos ez?
 

A legutóbbi 20 évvel ezelőtti együttállásuk, 2000. május 28-án következett be a Bikában (föld jegy), a következő pedig 2020-ban a Vízöntőben (levegő jegy) fog bekövetkezni. Befejeződik egy materiális korszak, a föld, a pénz világa haldoklik. Egy válság kellős közepén vagyunk. A változás utolsó szakaszába érkeztünk, a 2015-2016. évben létrejövő Szaturnusz-Jupiter kvadrát meghozza annak a folyamatnak a végkifejletét, ami 2000. május 28-án beindult.

Magyarország, a hagyományok szerint a Nyilas jegyhez kapcsolódik. Magyarország uralkodó bolygója a Jupiter. A Nyilas jegy analóg a külfölddel, így többek között a kivándorlással is. A Szaturnusz szeptember 18-án végleg belép a Nyilasba (ezt 29 évenként teszi meg), ezzel kiszabadul a szellem a palackból. Idén nyáron, amikor a Szaturnusz még utoljára visszalépett a Skorpióba, a világ, különösen az EU lehetőséget kapott arra, hogy rendezze a helyzetet. Ez sajnos nem sikerült, sőt Németország elkövette a legnagyobb hibát, amit ebben a helyzetben el lehet követni, a világ tudtára adta, hogy ők szívesen befogadják a szír menekülteket. Ez azt jelenti, hogy az otthon maradt több tízmillió menekültnek megadta a várt jelet az indulásra. Ebből nagyon könnyű kikövetkeztetni, hogy mit fog okozni a szeptember 18-a után a Nyilas jegybe visszalépő Szaturnusz. Minden eddiginél nagyobb menekültáradattal fog Európa szembenézni. És mivel Nyilas ország vagyunk, ezért ez bennünket erősen fog érinteni.
 
Ha visszanézünk a történelmbe, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a 2015-2016-ban létrejövő Szaturnusz elindulása a Nyilasba és a vele kvadrátot alkotó Szűz-Jupiter, illetve velük szembenállást alkotó Halak-Neptunusz következményeként mire számíthatunk.

1956-ban, a Szaturnusz a Nyilasban és a Jupiter a Szűzben kvadrátot alkottak egymással, akárcsak most.  Aki ismeri a történelmet, annak nem hiszem, hogy magyarázni kell, hogy mi történt akkor.

1989-ben a Szaturnusz ismét a Nyilasban és az Uránusszal alkotott nehéz fényszöget, akkor is egy forradalom előkészítése zajlott, csak "szerencsénkre" csendes forradalom.

A szintén 2015-2016. évben zajló Halakban álló Neptunusz szembenállása a Szűz-Jupiterrel a történelem folyamán mindig kapcsolatban állt a határok megváltoztatásával és a népvándorlással. Az ISIS erőfölényre tett szert Szíriában és megállíthatatlannak tűnik, épp úgy mint 1939-ben a Harmadik birodalom.

A Jupiter a Szűzben és a Halakban lévő Neptunusz szembenállása legutóbb 1849-ben állt össze ami leképeződött a Habsburg birodalom erőfeszítéseiben, annak érdekében, hogy az 1848-as nemzeti forradalmakat és szabadságharcokat követően visszaszerezze az ellenőrzést. A régi határokat pedig éppen azokon a helyeken vonták meg újra, amelyeket a jelenlegi menekültek is útba ejtenek.
 
Kétségtelen, hogy ezeknek a nehéz fényszögkapcsolatok következményeként vagy kitör egy háború, hogyha minden áron az önvédelemre helyeződik a hangsúly, vagy a befogadás következményeként elindul egy nagyon komoly Vízöntő korszakot idéző, egymás szabadságát, vallását figyelembe vevő hozzáállás és a lojalitásra helyeződik a hangsúly. Ha visszanézünk a múltba, mi magyarok mindig nyitottak voltunk arra, hogy letelepedjenek nálunk más népek, de ezek a keresztény kultúrkörhöz tartoztak, és nem volt egyértelmű vallási vagy kulturlális ellentét.
 
 
Nincs könnyű helyzetben az ország vezetése sem. Kezdetben a környező országok rossz szemmel néznek minket, de később követnek bennünket. Ez egy megoldásra váró probléma, amit a helyzethez képest nagyon is jól tudunk kezelni, ezt a Nyilas szellemiségünknek köszönhetjük.

A 2015 végén, 2016 elején létrejövő nehéz bolygóállások robbanékony változásokat sejtetnek. Az elkövetkezendő egy év, ami rászakad az országra nagyon ijesztőnek tűnik, jövő év május-júniusban tetőzik a helyzet ami akár fegyveres villongások vezethet, hiszen rendkívül nehéz bolygókapcsolatok alakulnak ki.

Asztrológiai számításaim alapján egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy már 2015. szeptember végén létrejövő Szaturnusz-Mars együttállás és a vele kvadrátot alkotó Jupiter hatására  a fegyverek is eldördülhetnek.
 
Mivel a tömeget az egyes emberek alkotják, ezért sok függ az egyes emberek lelki egyensúlyától, hogy a tömeg milyen irányba mozdul el, milyen irányba taszítható, és hogy a tömeget mire lehet felhasználni.

Kemény időszakhoz érkeztünk Magyarországon, és ismét mi magyarok kapunk egy vizsgalehetőséget emberségből, összefogásból, még annak ellenére is, hogy egyre többen vannak vele tisztában, hogy a problémát igen egyértelműen behatárolható körök robbantották ki, tartják napirenden és mit lehetne tenni a problémák megoldása érdekében.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények