Karácsonyi ajándéktippek a csillagjegyek útmutatásával

Közeleg a Karácsony, de te még nem tudod, hogy mivel ajándékozd meg szeretteidet, ismerőseidet?
 
A csillagjegyek meghatározzák az ember személyiségét, így a segítségükkel könnyebben lephetjük meg őket a számukra legmegfelelőbb ajándékokkal vagy könnyebben elkerülhetjük, hogy esetleg némi csalódást okozunk számukra.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.18 / 34 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
A Kos énközpontú, olyan ember, akit a kihívások éltetnek, ráadásul mindig tudja mit akar, így meglehet, hogy határozott elképzelései vannak arról is, hogy milyen ajándékot látna szívesen a karácsonyfa alatt.
 
Férfiak: A Kos férfi minden olyan ajándéknak örül, ami róla szól, ezért biztos sikert érhet el, ha névre szóló borral vagy pálinkával ajándékozza meg őt, esetleg egy kulcstartóba gravíroztatja a nevét.
 
Nők: A Kos nők szívesen hordanak egyedi ékszereket, esetleg a hagyományostól eltérő, nagyobb méretű bizsukat, ezért jó választás lehet számukra egy feltűnő ékszeróra, de nagy örömöt szerezhet neki akár egy utazással is.
 
Gyerekek: A Kos gyermek igazi energiabomba, ezért mindennek örül, ami sporttal vagy mozgással kapcsolatos. Jó választás lehet számára egy korcsolya, de olyan fából készült, logikai játékkal is meglepheti, melyben maga a konstrukció hordozza a feladványt.
 
 
Bika
 
A Bika emberek általában szeretik a hasukat, gyakran az átlagnál kényelmesebbek, ezért esetükben minden olyan ajándékkal sikert érhetünk el, ami finom, kellemes tapintású, illatos és esztétikus.
 
Férfiak: Bika férfiaknál elsődleges szempont az igényesség, ezért bármilyen különleges dísztárggyal kedveskedhetünk neki. Mivel a Bika férfi imádja az ízeket, ezért meglepheti őt a keleti konyha fűszereivel, ám a díszes, igényes csomagolás itt is elengedhetetlen.
 
Nők: Amennyiben Bika hölgyet kíván megajándékozni, viszonylag egyszerű dolga van, hiszen bármilyen kozmetikummal örömöt szerezhet neki. Bátran vásárolhat exkluzív arckrémet, testápolót, esetleg egy egzotikus illatú, divatos parfümmel is örömöt okozhat neki.
 
Gyerekek: A Bika jegyében született gyermekek legtöbbször már egészen kicsi korukban kedvelik a zenét, így igazi meglepetés lehet számukra egy hangszer, mellyel egyedül is képesek elszórakoztatni magukat.
 
 
Ikrek
 
Az Ikrek jegyében született emberek érdeklődőek, fogékonyak az újdonságokra, szeretik a zenét és legtöbbször imádnak beszélni. Hasznos ajándék lehet számukra egy koncert, színház vagy mozijegy, de bármilyen ismeretterjesztő filmnek vagy könyvnek is nagyon örülnek.
 
Férfiak: Az Ikrek férfi általában sportos életet él, ezért minden olyan ajándéknak örül, ami ezzel kapcsolatos. Remek ajándék lehet számára bármilyen sporteszköz vagy ruházat, esetleg vásárolhat neki olyan eszközt, amin képes lehet pl. sportolás közben is zenét hallgatni.
 
Nők: Az Ikrek nő lendületes, fiatalos, szereti a csillogó ékszereket, a kövekkel díszitett ruhákat, a szórakoztató programokat és az utazást. Remek meglepetés lehet számára egy CD vagy egyedi készítésű ékszer.
 
Gyerekek: Az Ikrek gyermek kifejezetten nyitott és közlékeny, minden érdekli őt, ám a hosszabb filmeket, vastagabb könyveket igen hamar megunja. Elsősorban egyszerű, mégis szórakoztató társasjátékkal érdemes őt meglepni.
 

 
Rák
 
A Rák emberek családcentrikusak, meglehetősen érzékenyek és gyakran az átlagnál romantikusabb lélekkel vannak megáldva, ezért ajándékozásnál ügyelni kell arra, hogy kerüljük el a viccelődő, esetleg hiányosságokra utaló tárgyakat, poénokat.
 
Férfiak: A Rák férfiaknak szintén fontos a családjuk és akkor érzik igazán jól magukat, ha sikerül otthonukat meleg fészekké varázsolniuk. Kíváló ajándék lehet számukra egy barkács készlet, de szóba jöhet bármilyen antikvitás is, amellyel lakásukat díszithetik.
 
Nők: A Rák nő élete a családja és az otthona körül forog, ezért ha igazán boldoggá szeretné őt tenni, akkor lepje meg egy kedves, családi fotókkal díszített, jövő évi naptárral, vagy például egy fényképezőgéppel, amivel gyárhatja a későbbiekben az emlékeket.
 
Gyerekek: A Rák gyermek imádja a vizet, ezért óvodáskorában minden olyan játéknak örül, amivel esténként hosszasan játszhat a fürdőkádban. Nagyobb gyerekek számára kiváló ajándék lehet egy-egy érdekes témájú könyv, vagy akár egy játéklaboratórium, melyben kedvére kísérletezgethet a szobájában anélkül, hogy veszélynek lenne kitéve.
 
 
Oroszlán
 
Az Oroszlán jegyben született emberek számára különösen fontos az igényesség és persze a luxust sem vetik meg, ezért csakis akkor okozhat gondot a megajándékozásuk, ha anyagi lehetőségei nem engedik meg a túlzásba vitt költekezést.
 
Férfiak: Az Oroszlán férfinál biztosan nyert ügye lesz, ha limitált kiadású italkülönlegeséggel kedveskedik neki. Az átadás módja és a csomagolás sem lehet hétköznapi, ezért törekedjen arra, hogy egyedi, fából készített, esetleg a megajándékozott nevével ellátott dobozban nyújtsa át az ajándékot.
 
Nők: Oroszlán hölgyeknél legyen az ékszer, ruha vagy valamilyen dísztárgy, a hangsúly mindig az igényes és egyedi kivitelezésen van. Jó választás lehet számukra egy borostyánnal díszitett medál vagy bros, esetleg egy különleges kivitelezésű ékszerdoboz.
 
Gyerekek: Az Oroszlán gyermek akkor érzi magát a legjobban játék közben, ha színészkedhet, táncolhat és produkciójával kitűnhet a tömegből. Remek ajándék lehet számára egy kisebb bábszínház vagy különböző jelmezek, esetleg egy játékmikrofon.
 
 
Szűz
 
A Szűz jegyben született embereknél elsősorban a praktikum játszik szerepet, ezért otthonukat is ennek megfelelően rendezik be, így ne is gondoljon arra, hogy valami esetlen dísztárggyal ajándékozza meg, szűz jegyben született ismerőseit.
 
Férfiak: A Szűz férfiak általában kifejezetten jó kézügyességgel rendelkeznek, ráadásul még szeretnek is fúrni-faragni, ezért remek ötlet lehet különböző szerszámokkal meglepni őket, ám az igazi telitalálat inkább egy többrészes, rengeteg rekesszel és fiókkal rendelkező szerszámosláda lehet a számukra.
 
Nők: A Szűz jegyű hölgyekre jellemző az egészségtudatos életmód, ezért bátran válogathat ajándékot a bioboltok kínálata közül. Kiváló meglepetés lehet számára az agyagból készült csíráztató edény, de örömöt szerezhet akár egy kézműves, kecsketejes szappanokból összeállított gyűjteménnyel is. 
 
Gyerekek: A Szűz gyermek kedvenc időtöltései közé tartozhat a kézművesség, ezért általában mindenféle kreatív játéknak nagyon örülnek. Telitalálat lehet számukra egy gyerekek részére gyártott fazekaskorong vagy akár az üvegfesték is, mellyel csodaszép ablakdíszeket készíthetnek a téli szünet alatt.
 
 
Mérleg
 
A Mérleg emberek kifinomult ízléssel rendelkeznek, érzékenyek és igen gyakran művészi beállítottságuak, ezért kíváló ajándék lehet számukra bármilyen kulturális programra szóló belépőjegy.
 
Férfiak: A Mérleg férfiak nem csupán az ízlésük, de érzékszerveik is igen kifinomultak, ezért a legnagyobb ínyencek közé tartoznak. Ebben a jegyben született ismerősének nagy meglepetést szerezhet ezért, például egyedi csomagolású, különleges desszertekkel.
 
Nők: A Mérleg nő általában kedveli a színvonalas színházi előadásokat és a komolyzenei koncerteket. Mindig örül egy-egy romantikus hangulatot nyújtó illatos gyertyának, de meglepheti őt akár egy díszkrét, elegáns parfümmel is.
 
Gyerekek: A Mérleg gyerekek örömére szolgálhat, ha támogatják vonzalmát a művészetekhez, de remek ajándék lehet számára bármilyen mese vagy korának megfelelő könyv, zenei CD.
 
 
Skorpió
 
A Skorpió jegy szülöttei szenvedélyes emberek, akik életüket nagy hőfokon élik, imádják az izgalmakat és igen gyakran jellemzi őket a szexuális túlfűtöttség is, így nem lehet őket zavarba hozni, ha e témához kapcsolódó ajándékkal lepjük meg őket.
 
Férfiak: A Skorpió férfit leginkább a hobbijához köthető dolgokkal, sportszerekkel, sportruházattal érdemes meglepni. Könyvek közül bátran választhat ezoterikus, pszichológiai témájú könyveket, hiszen minden érdekli, ami titkos és rejtélyes.
 
Nők: Amennyiben a Skorpió nő közeli hozzátartozója (kedvese) úgy bátran vásárolhat neki szexis fehérneműt, csábító illatú parfümöt. Távolabbi ismerősének pedig egzotikus illatű masszázsolajat, gyertyákat, füstölőt.
 
Gyerekek: A Skorpió gyerek szeret a maga álomvilágába visszahúzódni, így kedveli a különböző kalandregényeket, képregényeket, illetve különösen vonzóak lehetnek számára a legendákról szóló könyvek vagy látványos, fantasztikus filmek.
 
 
Nyilas
 
A Nyilasok kifejezetten optimista emberek, akik hisznek a szeretet erejében, az igazságban és életük értelmét nem az anyagi javak megszerzésében látják, ezért igen kellemes feladat ajándékot vásárolni számukra.
 
Férfiak: A Nyilas férfi a fentiek ellenére gyakran esik túlzásokba, elsődleges szempontja, hogy az ajándéka nem elsőrorban pénzben kifejezhető értékben, de sok legyen vagy minél nagyobb, ezért nagyszerű ajándék számára egy olvasólámpa, egy hintaszék, de meglepheti egy különleges, nagyra nőnő szobanövénnyel is.
 
Nők: A Nyilas nő általában vonzódik a misztikumhoz, ezért könnyen találhat számára ajándékot bármelyik egzotikus tárgyakar kínáló üzletben. Vásárolhat számára meditációs zenét tartalmazó CD-t, füstölőt és, ha az anyagi lehetőségei megengedi, akkor nagy örömöt tud szerezni egy kényelmes fotellel.
 
Gyerekek: A Nyilas gyermek ritkán képes megülni a fenekén, ezért minden olyan dolognak örül, amely segítségére lehet abban, hogy kellőképpen kimozoghassa magát. Kisebb gyerekeknek remek ötlet egy szobában használható trambulin, nagyobb gyerek számára pedig valamilyen aktív sporteszköz okozhat örörmöt.
 
 
Bak
 
A Bak emberek kifejezetten mértéktartóak, már-már ijesztően komolyak és merevek lehetnek, ezért csakis olyan ajándékkal érdemes őket meglepni, aminek a későbbiekben biztos, hogy hasznát vehetik.
 
Férfiak: A Bak férfi kedveli a fémet, ezért ha dohányzik, biztos, hogy örülni fog egy fémből készült cigarettatárcának, de ajándékozhat neki fémből készült tolltartót is, ám fontos, hogy egyik tárgy se legyen aranyozott.
 
Nők: A Bak nők általában odafigyelnek az egészségükre, ezért ebben a jegyben született ismerősének bátran ajándékozhat ilyen témájú könyvet, de szóba jöhet akár többféle mézből álló gyűjtemény, bármiféle egészségvédő termék, vagy különleges zöld teák. Ruhaneműnél tartsuk szem előtt, hogy praktikus, visszafogott, egyszerű darabot válasszunk, melyek időtállóak.
 
Gyerekek: A Bak gyermek megbízható és megfontolt, gyakran komolyabb és érettebb kortársainál, ezért lehetséges, hogy éppen olyan dolgokkal lehet neki örömet szerezni, amit amúgy még túlságosan korainak tartanánk. Komolyabb könyvekkel, társasjátékokkal, logikai játékokkal érdemes őt meglepni, jó ajándék lehet számára egy sakktábla is.
 
 
Vízöntő
 
A Vízöntők ki nem állhatják  a konvenciókat, meglehetősen rendetlenek és különcök, így számukra bármilyen hóbortos ajándék szóba jöhet, lényeg, hogy eltérjen a megszokottól.
 
Férfiak: A Vízöntő férfi igen aktív  életet él, kedveli a mozgás minden formáját és nem áll tőle távol az extrém sportok kipróbálása sem. Személyre szóló ajándék lehet számára, ha befizeti őt egy tandemugrásra, sárkányrepülésre vagy egy raftingtúrára.
 
Gyerekek: A Vízöntő gyerek kreativításával gyakran elbűvöli környezetét. Szívesen foglalja el magát bármilyen alkotó tevékenységgel, ezért egy művészellátó számára maga a Paradicsom. Remek ajándék lehet számára egy térbeli gipszkiöntő, egy projektoros rajzasztal, vagy egy 3D nyomtató.
 
 
Halak
 
A Halak jegyében született emberek romantikusak, érzékiek és érzékenyek, legtöbbször érzelmeik vezetik őket, így minden dolognak képesek örülni, ami a szeretetet, érzelmet jelképezi.
 
Férfiak: A Halak férfi általában kedveli a művészeteket, és mivel vizuális típus, így nagyon tud örülni annak, ha fotózással, filmezéssel kapcsolatos könyvekkel, eszközökkel ajándékozzák meg. Kiváló ajándék lehet számára egy olyan számítógépes program, amellyel különböző fotómontázsokat készíthet.
 
Nők: A Halak nő szívesen olvas pszichológiai témájú könyveket, kifejezetten kedveli a kézműves termékeket, ezért érdemes őt meglepni egy különleges ékszerrel vagy dísztárggyal.
 
Gyerek: A Halak jegyében született gyerek igen kreatív, ráadásul átlagon felüli fantáziával van megáldva, így minden meglepetés örömöt okozhat a számára, mellyel kedvére alkothat, miközben a képzeletét is szabadon engedheti. Kisebb gyerekek számára remek lehet a süthető gyurma, nagyobbak számára pár fehér pólóval és egy karácsonyi textilfilccel, batikolókészlettel garantáltan sikerül feledhetetlen pillanatokat szereni.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények