Heti Tarot üzenete (11.11 - 11.18)

A Főpap lapja megteremti az összekötettést az anyagi és a szellemi világ között. Rávilágít az anyagon csak akkor lehetsz úrrá, ha a szellemi tudás birtokában vagy. A tanítás lényege a Főpap áldásra emelt kezében látható: a kinyújtott ujjak a látható világot (látszatot), a behajlított ujjak pedig a láthatatlan, rejtett és transzcendens világot jelképezik. Ennek a lapnak a legfőbb üzenete: hited teremti meg a földi élethez szükséges szándékot, akaraterőt. Ezen a pontos dől el, melyik irányba folytatod utad. Feljebb lépsz, vagy az élet anyagi csábításának engedve, alsóbb szinteken valósítod meg a lényeget.
 
 

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.08 / 25 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

 Vannak az életünkben holtpontok, amikor úgy érezzük, hogy padlóra kerülünk. Úgy érzed, hogy nem megy tovább. Túl nehéz. Jó szó a "holtpont", mert ilyenkor valami tényleg meghal bennünk: a hit vagy a hitetlenség. Akiben a hit hal meg: feladja. Akiben a hitetlenség, az folytatja tovább és megnyeri a csatát. Mert a legfontosabb, hogy higgy magadban. A hited bármire képessé tesz.

 

Csak Istennek tartozol elszámolással, Isten pedig nem kér mást, minthogy valósítsd meg, amiért születtél.

 

 

Lelked szava a garancia: jó úton jársz. Csak hallgass rá.A legnagyobb hazugság nem mások becsapása, hanem ha önmagadnak nem mondasz igazat. Felejtsd el, mit tanultál, és tedd azt, amit tenni szeretnél. A feladatot csak te tudhatod, mások szabályai és elvárásai az övék, nem kell megfelelned.

 

A hét legfontosabb üzenete, hogy minden esetben az a legfontosabb, hogy megkeressük a dolgok mélyebb értelmét, őszintén és tisztességesen viselkedjünk és a hitünket semmi áron ne veszítsük el.

 

Ha gyakran kínoz bizonytalanság, kétség vagy a teljes értelmetlenség érzése, akkor most megkaphatod a választ. A lelked mélyén ott rejtőzik, az az erő, amely optimizmussal, életszeretettel, bizalommal és boldog tapasztalatokkal gazdagíthatná életedet, ha felemelkednél az árnyékból. Az ERŐ mindannyiunkban benne van, lángja ott pislákol mélyen, csak lefedjük, eltakarjuk. Már biztosan sejted, hogy a lelki erőre gondolok. Ez pedig egyenlő az életerővel.

 

Nincs olyan ember, aki e nélkül születne meg. Akkor hova tűnik? Tudsz mondani egyetlen olyan csecsemőt, akiben ez az erő nincs jelen? Mekkora bátorság kell a megszületéshez, ahhoz, hogy a szülött élni akarjon? Mindennek ez a motorja, a fűtőereje. Ha Te benned nem lenne meg az Erő, már nem lennél itt a földön.

 

Az életerő pedig számomra egyenlő a HIT-tel. Akkor érezheted azt, hogy nincs erőd, ha nincs meg a hited. Nem hiszed, hogy boldog lehetsz, nem hiszed el, hogy érdemes vagy a szeretetre, hogy segítséget kaphatsz az Égiektől, és embertársaidtól, nem hiszed el, hogy minden megváltoztatható, egyszóval: lemondasz életed értelméről.

 

Ennyi lenne csak? Hát nincs semmi, amiért érdemes hinned, bíznod? Elárulom olyan, hogy értelmetlen élet nincs! Találd meg a benned mélyben elrejtőzött erődet, ahhoz, hogy segítséget kérj, ha egyedül nem bírsz elindulni, továbblépni. Meg fogsz lepődni mennyien szeretnének segíteni. Nekik ez ad értelmet életüknek. Ezáltal te is segítesz. Rajtuk

 

Az élet csodálatos. Egy nyíló virág, egy mosolygó szempár, becsukott szemmel a lágy szellő simogatása, az ölelésben megbújó erő, a megtisztulást hozó esőcseppek, szerelmed halk lélegzése és sok-sok minden, amiben benne rejlik az élet gyönyörűsége.

 

Kérlek, csendesedj el kicsit. Hunyd be szemed és érezd a világot, az életet. Pár pillanatra lépj ki a rohanásból. Add meg magadnak ezt az időt. És csak lélegezz. Lélegezz mélyeket. Lélegezz nyugodtan, ritmusosan. Érezni fogod! Ez az igazi élet, ezért érdemes élni, mert ennek vagy része Te is! Ismerkedj meg a belső “főpapoddal”, és tanulj tőle, hogy hogyan lehet Istenben, a Sorsban bizakodva élni.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények