Heti Tarot üzenete (05.21-05.28)

Mindannyiunk életében eljön az a nap, amikor döntenünk kell, hogy melyik utat választjuk. És ha már ráléptünk, többé nem érdemes azon gondolkozni, mi lett volna, ha máshogy döntünk. Abból kell a legtöbbet kihoznunk, amit választottunk. Sohasem fogjuk megtudni, milyen dolgokat tartogatott volna nekünk a sors a másik úton, még ha álmatlan éjszakákon néha eszünkbe is jut, hogy talán az lett volna a jobb.
Valójában a tökéletesség csak bennünk létezik, mi döntjük el, mit tartunk tökéletesnek. Minden út máshová vezet, de csak a mi lépéseink segíthetnek megtalálni a boldog pillanatokat bármely úton. Összeomolhatsz, panaszkodhatsz, sajnálhatod magad évekig, de egyet jegyezz meg: ez a te életed, most zajlik és könyörtelenül múlik egyfolytában. Éveket pazarolsz olyan dologra, amitől még szarul is érzed magad. Mert az idő nem áll meg a kedvedért, nem várja meg, míg talpra állsz. Minél hamarabb lépsz túl rajta, annál több időd marad, arra, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.43 / 21 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Az egyensúlyhoz való visszatalálásához szükséges az a mélyen gyökerező, elkötelezett hit, amely a saját utadon képes tartani. Mindig sok a kísértés, amely megpróbál letéríteni, ám te képes leszel ellenállni.

 

Ha a kitűzött célod bizakodással és örömmel tölt el. Találkozhatsz segítő, de akadályozó eseményekkel, esetenként meg kell vívnod saját démonaiddal, és akkor is hallgatnod kell az őrangyalodra, ha nem tetszik, amit súg neked. Vedd a kezedbe az irányítást, csak akkor segítenek az égi erők, ha tudod, mit akarsz. Minél több erőt uralsz, annál reményteljesebb a haladás.

 

 

Minden helyzetből van kiút, a megoldás a benned gerjedő rossz és jó erők harmonizálása, együttesuralása. Sikeres nekibuzdulás, győztes menet van kilátásban, de csak akkor, ha összpontosítod a figyelmedet. A győzelem, mely hatalmat ad a kezedbe, ne legyen öncélú. Ne felejtsd el, hogy életed legnagyobb próbája nem veszteségeidben és csalódásaidban rejlik !Szomorúságodból és csalódásaidból sokszor a legszebb emberi erényeid születhetnek: megérteni, felismerni és mélyebben szeretni tanulhatsz általuk.

 

Az élet terve a másokban való kiteljesedés, ami azt jelenti, hogy a siker addig emel csupán, amíg fejlődni, haladni tudsz általa, ha csak a versengés, a csúcsra törés a célod, akkor hamar elbukhatsz.

 

 Minden területen élénk, változatos időszak következik.A régi kapcsolatok újjáéledhetnek, ha a felek feloldják a felmerült ellentéteket és összehangolják ellenkező irányú terveiket. A partnered ugrásra készen áll, a kérdés csak az, hogy feléd készül-e ugrani vagy éppen tőled távolodik-e el? Mindkettő lehetséges. Mindenesetre változás várható a kapcsolatban. Vesd be minden ügyességedet, hogy legyőzhesd az eddigi konfliktusokat és ellentmondásokat.

 

Tegyél meg egy lépést, amihez eddig nem volt bátorságod. Keress távlati célokat is, amelyek mindkét fél számára vonzerőt jelentenek. Ha fontos számodra ez a kötelék, akkor tegyél meg mindent érte, ami lehetséges. De az is lehet, hogy legszívesebben kitörnél ebből a kapcsolatból és egyedül indulnál útnak. A döntés rajtad áll. A bennünk lévő isteni szikra harcol a bennünk lévő állati ösztönökkel

 

 A ráció az intuícióval. Az értelem az érzelemmel. Melyik győz? Mindkettő bennünk van. Nem tudunk meglenni egyik nélkül sem. Ezért kell összhangba hozni a kettőt, megteremteni a helyes egyensúlyt. Először légy tisztában önmagaddal, gondold át mitől "döcög a szekér" és mit kell tenned azért, hogy előre tudj mozdulni.

 

Önmagunkat legyőzni a legnehezebb küzdelem.

 

Legyőzni a bennünk rejlő "gonoszt", az az igazi diadal. De miközben önmagaddal viaskodsz, vigyázz, ne billenj ki a testi-lelki egyensúlyodból. Ha ez még is megtörtént, akkor azon dolgozz, hogy ismét helyreálljon a lelki békéd. Gondold át, mit kell tenned ezért, és ne habozz, ha megvan a megoldás, tedd meg. A múlt emlékeivel és a jövő várakozásaival éled az életed, de amint elkezdesz megszabadulni a múlt porától, amit eddig összegyűjtöttél, beindulnak a megfeneklett dolgaid.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények