Heti Tarot üzenete (02.19 - 02.25)

Vannak dolgok, amiket egyedül kell megtennünk. Ha át akarjuk ugrani az előttünk tátongó mélységes szakadékot, akkor nekifutás közben csak a saját hitünk adhat erőt. Nekünk kell ugranunk, és hinnünk kell önmagunkban. Fontos üzenete ennek a hétnek, hogy olyan élethelyzetbe kerültél, amelyben fel kell vállalnod a rendrakást, átértékelést. A csend kiváló alkalom arra, hogy a szelíd szavú őrangyalok hangja is eljusson hozzád. Ne ijedj meg, ha démonaid is előfurakodnak, hiszen a csendet ki nem állhatják.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.41 / 29 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Ez a magány nem tévesztendő össze a sivár egyedülléttel. A mag-ányosság a mag-állapotba visszahúzódás, és az onnan való kiterjedést jelképezi. Az egyedüllét pedig fontos része az életünknek , mert befolyástól mentes állapotot teremt. Sose félj a magánytól. Légy tudatos és dönts mellette. Életünk bizonyos pontjain szükséges megállnunk és átgondolnunk, kiértékelnünk: hol is tartunk?

 

Vonulj el a világtól, kapcsold ki aktív erőidet, és csak szemlélődj. Gondold át eddigi eredményeid, vond le a következtetéseid és építsd be a sikeres jövő felé haladó utad kövei közé. A bölcs mindig azt akarja, ami éppen történik vele. Együttműködik. Nem passzív elviseléssel, hanem aktív illeszkedéssel. Ez a hét olyan időszakot jelez, amelyben magadra maradsz, még ha nem is tetszik.

 

Néha a sors megvárakoztat minket és ez a mostani időszak éppen ilyen. Most csak várni lehet. Tudom, hogy keserves, de mindennek megvan a maga ideje. Éppúgy, mint a dagálynak és az apálynak. Senki nem tudja azt megváltoztatni. Amikor a kivárásnak van itt az ideje, várakozni kell.

 

Tudnod kell, ha most valami fáj, azzal nemcsak a múltadat temeted, hanem a jövődet is szülöd éppen. Hogyan lehet kibogozni a legbonyolultabb, legreménytelenebbnek látszó csomókat?

 

 

Ha türelmetlen vagy és sietsz, akkor csak rángatni fogod, és minden rosszabb lesz: a csomó még szorosabbá válik, dühös leszel, és biztos, hogy kudarcot vallasz. Ha viszont nagyon figyelsz, ha tanulmányozod a helyzetet, mielőtt bármit is tennél, ha csak egyre forgatod a csomót, ha gyengéd és állhatatos maradsz, ha lassan dolgozol, akkora végén mindig sikerrel jársz.

 

Ez a hét a visszavonulás és az elgondolkodás időszakát mutatja, amely gyakran az erőgyűjtés időszaka is egyben, egy új tapasztalatokat gyűjtő területre lépés előtt. Ez a hét a komolyságról, és talán az egyedüllétről szól, de semmiképpen sem jelent elkeseredettséget vagy elhagyatottságot. Olyan életfelfogást jelez, amellyel felfedezhetjük az igazi mélységet, és a segítségével felismerésekhez, tisztánlátáshoz juthatunk el.

 

Amikor egyedül vagy, akkor nem biztos, hogy egyben magányos is, mert a magány és az egyedüllét között óriási a különbség. Amikor magányos vagy, akkor a másikra gondolsz, hiányolod a másikat. A magányosság egy negatív állapot. Úgy érzed jobb lenne, ha a másik, a barátod, párod, a szüleid, a testvéred ott lenne. Jobb lenne, ha a másik ott lenne. Jobb lenne, ha a másik ott lenne veled....de nincs ott. A magány a másik hiánya. Az egyedüllét viszont önmagunk jelenléte. Az egyedüllét nagyon pozitív, egy igazi jelenlét.

 

Amikor nincs ott egy "fontos másik" az életünkben, akkor ott a választás előttünk: magányossá válunk, vagy pedig élvezzük a szabadságot, amivel az egyedüllét ajándékoz meg bennünket. Amikor mélyen megélt igazságainkhoz nem lelünk támogatást a környezetünkben, akkor is ott a választás, hogy elszigetelődünk és keserűnek érezzük magunkat, vagy inkább ünnepeljük azt a tényt, hogy meglátásaink elég mélyek és erősek ahhoz, hogy túljussanak azon az emberi igényen, hogy családunk, barátaink vagy munkatársaink egyetértését elnyerjük.

 

Ha úgy érzed, hogy te most ilyen helyzetben vagy, légy óvatos, amikor eldöntöd, hogyan tekintesz az "egyedüllétre", és vállald a felelősséget ezért a döntésért. Mindenkinek ki kell fejlesztenie magában a képességet arra, hogy bármilyen kísérő, térkép vagy útmutató nélkül megtalálja a kiutat a félelmek sötétjéből. Keresd és értsd meg a dolgok mélyebb értelmét.

 

A szerelemben egy olyan hét előtt állsz, amikor meg kell vizsgálnod, hogy mi a jó számodra és mit keresel valójában a szerelemben? Lehet, hogy célszerű erre a hétre visszavonulni, hogy megtapasztald a pozitív egyedüllétet. Légy megbocsátó és türelmes mások gyengeségeivel szemben.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények