Heti Tarot üzenete (02.05 -02.11)

Bármilyen jól tervezel, bármilyen fantasztikusan is játszod a szereped, az élet minden alkalommal legyőzhet. De ezt vállalni kell és ugyanúgy előre tekinteni, mert a jövő kiismerhetetlen, és ha az ember egy kicsit bele tud pillantani, akkor meg is változtathatja. Azokkal az apró változásokkal pedig akár az egész sorsunkat is fölülírhatjuk. Feltéve, hogy a sors nem ügyel arra, hogy valamire ne gondolj. Akárkit bevonhatsz a sorsod játékába, mindig lesz egy, aki tönkre akarja majd tenni. De nem szabad, nem szabad megijedni, tovább kell próbálkozni és megtalálni a módját annak, hogy ismét te irányítsd a játszmát. Nincs mitől félni, ha eljön az ideje, megnyugvással töltenek majd el azok a napok, órák, percek, amikor jól alakult a sorsunk. Még akkor is, ha később minden összeomlott körülöttünk.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4 / 27 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Felfoghatom úgy is az életet, mint egy játékot. Állhatok úgy hozzá, hogy pont azt értékeljem legszebb dologként, ami a legnehezebb: hogy nem tudhatom, mit hoz a következő másodperc. Hozhat ugyan rosszat, de ugyanúgy hozhat jót is! És ez, tulajdonképpen nagyon izgalmas. Ha valaki megtalálja ennek a szépségét, talán még arra is esélye van, hogy boldogan éljen. Én hiszek a végzetben, hogy minden találkozásnak és történésnek célja van az életben, de hiszek abban is, hogy rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e, az utunk során a felkínálkozó lehetőségeket, és ezáltal mi alakíthatjuk az életünket.

 

Az egész Univerzumot behálózza az ok-okozat törvénye. És az élet, csak akkor válik élhetővé, ha elfogadjuk e körforgásban rejlő törvényszerűséget. Egyszer lenn, egyszer fenn. Nincs egyetlen dolog, egyetlen esemény sem a belső, sem a külső világban, amelynek ne lenne oka, és minden oknak szükségszerűen ki kell váltania valamilyen hatást. És itt van a lényeg: Azt, hogy jelenleg hogyan élsz, Te teremtetted meg múltbeli döntéseiddel, céljaiddal, függetlenül attól, hogy ezek tudatosultak-e, vagy sem.

 

Nem a szüleid, a kormány, a munkahelyed az ok, hanem egyes egyedül a te gondolataid, amelyek az elmúlt évtizedekben mindenkori céljaidnak megfelelően váltak valósággá. Számos szabad döntésünk és tettünk eredménye vagyunk, és ezekért egyedül mi magunk vagyunk felelősek.

 

Mindenki maga irányítja sorsát, mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.

 

 

A sors, mindig a megfelelő pillanatban vezet el hozzánk mindent, amit meg kell valósítanunk az életben. Ez az erő mindig visszavezet minket a sors által kiszabott utunkra. A feladatok kikerülhetetlenek ugyan, de egyúttal ezek azok a mozaikkövek, amelyekből összeáll az életművünk képe. Fogadd el, amit a sors ezen a héten felkínál, élj azzal a lehetőséggel. Állj készen a változásra, légy éber, mert itt a pillanat saját kezedbe venni az irányítást. Az életed abba az irányba fordul, amerre előkészítetted a pályát.

 

Felkészültnek, tájékozottnak lenni sosem hátrány. Változásra van szükség, de hogy milyen irányba teszed meg, az csak megelőző felkészültségeden múlik. A sors nem tudja, hol tartasz, csak azt, hogy hova... És, mint felsőbb akarat, minden körülmények között eléreti veled a célod. Nem is kell, hogy tudd, mi az? Ez a sors iróniája..
.
A teremtés vágya, hogy felismerd: te vagy sorsod mágusa, teremtője, egyedüli ura. Ehhez azonban át kell látni az anyagi világ illúzióján, alantas, anyagba rántó öntudatlanságán. A sors kereke bármilyen irányba foroghat, de a világegyetem ok, okozat, következmény törvényét előítéletek nélkül el kell fogadni. A teremtéshez a pusztítás is hozzátartozik, éppúgy, mint a fényhez az árnyék, és ezek nem ellenségei, hanem egymás kiegészítői. Az életed kerekének te vagy a mozgatója, még ha jelenlegi körülményeid kötöttek is.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények