Heti Horoszkóp (12.09 - 12.15)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.12 / 17 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

A pénz meghatározhatja a napjaidat, sokat gondolkozol, hogy miként szerezhetnél többet belőle. Van is lehetőséged az egzisztenciális előrelépésre, azonban figyelned kell arra, hogy ne csak ezzel a témával foglalkozz a napokban. Ha nagyon "rágörcsölsz" az anyagiak kérdésére, akkor nem biztos, hogy észre veszed az új lehetőségeket! A magánéletedben meglehetősen meghitt hangulat uralkodik majd, s ez azt jelenti, hogy alkalom nyílik kedveseddel arra, hogy egy kicsit összebújjatok, s átérezzétek a gyengédség hangulatát.

 

 

 
Bika

 

A napokban a hegyeket is meg tudnád mozgatni, annyi energiával rendelkezel. Szerencsés helyzet, ha a munkád érdekel annyira, hogy ezt a sok energiát a munkahelyi boldogulásodba fektesd. Ha így van, akkor még előre is léphetsz, de ha már nem vagy motivált a munkádban, akkor előfordulhat, hogy feszültté válsz, s a terhedre vannak a napi feladatok. A magánéletedben sok hétköznapi problémával kerülhetsz szembe, előfordulhat, hogy kedvesed folyamatosan "lelki" életet akar veled élni, amihez neked sem kedved, sem, pedig türelmed nincsen.

 

 

 
Ikrek

 

Óriási szabadságvágy munkál benned, nehezen viseled, ha a munkahelyeden dirigálnak, utasítgatnak. Különösen akkor bosszant a jelenség, ha ráadásul értelmetlennek is találod a szabott kereteket, szabályokat. Rájössz arra, hogy sokkal jobban meg tudnád szervezni a munkát, mint a felettesed, s kifejezetten tehetségtelennek találhatod Őt. Magánéletedben fontos lehet, hogy kedveseddel együtt tudjátok megtalálni a hétköznapi örömöket. Egyszerű örömökre koncentráljatok: ilyen lehet egy finom vacsora, vagy egy kellemes partnermasszázs.

 

 

 
Rák

 

Vidám napokat élhetsz meg, ami jellemző lehet a munkahelyi életedre is. A napokban Te lehetsz, aki a munkaközösségben a jó hangulatot teremti meg! A jókedved biztosíthatja neked a népszerűséget. A magánéletedet sem ártana egy kicsit izgalmasabbá tenned, hiszen az elmúlt időszakban ellaposodhatott, elszürkülhetett. Kedvesednek izgalomra, új élményekre van szüksége, sokkal jobb, ha ezt Te adod meg neki. Pezsdítsd fel egy kicsit a szerelmi életedet, így kedvesed hálás lesz neked, s valóban elkötelezetten viselkedik a kapcsolatotokban

 

 

Oroszlán

 

Könnyen és gyorsan dolgozol a munkahelyeden, ráadásul jó hangulatban vagy. Igaz lehet, hogy öröm, veled együtt dolgozni, nagy népszerűségnek örvendhetsz a napokban. Valójában Te biztosítod munkahelyeden a jó légkört. Annyira oldott hangulatban lehetsz, hogy egyáltalán nem nyűg neked most a munka. A magánéletedben is rugalmas vagy, kedvesed bármilyen programot talál is ki, mindenben partnert talál benned. Szívesen mész színházba, de egy jó bulinak is nagyon tudsz örülni..

 

 

 
Szűz

 

Türelmetlenebb lehetsz a munkatársaiddal, ennek oka a fáradtságodban keresendő. Lehet, hogy annyit dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy az még neked is sok volt. A szerelmi életed felpezsdülhet a napokban, sok olyan hízelgő közeledést kaphatsz, amelyek jót tesznek a hiúságodnak. Ezek az alkalmak is főleg a munka kapcsán találhatnak meg, tehát figyelj arra, hogy munkatárssal, vagy üzleti partnerrel ne bonyolódj szerelmi viszonyba! Az ilyesmi csak feleslegesen bonyolítaná meg az életedet.

 

 

 
Mérleg

 

Jó szervezőkészséggel rendelkezel a napokban, érdemes magadra vállalnod a közös munka koordinálását. Ezzel akár egy előrelépési folyamatot is elindíthatsz! A szerelmi életedben érzéki hangulatba kerülhetsz, de sajnos erre párod nem mindig rezonál. Lehet, hogy túl sok gondja van ahhoz, hogy igazán belefeledkezhessen a közös élményekbe. Visszafogottsága csalódást okozhat neked. Jó ötlet, ha időt szakítotok arra, hogy megbeszélhessétek a témát! Így elkerülhető a sértődés, békés hangulat uralkodik majd.

 

 

 
Skorpió

 

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ideális helyzet, ha van türelmed meghallgatni, s érzelmileg támogatni őket, ezért nagyon hálásak lesznek. Magánéletedre már nem jut elegendő érzelmi energiád, mikor esténként hazaérsz, akkor már fáradt lehetsz. Kedvesed tapasztalhatja meg morcos arcodat, természetes, hogy ennek nem nagyon örül. Sokat segíthet, ha odafigyelsz, hogy hozzá is kedves legyél! Tartsd szem előtt, hogy a magánéletedből meríthetsz erőt

 

 

 
Nyilas

 

A munkádban többször is elgondolkodhatsz, hogy vajon megéri-e neked a jelenlegi helyeden dolgozni. Lehet, hogy a pénzzel vagy elégedetlen, de előfordulhat, hogy úgy érzed, nem fejlődhetsz már tovább szakmailag. A változtatást nem kell elkapkodnod, hiszen a döntéshez sok információra lesz szükséged. A magánéletedben több vitás helyzetet tapasztalhatsz, előfordulhat, hogy néhányszor összevesztek kedveseddel. Talán nem vagytok elég türelmesek egymáshoz, s egyébként is feszültebb hangulatban vagytok, mind a ketten.

 

 

 
Bak

 

Figyelmetlenebbé válhatsz a munkahelyeden, talán jobban össze kell magad szedned ahhoz, hogy aprólékos feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy folyton elábrándozol, erőfeszítés kell ahhoz, hogy koncentrálni tudj. Jó megoldás, ha legalább kétóránként tartasz egy kis szünetet! A magánéletedben nem sok időd jut kedvesedre, talán csak annyi, hogy megbeszéljétek a mindennapi teendőket. Ez bizony nem elegendő ahhoz, hogy minőségi módon tudjátok ápolni a kapcsolatot! Többet kellene törődnötök egymással

 

 

 
Vízöntő

 

Nehezen alkalmazkodsz munkatársaidhoz, csak azt tartod jónak, amit Te magad teszel. Ha a többiek máshogyan oldják meg a feladatokat, másképpen gondolkodnak, akkor dühös leszel. A szerelmi életedben intenzív vágyakkal rendelkezel, lehetőséged azonban kevesebb van arra, hogy megvalósítsd a fantáziáidat. Elképzelhető, hogy az idő kevés, amit kedveseddel tölthetsz, de megtörténhet, hogy kedvesed túl fáradt ahhoz, hogy minőségi módon foglalkozzon veled.

 

 

 
Halak

 

Több pénzt szeretnél karácsony előtt, de még nem tudod, hogy miből fogod összehozni azt az összeget, amely a megelégedésedre szolgálna. Mivel tanácstalan vagy, érdemes egy kicsit informálódnod, keress olyan lehetőségeket, amelyek akár arra is jók, hogy az állandó munkád mellett egy kiegészítő jövedelemre tehess szert. A magánéletedre így már nem sok idő jut. Sajnos, ha együtt vagytok, akkor van rá esély, hogy vitatkozással töltitek az időd, holott örülhetnétek is egymásnak. Igaz lehet, hogy nem találjátok egymással a hangot.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények