Heti Horoszkóp (12.03 - 12.09)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.31 / 13 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

December első hetében nem lesz okod panaszra igaz, hogy hétfőn, szerdán frusztrálttá, idegessé tehet néhány kellemetlen fényszög. Ez főleg arra hívja fel a figyelmedet, hogy néhány tervedet jó lenne “áttervezni”. Pénteken a Nyilas jegyében megszülető újhold tüzes energiával tölt fel, nem lesz előtted lehetetlen. A héten nagyon erőteljesen foglalkoztat anyagi helyzeted, és jó ötleteid is adódhatnak arra vonatkozóan, hogy miként kereshetnél több pénzt. Elképzelhető, hogy plusz feladatokat vállalsz a munkahelyeden, amelyek megadják neked a lehetőséget, hogy biztosabbá tedd az egzisztenciádat, emelkedhet a jövedelmed is. A magánéletedben érdeklődővé, mozgékonnyá válsz, szervezz néhány kellemes baráti találkozót! Szerelmi kapcsolatodat megerősíti, ha többször is együtt mentek szórakozni!

 

 
Bika

 

Nem csak a közelgő Karácsony miatt lesz fókuszba a kiadások és a pénzügyi helyzeted optimalizálása. A bolygók (Nap, Mars, Neptunusz) is ezt szimbolizálják. Különösen óvatosnak kell lenned hétfőn és szerdán, ne hagyd magad elcsábítani a csillogó reklámok által. A munkakedved nem nevezhető maximálisnak a napokban, lehetnek olyan reggelek is, amikor a legszívesebben fel sem kelnél. Mivel most nem tudod letenni a szokásos teljesítményt az asztalra, jó ötlet, ha pihensz néhány napot. A magánéletedben változékony hangulat lesz jellemző rád, kedvesed nehezen igazodik ki az elvárásaidon. Ebből adódhat is néhány vita, amelyet a legjobb szándékkal sem tudtok elkerülni. A vita önmagában nem rossz dolog, hiszen alkalmat ad egy építő beszélgetésre is.

 

 
Ikrek

 

A héten igazán nem panaszkodhatsz, hogy eseménytelenül telnének a napjaid. A szerelem sorsszerűen és végzetesen közelít feléd december első hetében a Nyilas Nap szerint. Akár van párkapcsolatod, akár nincs, egyre népszerűbb leszel, de legyél óvatos, mert a munkád rovására is mehet a dolog. Mindig tele vagy energiával, másokat is fel tudsz tölteni erővel. Mozgékony és rugalmas vagy, azt is pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni. Csütörtökön az uralkodó bolygód végre a Nyilas jegyében befejezi hátrafelé tartó mozgását, ami igen csak megnőveli az energiai szintedet és a kommunikációs készségedet. Szükséged is van most erre, a munkahelyeden olyan feladatokat kaphatsz, amelyek kihívást jelentenek a számodra, de most örülsz annak, hogy végre kipróbálhatod magad, az is előfordulhat, hogy annyi a munkád, hogy alig győzöd. Megvan a képességed ahhoz, hogy sikerrel vedd az akadályokat.

 

 
Rák

 

December elején a munkahelyeden egyre ingerültebb a hangulat. Ezen a héten több vitás napot jeleznek a bolygók fontos, hogy bírd ki sértődés nélkül. Sokat gondolkozol a pénzügyeiden, és arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed a munkádat, eleged van abból, hogy egy perc nyugalmad sincs. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, akkor érdemes várnod egy kicsit, megtalál az igazán jó lehetőség! A magánéletedben több vita is előfordulhat a hét elején, méghozzá hétköznapi félreértések miatt. Igaz, hogy a pénteki újhold nem lesz rád közvetlen hatással. Cserébe a hétvége szerelemről fog szólni. Ha van párod, akkor ünnepi hangulatba kerültök. Ha még nincs párod, akkor nyisd ki a szívedet!

 

 

Oroszlán

 

Hallgatag leszel a munkahelyeden, túl fáradt vagy ahhoz, hogy figyelj a munkatársaidra. Nincs kedved ahhoz sem, hogy a közös feladatokat megbeszéljétek. Lélekben már a karácsonyi készülődés köt le, nehéz év áll mögötted. Szeretnél már pihenni és a családod körében lenni. A szerelmi életed most sokkal jobban érdekel, szívesen töltöd az idődet kedveseddel. Szenvedélyesebb hangulatban vagy, mint máskor, és ez jót tehet a kapcsolatnak. A hét elején óvatosságra intenek a bolygók a pénzügyeiddel kapcsolatban, lelkesedésedben próbálj meg ellenállni, hogy túl vállald meg az ajándékozással.

 

 
Szűz

 

Egész héten a családod ad feladatot neked. Folyton előhozakodnak valamivel, amit csak te tudsz elintézni, ami fárasztó lesz. A hét közepéig sokkal több energiára lesz szükséged, hogy a feladataidra tudj koncentrálni. Általában a megszokott, úton szeretsz járni, nem örülsz az újdonságoknak. Jobban szereted a biztos rosszat, mint a jót, ami szokatlan. Tarts ki péntekig, mert az ekkor születő újhold egy meglepetést tartogat számodra. Ennek hatására visszatér a kedved és sokkal kreatívabban kezelheted a munkádat, jó gondolataid születhetnek. Jó ötleteket adhatsz a többieknek, hogy miként lehetnének sokkal hatékonyabbak. Magánéletedben várható egy kis feszültség, kevesebb időt tudsz a családodra szánni, mint szeretnéd, de a hétvége már sokkal nyugodtabb hangulatban fog telni.

 

 
Mérleg

 

A hét eleje feszültséggel inddulhat, mozgalmas napok elé nézel, amikor sok megbeszélnivalód lesz a munkatársaiddal. Jó ötlet lehet tisztáznod magadban a céljaidat, így tervszerűen tudsz majd tárgyalni. Figyelj, hogy a mondandód legyen világos, ne adj esélyt a félreértéseknek, hiszen ezek feleslegesen bonyolítanák meg az életedet, most nagy az esélye a megbántódásnak, sértődésnek. Magánéletedben sok jó alkalmad lehet arra, hogy önfeledt módon legyél együtt a kedveseddel, gyermekeiddel. Amikor együtt vagytok, akkor csak velük törődj, rájuk figyelj. Amennyiben még a párod keresed, a pénteken megszülető Nyilas újhold, akár az utadba is hozhatja, mozdulj ki otthonról és járj nyitott szemmel.

 

 
Skorpió

 

A hét eleje feszültséggel indul, minden gondolatod a pénzügyek vagy érzelmi kérdések körül forog. A hét közepéig a sors lelassít és akadályokat görget az utadba, de a pénteki Nyilas újhold elhozza a megoldás lehetőségét. Szükséged lesz a rugalmasságodra a munkahelyeden is, sok új feladattal szembesülhetsz, amelyeket szinte elsőre kell tökéletesen megoldanod. Remek alkalmakat kapsz arra, hogy munkatársaiddal hatékonyan dolgozzatok együtt! Rájöhetsz, hogy csak egy kis empátia kell a közös munkához, s Te leszel a legnépszerűbb ember a munkahelyeden! A jegyedben hátráló Merkúr és a Vénusz lehetőséget teremt arra, hogy a pároddal megbeszéljétek a problémáitokat és új alapokra helyezzétek a kapcsolatotokat. Ha még a párod keresed kedves Skorpió, akkor ne csodálkozz, ha valaki visszatér a múltadból vagy hallat magáról. Gondold át alaposan eltudnád-e vele képzelni a jövőt.

 

 
Nyilas

 

Igaz, hogy lesznek nehéz fényszögek az égen, de egy szuper hét elé nézel. Vigyáznod kell magadra és a szívedhez közel álló emberekre a hét elején. A hét elején bármikor könnyen vita pattanhat ki a legártatlanabb megjegyzésből is. Sajnos mindenki ideges, feszült hangulatban lesz Nagy energiákkal kell jelen lenned a munkahelyeden, de szerencsére van erőd a plusz feladatokhoz. Jó kedved lehet, és még az sem ronthatja el az örömödet, ha a munkahelyeden két ember helyett kell dolgoznod! A jó hangulatod "ragadós", munkatársaid is vidámak lesznek a társaságodban, és ez ad neked némi népszerűséget. Péntek lesz a heti szerencse napod, a jegyedben megszülető újhold egy ajándékot hoz neked, amivel nagyon boldog lehetsz. Minde, amit ezen a napon indítasz útjára, azt siker és szerencse kíséri.

 

 
Bak

 

A hétfő feszülten indul, de aztán keddre megnyugszanak a kedélyek. A munkahelyeden rugalmasan kezeled a feladataidat, bár igaz, hogy sok olyan beszélgetésben lesz részed, ami számodra túl “érzelmes”, pedig fontos információkat tartalmazhatnak. Így aztán akadhatnak félreértések, nem teljesen világos előtted, hogy mi is lenne a feladatod. Ezt azonban ellensúlyozza ügyességed, hiszen minden helyzethez képes vagy alkalmazkodni! A magánéletedben ragaszkodóvá válsz, leginkább csak a családtagjaiddal lennél együtt. Jó ötlet egy hosszú hétvége, amikor végre együtt lehettek. Ha vannak gyermekeid, akkor önfeledt lehet a közös játék, foglalkozz velük sokat.

 

 
Vízöntő

 

Sok megbeszélésed válhat aktuálissá, és ez időigényes lehet. Annyi aprósággal kell törődnöd, hogy nem marad időd a napi feladatokra. Ahhoz, pedig, hogy bent maradj munkaidő után is, nem sok kedved van! A magánéletedben végtelen szenvedély a jellemző rád, párkapcsolatod nagyon felfrissülhet. Ha régi a kapcsolatod, akkor is azt tapasztalhatod, hogy újra nagy hatással vagytok egymásra, és ez igaz lehet testi és lelki értelemben is. Akkora vonzerővel rendelkezel, hogy néhány új kapcsolati lehetőség is jöhet az életedbe, ez akár baráti vagy üzleti kapcsolat is lehet, ezt főleg pénteken, a Nyilas jegyében létrejövő újholdnak köszönheted.

 

 
Halak

 

Fontossá válnak az anyagiak számodra, arra vágysz, hogy megbecsülést kapj. Fontos, hogy elismerjék az értékeidet, mind anyagi, mind, pedig erkölcsi értelemben. Ha mindezt nem kapod meg, akkor közömbössé válhatsz a munkád iránt. Itt az idő, hogy dolgozz az egzisztenciádon, gondold át, hogy milyen lehetőségeid vannak! A magánéletedben kedvesen és vidáman bánsz családtagjaiddal. Mégis azt tapasztalod, hogy morcosan válaszolnak a kedvességedre. Ne vedd a szívedre, csak átmeneti a rosszkedvük-
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények