Heti Horoszkóp (12.02 - 12.08)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.38 / 13 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed egy kicsit a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy milyen hosszabb távú jövőbe mutató tervekkel rendelkezel, hiszen ez hasznos lehet számodra. Ha sikerül leülnöd és végiggondolnod a céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz! Szerelmi életednek jót tehet, ha kimozdultok otthonról, pároddal együtt szórakozási lehetőségeket kerestek, melyek mindkettőtök örömére vannak! A közös élmények sokat jelentenek minden kapcsolatban.

 

 

Bika

 

Munkád lefoglal a napokban, de tudod, hogy jelentős ez az időszak és jól teszed, ha sok energiát fektetsz a boldogulásodba. Ezért nem tekinted a munkát nyűgnek, vagy robotnak, hanem inkább lehetőségnek az előrejutásra. Ha jól veszed az akadályokat, akkor nagyot léphetsz előre a szakmádban, érdemes felvállalnod a helyzeteket, amikor a szakmai tudásodat kell megcsillogtatnod. Akár tanácsot is kérhetnek tőled munkatársaid, érdemes időt szánnod rá, hogy segíts nekik. A napokban új ajánlatok is megtalálhatnak, értéked megemelkedik a munkaerőpiacon.

 

 

Ikrek

 

Ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat! A kommunikációd minősége befolyásolhatja a munkádat és a magánéletedet is! Ha sikerül megtalálnod a hangot a munkatársaiddal, akkor könnyebben dolgoztok majd együtt. Ha, pedig leülsz tárgyalni feletteseiddel, akkor új munkafeltételeket is kialakíthatsz. A családi életedben már hallgatagabb vagy, hiszen estére nagyon elfáradhatsz. Ilyenkor már nincs sok kedved ahhoz, hogy pároddal beszélgess, vagy gyermekeiddel játssz egy kicsit.

 

 

Rák

 

Temperamentumos hangulatban vagy, nagy benned a tetterő. Igaz lehet, hogy előtérbe kerül uralkodó hajlamod is, szeretnéd irányítani a munkatársaidat, vagy családtagjaidat. Figyelj, hogy ne vidd túlzásba a dolgot, hiszen a többieknek elege lehet abból, hogy utasításokat osztogatsz. Szükség lehet, hogy elővedd az empatikus hajlamodat, hiszen ez adja meg az igazi lehetőséget, hogy együttműködhess a munkatársaiddal és jó hangulat legyen a családi életedben. Erre most mindennél nagyobb szükséged van.

 

Oroszlán

 

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden, tisztán látod a lépéseket, amelyek a sikerhez vezetnek. Szerencsés, hogy kitartásod is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért, azonban nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben hogyan bánsz másokkal. Ügyelj, hogy ne sértsd meg senkinek az érdekeit, próbálj meg megoldásokat találni, melyek mindenkinek megfelelnek. Kedveseddel való kapcsolatodban előtérbe kerül a baráti szál, mely alkalmat ad arra, hogy szót értsetek egymással.

 

 

Szűz

 

Sok munkával szembesülsz a munkahelyeden, szerencse, hogy elég energiával rendelkezel, hogy megoldd a feladatokat. Ha már nagyon fáradt vagy, akkor ne próbáld mindenáron frissnek és terhelhetőnek mutatni magad. Ha sok a teher, akkor ne vegyél a nyakadba újabb teendőket. A magánéletedben jellemző lehet, hogy érzéki hangulatba kerülhetsz, könnyen meríthetsz a párkapcsolatodból energiát, különösen, ha alkalom nyílik, hogy erotikus értelemben is egymásra hangolódhassatok.

 

 

Mérleg

 

Sokat dolgozol, fontos neked, hogy a kötelességedet maradéktalanul teljesítsd. Mivel nem biztos, hogy adsz magadnak elég pihenőidőt, könnyen előfordulhat, hogy egy idő után észreveszed, hogy örömtelenül robotolsz. Ha rájössz, hogy így van, akkor sürgősen vigyél valami önfeledtséget az életedbe! A vigasztalást párkapcsolatodban keresed, szeretnéd, ha a szerelmen kívül a barátság is működne közöttetek. Ez azt jelentené számodra, hogy a gondjaidat is megoszthatod a kedveseddel, ami tovább erősíti a kapcsolatot.

 

 

Skorpió

 

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed egy kicsit a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy milyen hosszabb távú jövőperspektívákkal rendelkezel, hiszen ez hasznos lehet számodra. Ha sikerül leülnöd és végiggondolnod a céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz! Szerelmi életednek jót tehet, ha kimozdultok otthonról, pároddal együtt szórakozási lehetőségeket kerestek, melyek mindkettőtök örömére vannak! A közös élmények sokat jelentenek minden kapcsolatban

 

 

Nyilas

 

Sokat dolgozol, annak biztos tudatában, hogy előre léphetsz a munkahelyi ranglétrán. A feletteseid megbízhatónak tartanak, - ha lehetőség adódik az előrejutásra, akkor gondolni fognak rád. A szerelmi életedben sok szenvedély lehet most benned. Lehet, hogy eddig nem élted meg temperamentumos oldaladat, most ezért ennyire intenzívek a vágyaid. Hogy még nehezebb legyen a dolgod: több partnerrel is találkozhatsz, akiket nagyon vonzónak találsz. 

 

 

Bak

 

Mindig komolyan veszed a munkádat és ez a napokban még inkább igaz lehet rád. Elképzelhető, hogy az erődön felül teljesítesz, teljes figyelmedet a munkádra koncentrálod. Ez az időszak komoly előrelépési lehetőségeket tartogathat számodra. A magánéletedben arra vágysz, hogy kedvesed maximális figyelemmel vegyen körül, nagyon szeretnél egy kis kényeztetésben részesülni. Amikor azt tapasztalod, hogy kedvesed nem találja ki a gondolataidat, nincs energiája ahhoz, hogy a tenyerén hordozzon, akkor nagyon csalódott lehetsz.

 

 

Vízöntő

 

Sok energiát fektetsz a munkádba, talán túl sokat is foglalkozol a kötelezettségeiddel. Fontos, hogy alkalmat teremts magadnak egy kis lazításra, szórakozásra is. A magánéletedben nagyon önfeláldozó vagy, szívesen szorítod háttérbe a saját igényeidet annak érdekében, hogy családtagjaidnak a legjobb legyen. Ha szórakozni mentek, akkor is a többiek igényeihez igazodsz, bár elképzelhető, hogy Te egészen másfelé vennéd az irányt. Találjatok megoldást, amely mindenkinek tetszik.

 

 

Halak

 

Akár egy sikersorozatot is elindíthatnál a munkádban, ha végiggondolnád, hogy mit szeretnél valójában. Gondold végig, hogy hosszabb távon milyen célokkal rendelkezel. Lényeges kérdés, hogy valóban azt csinálod-e, amit szeretsz? Magánéletedben szenvedélyessé válsz, minden vágyad, hogy ezt tudasd kedveseddel. Jó ötlet, ha naponta többször is felhívod és elmondod neki az érzéseidet, vágyaidat. Ügyelj, hogy munkatársaid ne hallják az intim beszélgetéseket.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények