Heti Horoszkóp (11.27 -12.03)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.5 / 8 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Mindig határozottan kezeled a munkádat, de most még inkább kézben tartod az ügyeidet. Ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert! Ügyelj, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó az időszak arra is, hogy kedveseddel utazgass egy kicsit. Szükséged is lenne rá, hogy lazíts, - a legjobb, ha egyúttal párkapcsolatodat is újjávarázsolod! Vidd vissza az izgalmat az életetekbe.

 

 
Bika

 

Most vezető szerepet kapsz a munkahelyeden, hallgatnak rád a munkatársaid. Még akkor is Te koordinálod a munkát, ha valójában nem Te vagy a főnök. A napokban még inkább jellemző, hogy Te diktálod a munkatempót, és a jelenléted biztonságérzettel tölti el a munkatársaidat. Magánéletedben több szabadságra tartasz igényt, szívesen találkoznál a régen látott barátaiddal. Biztosíts magadnak egy estét, ami csak arról szól, hogy Te mit szeretnél! Adj magadnak lehetőséget a szórakozásra.

 

 
Ikrek

 

Most hatalmadban áll beleszólni abba, hogy mi történjék a munkahelyeden. Munkatársaid hallgatnak rád, és többször is kikérhetik a véleményedet. Szerelmi életedben jellemző lehet, hogy tanácstalan lehetsz, hogy kedvesednek mire lenne szüksége. Lehet, hogy nem azt nyújtod neki, mint amire vágyik. Ez igaz lehet a gyengédségre, valamint a szexre is. Fáradtabb vagy, és esténként nincs már kedved semmihez, legkevésbé ahhoz, hogy kísérletezgess. Ha nincs kedved az összebújáshoz, akkor ne erőltesd.

 

 
Rák

 

Makacs hangulatban lehetsz, és ez különösen a munkahelyeden éleződhet ki. Nehezen fogadod el munkatársaid véleményét, erősen ragaszkodsz a saját meglátásaidhoz. Szinte képtelen vagy a kompromisszumokra, és ez sok vitás helyzetet teremthet. A magánéletedben érdemes apróbb kedvességekkel meglepned szerelmedet! Ki kellene már mutatnod tettekkel is, hogy fontos számodra. Jó ötlet, ha többet beszélsz neki az érzelmeidről. Ez azért lehet fontos, mert mostanában nem túl jó a kommunikáció közöttetek.

 

 

 
Oroszlán

 

Fáradtabbnak érezheted magad, lassabban és kevesebbet tudsz dolgozni. Ez azért zavar, mert meglehetősen sok teendőd lehet a munkahelyeden. Nem csoda, hogy a nap végén úgy érzed, hogy szinte semmit sem haladtál. Aggodalomra azonban nincs ok, lesz erőd hozzá, hogy megbirkózz a teendőkkel! A magánéletedben igényled, hogy kedvesed törődjön veled. Egyszerű, hétköznapi figyelmességekre vágysz, például arra, hogy segítsen neked az otthoni munkálatokban. Beszélj neki az igényeidről.

 

 
Szűz

 

A meggyőzőerőd óriási, munkatársaid elfogadják a véleményedet, sőt vezető szerepbe is kerülhetsz, akár a pozíciódtól függetlenül is. Érdemes felvállalnod ezt a felelősséget, hiszen előre juthatsz általa. Fogadd el, hogy a többiek igényt tartanak a segítségedre. A magánéletedben barátságosan viselkedsz a családtagjaiddal. Határozottan közlöd az elvárásaidat, de a stílusod kifejezetten diplomatikus lehet. Így nem is várható különösebb feszültség a közös életetekben, kellemes lehet a légkör. Használd ki a békés időszakot.

 

 
Mérleg

 

Tévedhetetlen szimattal találod meg a legjobb lehetőségeket az előrejutásra. Adj teret az érzékenységednek, most érdemes hallgatnod a megérzéseidre is! Nagyon fogékony vagy munkatársaid problémáira, mutasd ki feléjük a segítőkészségedet! A magánéletedben okosan osztod be az idődet. Mindenre jut időd, és mindenkihez lehet néhány kedves szavad. Az összes családtagod védelmet és vigasztalást találhat nálad. Hogy neked is könnyebb legyen egy kicsit, kérd meg őket, hogy vállaljanak nagyobb részt az otthoni munkákból.

 

 
Skorpió

 

Munkahelyeden sok indulat szabadulhat el, de nem biztos, hogy ezek látványos veszekedések formájában jelennek meg. Lehet, hogy csak egymás háta mögött beszélitek meg a negatívumokat. Így aki nincs jelen, nem is tud védekezni. Jobb lenne tiszta vizet önteni a pohárba. A magánéletedben – különösen a szerelmi életedben - sok most a szenvedély, így könnyen lehet, hogy egy új szerelem is megtalál. Ha nem akarsz új viszonyba bonyolódni, akkor legyél inkább távolságtartó! Bár nem biztos, hogy ki tudod hagyni az alkalmat.

 

 
Nyilas

 

Talán nem tudsz maradéktalanul figyelni, hogy kedves maradj a munkahelyeden. Ebből adódóan lehet néhány feszült helyzet, hiszen túl őszinte hangulatban vagy. Nagyon makaccsá válhatsz, ezért nincs könnyű dolguk munkatársaidnak, amikor együtt szeretnének veled dolgozni! Minden munkát csak a saját elképzelésed szerint vagy hajlandó elvégezni. A magánéletedben egy kis szenvedélyre vágynál, szeretnéd levezetni a napi stresszt. A szerelem megadhatja neked a lehetőséget rá, hogy érzelmileg is feltöltődhess.

 

 
Bak

 

A munkahelyeden a többiek tőled várnak iránymutatást és tanácsokat. Most óriási tehetséged van ahhoz, hogy a többiek munkáját megszervezd! Ügyesen kommunikálsz a napokban, ami képessé tehet rá, hogy a munkahelyeden is kiharcolj magadnak egyet és mást. A magánéletedben sértődőssé válhatsz. Elég egy rossz megjegyzés családtagjaid részéről, és máris tönkrement a napod! Ráadásul felmerülhet benned, hogy bosszút állsz. Próbálj meg egy kicsit nagyvonalúbbnak lenni a többiekkel is és önmagaddal is.

 

 
Vízöntő

 

Hallgatnak rád a munkatársaid, és könnyebben győzöd meg a főnöködet is. Fontos, hogy megmutasd, hogy együtt tudsz dolgozni a többiekkel, hiszen a csapatmunka előtérbe kerülhet a munkahelyeden. Elképzelhető, hogy még a munkatársaidat is képes vagy gyorsabb, igényesebb munkára bírni. A magánéletedben makacsabbá válsz, de ha nem piszkálnak családtagjaid, akkor sikerül megőrizni a békét. Ha előfordul véleménykülönbség, akkor szenvedélyesen védelmezed az álláspontodat. Vigyázz, ne bonyolódj nagyobb vitákba.

 

 
Halak

 

Szélsőségesen ragaszkodsz a véleményedhez, még akkor is, ha munkatársaid többször is rávilágítanak, hogy nincs igazad. Ezért lenne szükség rá, hogy egyeztess a többiekkel. Ha vannak olyan témák, amelyeket már régen meg kellett volna beszélned munkatársaiddal, vagy főnököddel, akkor most kezdeményezd a tisztázó beszélgetést! Fontos, hogy legyen benned némi kompromisszumkészség! A magánéletedben is igaz lehet, hogy leginkább a saját véleményedet tartod szem előtt.

 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények