Heti Horoszkóp (11.18 - 11.24)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.79 / 19 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Fontossá válnak a kapcsolataid, de nem mindig látod reálisan a munkatársaidat. Mindez félreértésekhez vezethet, és azt tapasztalhatod, hogy nem találod meg a hangot munkatársaiddal, családtagjaiddal. A sértődöttség érzése meggátolhat abban, hogy rendezd a fontos kapcsolataidat. Magánéletedben jellemző, hogy több vitád, veszekedésed is lehet kedveseddel. Ezek abból erednek, hogy nem beszélitek meg kellőképpen és világosan a teendőket, elintéznivalókat! Szánjatok több időt az egyeztetésre.

 

 

Bika

 

A hét első felében készülj fel rá, hogy bármivel is foglalkozol, erős beleéléssel fogod tenni. Hajlamos leszel érzelmi kérdést csinálni a legapróbb dologból is és ennek megfelelően képes leszel küzdeni még olyasmiért is, ami józanésszel nézve nem éri meg a fáradtságot. Mindezek miatt ügyelned kellene a helyes kommunikációra, mert ezekben a napokban könnyebben keveredhetsz vitába a környezeteddel, mint máskor.

 

 

Ikrek

 

A hét első felében érezheted a kötődést és a szeretetet a környezeted felől, de vonzóvá válhatsz akár több ismeretlen ember számára is. Emiatt könnyebben teremthetsz kapcsolatot bárkivel, nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Ezekben a napokban nagy lehet a mozgás körülötted, amely váratlan izgalmakat is hozhat, de azzal, aki igazán közel kerül hozzád, igazán intenzív élményekre számíthatsz.

 

 

Rák

 

Munkatársaid hallgatnak rád, fontossá válhat a véleményed. Ez a tapasztalatodnak is köszönhető, de annak is, hogy komolyan veszed a munkádat. Segíts a munkatársaidnak, akik nehezebben tartják a tempót. A magánéletedben szenvedélyes hangulatba kerülsz, és a szex is sokkal fontosabb lesz neked. Teremts alkalmakat, amikor több időt tölthettek el kedveseddel, csak kettesben! Mutasd meg szerelmednek az igazi szenvedélyt! Ha kiegyensúlyozott párkapcsolatot akarsz, akkor szánj is rá időt.

 

 

Oroszlán

 

Sok teendőd lehet a munkahelyeden. Több apró, időigényes feladat zúdulhat a nyakadba. Mindez azzal jár, hogy egész nap intézkedned kell, valamint szervezői feladatokkal is meg kell birkóznod. Szükséged lesz a kreativitásodra, amikor megpróbálod beosztani az idődet! A magánéletedben a szerelmi kapcsolatod válik intenzívvé, visszaköltözhet az életedbe a szenvedély! Egymásra tudtok találni pároddal, úgy testi, mint lelki értelemben is! Bár birtokolni is akarjátok egymást, ezért megjelenhet a féltékenység is.

 

 

Szűz

 

Nincs időd rá, hogy minőségi módon ápold a munkakapcsolataidat. Most azonban eljött az ideje, hogy változtass ezen, és jobban odafigyelj a munkatársaidra! A magánéletedben indulatossá válhatsz, de egyben nagyon szenvedélyes is vagy, ami tetszik kedvesednek. A vitás helyzeteket azonban jobban kellene kezelned, sokszor belekötsz abba, amit szerelmed tesz. Ez veszekedéseket eredményezhet, és végül olyan szavak hagyják el a szádat, amelyeket nagyon megbánsz. Nem szabad az indulataidra hallgatnod.

 

 

Mérleg

 

Sok munkamegbeszélésed lehet, és ez megköveteli tőled a nyitottságot, valamint a naprakészséget is. Ha nem alszod ki magad rendesen, akkor nem tudsz frissen, hatékonyan részt venni a munkahelyi feladatokban! Pihend ki magad, hiszen fel kell venned a gyorsabb tempót. Magánéletedben a hangulatod változékonnyá válhat, amihez kedvesed nehezen alkalmazkodik! Egyik pillanatról a másikra leszel morcos és kedvetlen, és ez komoly megmérettetés szerelmednek! Vigyázz, nehogy megbántsd.

 

 

Skorpió

 

Egy perc nyugtod sem lesz a munkahelyeden, minden kis aprósággal téged zaklatnak. A leginkább olyankor zavarnak, amikor elmerültél a munkádban, és a legkevésbé sem vágysz rá, hogy munkatársaid problémáit is Te oldd meg. A magánéletedben kissé indulatosabban nyilvánulsz meg, és olyan apróságok miatt is felkaphatod a vizet, amelyek máskor egyáltalán nem bosszantanának. Kedvesed nem tudja, hogy miként reagáljon erre, nagyon félreérthetitek egymást. Nehogy veszekedés legyen a vége.

 

 

Nyilas

 

Többet kell törődnöd a munkakapcsolataiddal, aktuálissá válhat néhány tárgyalás is, melyek különösen fontosak az előrejutásod szempontjából! A nap végére már semmi másra nem vágysz, csakis nyugalomra. Szerelmi életedre szinte semmi időd nem jut, és amikor együtt lehetnétek, akkor sem a legjobb a hangulat. Nagyon makacs vagy, minden erőddel arra törekszel, hogy Te határozhasd meg, hogy miként alakítjátok a hétköznapokat. Kedvesed úgy érezheti, hogy Ő már egyáltalán nem fontos. Erősítsd meg az önbizalmát

 

 

Bak

 

Leterheltebb vagy, rohanássá válik az életed. Megtörténhet, hogy egy perc nyugtot sem hagynak neked a munkatársaid, egészen jelentéktelen ügyekben is tőled várhatják az útmutatást. Ahogy elmélyülnél a feladataidban, rögtön kizökkentenek a munkádból. Egy idő után nagyon dühös leszel, ami konfliktusokhoz vezet. Rosszabb esetben veszekedni kezdesz, és ráadásul nem is a legszebb formában! A magánéletben szükséged van kedvesed türelmére. Talán Ő jelenti neked a nyugalmat és a megértést.

 

 

Vízöntő

 

Lesz időd rá a munkahelyeden, hogy szorosabbra fűzd a munkakapcsolataidat, sőt néhányból barátság is lehet. Mindez jót tesz a csapatmunkának, jobban megismeritek egymást. A magánéletedben eleged van a hétköznapok szürkeségéből, de egy ideig még nem nagyon jönnek össze a közös programok kedveseddel. Vagy neked nincs kedved hozzá, hogy elmenjetek otthonról, vagy kedvesed fáradt. Előbb, vagy utóbb ezen változtatnotok kell! Ha nem szántok időt a kapcsolatra, akkor unalmassá válik.

 

 

Halak
Felpezsdülhet a munkahelyi életed, sok megbeszélés, elintéznivaló vár rád. Célszerű ütemtervet készítened, - saját használatra - amelynek a segítségével kézben tudod tartani a teendőket. A magánéletben makacs hangulatban vagy, ha vitád adódik valamelyik családtagoddal, akkor csak a saját álláspontodat tartod szem előtt. Különösen a párkapcsolatodban hátrányos ez a jelenség, hiszen több veszekedésben, vagy félreértésben lehet részetek. Vigyázz a konfliktusok vége nehéz időszak lehet.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények