Heti Horoszkóp (11.12 - 11.18)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.87 / 15 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Csatát vívsz a napokban a munkahelyi feladataiddal, és megfogalmazódhat benned a gondolat, hogy túlvállaltad magad, vagy a feletteseid sóztak a nyakadba a kelleténél több feladatot. Ha végképp nem bírod az iramot, akkor kérj segítséget a teendőkhöz. Nem éri meg, hogy minden nap feszülten menj be dolgozni. A magánéletedben szenvedélyesen nyilvánulsz meg, és jóval erotikusabb hangulatban vagy, mint máskor. Lehet, hogy ez arra is jó, hogy a napi stresszt feldolgozd a párkapcsolat segítségével. A szerelmi életedben szép napokat élhetsz meg, egymásra hangolódhattok.

 

 

 
Bika

 

A napokban energikus vagy, de nem tudod, hogy mire is kellene fordítanod ezt a rengeteg energiát és mozgékonyságot. Ok nélkül válsz nyugtalanná, és feszültté, szinte túlteng benned a temperamentum. Sajnos a feszült helyzetekben nem tudod fékezni a nyelvedet, és ez a munkahelyeden és a magánéletedben is megnyilvánulhat. Nincs türelmed a munkatársaidhoz, egyedül szeretnél dolgozni, a csapatmunka most nem annyira kedvező számodra. A magánéletedben, pedig szánt szándékkal provokálhatsz vitát.

 

 

 
Ikrek

 

Nagyon elfoglalt lehetsz a napokban, több feladatot kaphatsz a munkahelyeden, és ezeket plusz teherként élheted meg. A feszültebb pillanatokban úgy érezheted, hogy lehetetlen a végére érned a feladatoknak. Később azonban rájöhetsz, hogy rengeteg energiával rendelkezel, és a hasznos kapcsolataidnak a körét is kibővítheted. A magánéletedben nyitott vagy rá, hogy minél több szórakoztató programot szervezz, közösen a családtagjaiddal. Ezek a programok segítenek abban, hogy minőségi módon tudd élni a magánéletedet.

 

 

 
Rák

 

Alkalmas az időszak, hogy új terveidet elindíthasd a megvalósulás felé. Főleg a hivatásodban léphetsz nagyot előre, bár túlságosan is kemény vagy önmagadhoz, és még akkor is teljesítményt akarsz kicsikarni magadból, amikor már pihenned kellene. Így idővel csökken a munkabírásod, nem vagy tekintettel a saját igényeidre. Magánéletedben arra lenne szükséged, hogy sokkal több időt tölthess a barátaiddal. Már nagyon régen szórakoztál velük együtt, és kezdenek a kapcsolataid kihűlni. Ne hagyd elszürkülni az életedet.

 

 

 
Oroszlán

 

Jellemző lehet, hogy vitás helyzetekben lesz részed, és ez igaz lehet a munkahelyedre, de a magánéletedre is. Munkahelyeden nehezen veszed fel a többiek tempóját, és ebből konfliktusok adódhatnak. Nem sikerül egymásra hangolódnotok kedveseddel sem, - valójában nem is vágysz arra, hogy nagy beszélgetések legyenek közöttetek. Ha mégis van hangulatod ahhoz, hogy egy kicsit leüljetek egymással, akkor könnyen alakul ki közöttetek vita. Nem tudod elviselni, hogy máshogyan gondolkodik, vélekedik, mint Te.

 

 

 

 
Szűz

 

Sokat dolgozol, de hajlamos vagy arra is, hogy alulértékeld a saját teljesítményedet. Felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon a fizetésed arányban áll-e a teljesítményeddel. Ha nem vagy biztos ebben, akkor érdemes egy kis kutatást végezned arról, hogy mások, hasonló munkakörökben mennyit keresnek. A szerelmi életed felpezsdülhet a napokban, és kapcsolatodba visszaköltözhet a kezdeti temperamentum. Kapsz még olyan lehetőségeket, amelyek nagyon csábítóak, s kalandosak.

 

 

 
Mérleg

 

Tetterős vagy, de folyamatosan akadályokkal kerülsz szembe. Többször is megtapasztalhatod, hogy váratlan események történnek veled, amelyek borítják az egész napirendedet. Ilyenkor dühös leszel, és ami még rosszabb, elkezdesz kapkodni, és végül mindent összekuszálsz. Kezeld egy kicsit több higgadtsággal az eseményeket, amelyekre nem készültél fel. A magánéletedben a félreértések napjait élheted meg. Olyan mintha két különböző nyelven beszélnétek kedveseddel, nehezen értitek meg egymást.

 

 

 
Skorpió

 

Sok munkád lehet, pótolhatatlanná válhatsz a munkahelyeden. Lehetnek feladatok, amelyeket csak Te tudsz elvégezni, és ez hatalmat ad a kezedbe. Kivételezett helyzetbe kerülhetsz, ami munkatársaid, fölé emel. A magánéletedben egyrészt a temperamentum jellemző rád, másrészt, pedig vágysz a gyengédségre is. Talán azt várod el partneredtől, hogy csak veled foglalkozzon. Hihetetlenül sok figyelemre lehet szükséged. Ha ezt megkapod tőle, akkor nagyon szép napjaitok lehetnek. Viszonozd a kedvességét!

 

 

 
Nyilas

 

Rengeteg munkád lehet a napokban, szerencse, hogy mindig jól boldogultál. Az a munkamennyiség, amely másnak kezelhetetlen lenne, neked még könnyen átlátható, és képes vagy megoldani. Ebben rejlik a sikereidnek a kulcsa. A magánéletedben is eseménydúsabb időszak várható, megtörténhet, hogy kedvesed többször is meghív szórakozni. Érdemes kihasználnod az alkalmat, hiszen közelebb kerülhettek egymáshoz, és nagyon megerősödhet a kapcsolatotok! Töltsetek együtt minél több időt.

 

 

 
Bak

 

Mindig sokat dolgozol, és nem lesz ez másképpen most sem. Talán gondolnod kellene arra is, hogy pihenj egy kicsit, alig hagyod magad rábeszélni egy kis lazításra. Végül is családod erőszakosságának köszönhető, ha mégis hajlandó vagy arra, hogy letedd a munkát. A magánéletedben maximális elfogadásra és gyengédségre vágysz, amelyet partnered szívesen nyújt neked. Odafigyel az igényeidre, és ennek köszönhetően megerősödhet a kapcsolatotok. Viszonozd a figyelmességét.

 

 

 
Vízöntő

 

Sok teendőd lehet a munkahelyeden, szinte egy perc nyugalmad sem lesz a napokban. Elképzelhető, hogy neked kell megszervezned munkatársaid teendőit is, és hatékonyabbá is teheted a közös munkát. A magánéleted kifejezetten szenvedélyessé válhat, de ha nincs alkalmatok az oldott együttlétre, akkor könnyen összevesztek. A feszültség oka abban keresendő, hogy nem igazán tudtok odafigyelni egymásra, és időtök is kevés van rá, hogy minőségi módon ápoljátok a kapcsolatotokat.

 

 

 
Halak

 

Sok munkád akadhat a munkahelyeden, de ennek örülsz, hiszen inspirált hangulatban vagy. A tudat, hogy értékes munkaerő vagy, rendkívül sokat jelenthet a számodra, szeretnél büszke lenni a teljesítményedre. A magánéletedben jellemző lehet, hogy csak csendes hétköznapokra vágysz, amikor alkalmad lehet egy kis lazításra. Nem szívesen mennél szórakozni, hiszen ahhoz túlságosan fáradt vagy. Kedvesed több energiával rendelkezik, de azért szívesen marad otthon veled. Most egymással foglalkozzatok.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények