Heti Horoszkóp (10.23-10.30)

Örömmel tapasztaltam kedves olvasó, hogy a tartalmasabb havi horoszkópok mellett sokan kedvelitek és olvassátok a heti előrejelzéseket, ezért a Facebook oldalról, immár a heti horoszkóppal is beköltöztünk a Csillagösvény Jósda weboldalára. Fogadjátok hát szeretettel az új, Heti Horoszkóp rovatunkat.
 
Tudjátok, a legbővebb előrejelzéseket nálunk olvashatjátok!

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.5 / 2 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
A héten a kreativítás, a gyerekek és a párkapcsolat kerül az életed fókuszába. Előfordulhat, hogy valami kreativítást igénylő munka ajánlattal is megtalálnak, ami miatt nem kell aggódnod, mert a szakértelmed vitathatatlan. A hét második felében feszültségek, konfliktusok várhatók az életedben, ám ha a lelkedben rend és harmónia van, akkor nem érhet semmi baj. Ez lenne a legfontosabb talán a héten, hogy ezt a harmóniát valamilyen módon megtud teremteni. Érdemes lenne a hét végén a “ne szólj szám, nem fáj fejem” elvét követned.
 

Bika

Olyan feladatot kaphatsz a munkahelyeden, amelynek hatására csökkenő bevételeidet ismét rendezheted. Nagyon jókor jön ez a lehetőség, mert elég sok kiadásra számíthatsz ebben az időszakban. Jó, ha erre időben felkészülsz, és megnézed mire költesz. Nem kell fukarnak lenned, csak megfontoltnak. Rendkívül gyakorlatias vagy, egy cseppet sem jössz zavarba a váratlan nehézségektől. A hét remek alkalom egy nagytakarításra, rendrakásra, esetleg ha valamitől szeretnél megszabadulni, most jó áron értékesítheted.
 

Ikrek

A hétvégéd nem az eltervezett nyugalom jegyében telt el, olyan dolgokat terveztél be, ami neked csak munkát adott, miközben a környezetedben azt láttad, hogy mindenki élvezi a semmittevést. Meginogtál, nem hiszed el, hogy a helyes irányban haladsz, a veled történtek a helyes irányba terelnek téged. Feltétel nélkül próbálj meg hinni, és hagyatkozz teljesen a sorsszerű eseményekre. Végre megkaphatod, amit nagyon akarsz, amire régóta vágysz. Hosszú és kemény fáradozásodat siker és anyagi elismerés koronázza. Mond ki pontosan azt, amire gondolsz, mert mások nem gondolatolvasók, és csak félreértés és sértődés lehet a vége.
 

Rák

Ezen a héten furcsa élményekben lehet részed: a megfoghatatlanhoz, érzékfelettihez való vonzalmad kapcsolatba hozz mindennel, ami misztikus, ami szép, ami nem e világból való. Ezekre a dolgokra mondják a gyakorlatiasabb emberek, akiknek talán még nem sikerült felfedezniük a látszat mögött a lényeget, hogy “ködös álmok”,”légvárak”, “ábrándok”. De a kérdés hová jutna a világ, ha nem lennének emberek, akik már itt a földön meglátják a “mennyországot”, és nem cselekednének érte? Fárasztó és nem mindig sikeres munkát tartogat ez a hét. Gyakran nem is a feladataid jelentik a legnagyobb problémát, hanem a körülmények, még inkább a nehézkes kollégák. A munkahelyeden még a nehezen kivívott önállóságod, eddigi elért eredményeid is veszélybe kerülhetnek.
 

Oroszlán

Ezen a héten lehet, hogy összejössz néhány barátoddal, és élvezed a történéseket a saját környezetedben. Előfordulhat, hogy valakivel nem értesz egyet, aki politikus, fönököd, vagy valamilyen más magasabb pozícióban lévő, fontos ember. Próbáld meg kompromisszumra törekedve rendezni ezt a konfliktust a saját érdekedben. A csillagok a héten arra ösztönöznek, hogy próbáld meg élvezni az életet, lásd meg mindennap a csodát, engedj a pillanat örömének. Lehet, hogy jelentkezik egy rég nem látott barát, de ne feled el, hogy sok bánatot okozott ő a múltban és sok fájdalmas emlék kötődik hozzá. Csalódhatsz, ha túlzottan megbízol benne. A bizalmat csak lépésről lépésre lehet egy csalódás után visszaszerezni. Ne felejtsél, hanem tanulj!
 

Szűz

A héten olyan tágasnak érezheted a világot, hogy örömödben a hegyeket is képes lennél elhordani a helyükről. Autóval, biciklivel, gyalogszerrel, mindegy csak indulj útnak! Lelkesedésed a környezetedre is átragadhat, így kedvedre kiélvezheted ezt az időszakot. Munkahelyeden viszont viták várhatnak rád, próbáld az itt felmerülő problémákat nem elodázni, hanem minél előbb megoldani, mert előbb utóbb kitöréshez vezethet. Valamelyik kollégád szemet vetett a te poziciódra, legyél résen. Jól teszed, ha mostantól nyitott szemmel jársz, mert te eddig jól végezted a dolgodat, személyes indokokra hivatkozva pedig senkinek sincs joga hivatkozni.
 

Mérleg

A héten az emberi kapcsolatok és a párkapcsolat kerül fókuszba az életedbe. Úgy néz ki újból felszínre kerülnek a meg nem oldott feszültségek. Szerencsére erre most nagyobb lehetőség van rendezni, mint korábban. Jupiternek köszönhetően sokkal nagyvonalúbb, megértőbb és játékosabb vagy. Próbálj meg nem foglalkozni azzal, hogy mások mit mondanak rólad. Végre sikerült felegyenesedned, ki tudod húzni magad. Most már nevetni is tudsz a ballépéseiden. Ezen a héten a jelszavad: szabadság! Igyekszel most minden valós kötöttségtől, vagy vélt béklyótól megszabadulni. Úgy érzed, mintha fojtogatna, mégis azt tanácsolom várj még a szabadulással a hét második feléig, mert ekkor nem sülhetnek el rosszul a dolgok.
 

Skorpió

Boldog Születésnapot kedves Skorpiók! Eljött a te időd a Nap és a Merkúr a jegyedben járva megtámogat minden jóval. Most már csak rajtad múlik mit hozol ki belőle.Téged az aktív ténykedés, az erős becsvágy, a vezetni akarás jellemez. Fontos célodnak tekinted az anyagi javak megszerzését. Mindenben otthon vagy, ami titokzatos és kihívás. Most az lenne a legszerencsésebb, ha kikérnéd mások tanácsát és azokat meg is próbálnád hasznosítani a mindennapi életedben. Erre a hétre add fel a magányos farkas “szerepet, mert akkor jársz jól. ha most megpróbálsz csapatban dolgozni. Még mindig a régi sebeidet nyalogatod, bűntudatot érezhetsz a múltban elkövetett hibáidért. Lépj tovább és a múlt tapasztalataiból építsd a jövődet, minden égi támogatást megkapsz hozzá.
 

Nyilas

Ha most pénzügyi gondokkal küzdesz, akkor vizsgáld felül a küzdésed célját és értelmét. Ezzel fordíthatod meg a sorsod. Valószínűleg aggódhatsz valami miatt, ami pénzügyekkel, vagy adóval áll kapcsolatban. Kérd ki mindenképpen egy hozzáértő tanácsát, most ne bízz a szerencsédben. Tervezzél sokkal tudatosabban és gondosabban. Ha egy tanfolyamot el akarsz kezdeni, győződj meg róla, hogy megvannak-e a feltételek egy ilyen hosszabb távú elkötelezettségre. Váratlan változások adódhatnak, ezért legyél nagyon körültekintő. Próbálj meg a héten kerülni minden vitát partnereddel, különösen vallási és politikai kérdésekben.Megütközve tapasztalhatod, hogy valaki, akit eddig a barátodnak hittél, valójában az ellenséged, eddig is az volt, csupán jól játszotta a szerepét. Annyira jól, hogy teljesen gyanútlanul még ki is szolgáltattad magad neki. Csúnyán visszaélt a bizalmaddal, és most úgy érzed ezt nem hagyhatod annyiban. Vigyázz, nehogy a visszavágás erősebb legyen, mint az elszenvedett sérelem.
 

Bak

Döntéseid igazságosak, még akkor is, ha igyekszel mindig szigorúnak látszani. Az emberi kapcsolataid például szolgálhatnak arra, hogy hogyan lehet üvöltözés és gyűlölködés nélkül elrendezni dolgokat. Mivel ez a hét nem a visszavágások hete, ezért még neked is nagy önuralomra van szükséged, hogy még egy kicsit kibírd összeszorított fogakkal. Ne feledkezz meg róla, hogy csak az érett gyümölcsöt érdemes leszakítani. A Vénusz adja az erőt neked ezen a héten, hogy idomulni tudj mindenféle “nem tetszik” helyzethez, de elképzelhető, hogy pénzügyekben is lesz olyan helyzet, ahol meg kell alkudnod. A hét első felében koncentrálj a szerelemre, pénzügyekre. A hét második felében viszont a Merkúrnak köszönhetően valami ravasz, ésszerű megoldást találsz egy családi ügy rendezéséhez. A Neptunusznak köszönhetően kitűnő érzékkel vonod magadra mások figyelmét.
 

Vízöntő

Ne foglalkozz azzal, ha valaki folyamatosan meg akar győzni az igazáról. Ne keveredj vele vitába, hiszen nem értené meg az észérveidet, de igyekezz más irányba terelni a beszélgetést. A családi életedben előfordulhat, hogy mindketten jól kerestek ugyan, mégis sokalljátok egymás kiadásait. A pénzügyek miatt az elkövetkezendő időszakban több vita is várható a pároddal, mint korábban. Rengeteget dolgozol a pénzért és az utóbbi időben kissé elhanyagoltad a párod. Próbáljátok megbeszélni a dolgokat. Élvezed a kihívásokat és a nehéz helyzeteket. De tanuld meg, hogy ne akarj mindent a saját erődből megszerezni, még akkor sem, ha tudod magadról, hogy képes vagy rá.
 

Halak

Kellemes kalandokban nem lesz hiány a héten. Kiélheted a kedvenc szórakozásaidat, de azért legyél tekintettel a szeretteid érzékenységére is. Baráti társaságod annyira kisajátíthat magának, hogy állandó partnered kénytelen lesz előjogait érvényesíteni. Alkotókészséged, találékonyságod rendkívüli eredményeket hozhat. Az a bizonyos zseniális gondolat talán épp most fog bevillani az agyadba és ezzel hosszútávra biztosíthatja a sikeredet. Te nem éppen a nyugodt természetedről vagy híres. Pedig sokat javítana a kapcsolataidon, ha először gondokodnál, és csak utána cselekednél. Erre persze nagyon nehéz rászoktatni magadat, de hidd el megéri. A csillagok arra ösztönöznek, hogy legyél kész a változtatásra, legyél rugalmas. Ez a hét olyan csodákat tartogat, amelyekről korábban sejtelmed sem volt. Egy nagyobb utazás lehetősége is fent állhat.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények