Heti Horoszkóp (10.17-10.23)

Örömmel tapasztaltam kedves olvasó, hogy a tartalmasabb havi horoszkópok mellett sokan kedvelitek és olvassátok a heti előrejelzéseket, ezért a Facebook oldalról, immár a heti horoszkóppal is beköltöztünk a Csillagösvény Jósda weboldalára. Fogadjátok hát szeretettel az új, Heti Horoszkóp rovatunkat.
 
Tudjátok, a legbővebb előrejelzéseket nálunk olvashatjátok!

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3 / 1 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
Ne elégedetlenkedj a sorsoddal, mert félig magad teremtetted, félig pedig karmikus történések sorozatát kell végignézned, amint a helyes irányba terelik életedet. A figyelem és a megerősítés mellett szeretetre is vágysz., ami abba az irányba terel, hogy érzékenyebben reagálsz mások vágyaira és szükségleteire. Az öröm érzése, apró-cseprő kellemes pillanatok észrevételéből ered. Nehéz helyzeted ellenére keresd a vidámságot, örömöt, egy kis jókedv többet ér minden gyógyszernél. Inkább hallgass lelkiismeretedre, és saját elveid alapján dönts. Ha a kedvesed szeretne valamiről meggyőzni, jobb ha megbeszélitek és a kompromisszumra törekedtek.
 

Bika

Már igazán megszokhattad, hogy gáncsoskodnak körülötted, sokak szemében szálka magabiztos fellépésed, előrejutásod. Legyél megértő, hiszen akik hátulról támadnak, gyengeségükben teszik. Te szemtől szembe is vállalod a harcot, mert erős vagy. De a “kicsiknek” sokszor az egyetlen fegyverük az ármánykodás. Inkább állítsd őket saját szolgálatodba, mint mindenre elszánt ellenséggé. Ezen a héten rengeteg energiád lesz, oszd be ügyesen, ne fecséreld el haszontalan dolgokra.
 

Ikrek

Fókuszba kerül a pénz, előfordulhat, hogy kevesebből kell gazdálkodnod, mint amennyiből lehetne, de mivel megszoktad a takarékoskodást, meg nem is a kenyered a pénzszórás, ezért különösebben nem jösz zavarba. Egyik családtagod elkaphat egy kisebb vírusos megbetegedést. Szakíts időt rá, mert a héten a hatalmába keríthet a vágy és szívesebben előtérbe helyezed a munkát, karriert. Ez elvonhatja a figyelmedet a családtagjaidról, és néha, bár akaratlanul, de önző módon viselkedsz. A lehetőség nyitva áll, mert álmaidat minden jel szerint megvalósíthatod. Próbálj meg odafigyelni kapcsolataidra, szeretteidre, ők jelentik az igazi boldogságot.
 

 
Rák

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a környezetedben, érzelmi kitörések és kisebb-nagyobb félreértések nehezítik a kommunikációt. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak. le kellene ásnod a problémák gyökeréhez, és feltárni a felszín alatti mozgatórugókat. Figyeld meg magad, hogy tanulj belőlük, és fejlődni tudj általuk. Te önzetlen, okos, őszinte ember vagy, ha még sem ezt érzed magadról, ne keseredj el. Mindenki többet szeretne, mint ami adatott, Ha felismered önmagad értékeit, ha képes vagy megvalósítani az ötleteidet, máris tettél egy lépést az önmegvalósítás felé.
 

Oroszlán

Valószínűleg ingerültnek és türelmetlennek érzed magad, hajlasz az elhamarkodottságra és lobbanékonyságra. Csak a magad feje után szeretnél menni. A legjobb tanács ilyenkor az, hogy próbáld megőrizni hidegvéredet, racionalitásodat, és próbálod fékezni indulataidat magadat, törekedj a kompromisszumra, vagy egyszerűen várd ki ezt a hetet, amikor elmúlik ez az erős bolygóhatás. Ha úrrá tudsz lenni ezeken a frusztráló, sürgető érzéseken, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehetsz. Előfordulhat, hogy egy hír eljut hozzád a héten, amitől boldog lehetsz. Elérhető közelségbe kerülhet az, amire már nagyon régen vársz, amiért már annyit küzdöttél.
 

Szűz

Ezen a héten szerencsés napoknak nézel elébe, de tudod, a szerencse is azt szolgálja, aki észreveszi és a megfelelő időben él vele. A szerelem, boldogság, siker elérhető közelségbe kerül. Nem kell mást tenned, csak élni a lehetőséggel. ne legyél türelmetlen, mindent meg fogsz kapni a maga idejében. Jelenleg csak a fontos mindennapi dolgaiddal törődj, azokat próbáld rendbe tenni és ne akarj versenyt futni az idővel. Ha majd az alapozás rendben lesz, akkor jöhet a többi, na erről szól ez a hét, az alapokat megerősíteni és rendbe tenni. Lehet, hogy egy kicsit nehezen indul a hét, de ne add fel, kis lépésekben tedd a dolgod. Vigyázz a csontjaidra, izületeidre.
 

Mérleg

Legyenek bármilyen csábítóak a különféle szórakozási lehetőségek, képes vagy a munkádra összpontosítani. Próbálj meg a héten minden félbehagyott feladatot elvégezni, most meg kapod hozzá a megfelelő égi támogatást. Ha lehetőséged van ne hagyj ki egyetlen szakmai találkozót sem, ami a későbbiekben hasznot hozhat számodra, így összekapcsolhatod a munkát és a kikapcsolódást. Előfordulhat, hogy a héten azt érzed, hogy olyan tágas a világ... a hegyeket is képes lennél a helyükről elmozdítani. Ezt az energiát valamilyen alkotó tevékenységben vagy sportban próbáld levezetni.
 

Skorpió

A héten remek ötleteid lehetnek. Ne hagyd őket elveszni, például, menj el vásárolni, öltözz a sikerhez. Több érzelmet akarsz belevinni a mindennapjaidba? Okosan teszed, nem lehet mindig kordában tartani az érzéseket. Kövesd ezen a héten a szíved, ne csak az eszed. A héten többször úgy érezheted, hogy felrobbansz, mintha az energiádat nem tudnád a megfelelő módon elvezetni, a munkahelyeden válságosra fordulhatnak a dolgok. Egy munkatársad a segítségedre siethet és segíthet megoldani a problémát. Ne keress ott is ellenséget, ahol nincs.
 

Nyilas

Ezen a héten úgy érezheted, hogy elszalasztottál valamit, de még te magad sem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi is ez, mihez köthető ez az érzés. Próbálj meg megállni egy pillanatra és gondolkodj el a küzdésed célján és értelmén. Vajon mi is az a cél, amiért még mindig küzdesz, ma is olyan fontos még neked? Ha bajban vagy csak a saját erődben bízol, pedig sokan vannak körülötted, akik számíthatsz. Ezen a héten érdemes lesz a valóban aktuális célodra koncentrálnod, és a Mars szekerére felkapaszkodnod, mert meg sem áll veled a sikerig, csak közben vigyázz ne hogy elkapjanak a küllők! Fontos, hogy pihenj eleget, mert fáradtan képtelen leszel megteremteni azt, amire szükséged van, most könnyen megbetegedhetsz.
 

Bak

Ezen a héten a családi ügyek és a személyes teendők kerülnek az életed fókuszába. Az utóbbi időben rengeteg megpróbáltatáson, nehézségen mentél át. Úgy érezheted elfáradtál, a feszültség nehezen elviselhető most számodra. Nem baj, ha most úgy érzed, hogy szeretnél kissé visszavonulni, erőt gyűjteni, bármennyire is távol áll ez a te személyiségedtől. Most gyógyír lehet számodra a család melege, nyugalomra és csendre vágysz, ahol egy kicsit megpihenhetsz. Sokáig nem a te szereped a “remete” életmód. Hamarosan ismét ringbe szállsz az élet küzdőterén. ha foglalkoztatnak bizonyos “titkos tervek” most a héten lehetőséged van stratégiát kidolgozni.
 

Vízöntő

Izgalmas kalandokban bővelkedő hét elé nézel, de csak akkor ha elég nyitott vagy rá. Ha egyedül álló vagy akkor egyszerre többen is ott sündöröghetnek körülötted Még szerencse, hogy elegendő fizikai energiával rendelkezel és kellő találékonysággal képes vagy menedzselni a hirtelen megnövekedett érdeklődést. Csak el ne bízd magad. A legjobb tanács: Vegyél a kezedbe egy sikerkönyvet, olvasd el, majd képzeld el, ahogy megvalósítottad az álmaid. Aztán, irány a szürke mindennapi élet, amelyet most rózsaszínné kell változtatnod.. Ha viszont partnerkapcsolatban élsz ezen a héten alkalmad lesz a régi tüzet visszacsempészni a kapcsolatodba. A hét közepén kirobbanó formában leszel, gazdálkodj jól ezzel az erővel.
 

Halak

Ha a munka terén adódnak kisebb problémák, ne keseredj el, nem ez lesz a legnagyobb problémád a héten. Az igazi problémák a magánéletedben jelentkeznek. Akkor cselekszel a legbölcsebben, ha nem hiszel a szép szavaknak, a szép szemeknek. Ha nem akarod megbántani a szeretett embert, tapintatosan, de határozottan lépj fel. Ez esetben valószínű te lehetsz az áldozati bárány. Szeretsz arról beszélni, mit gondol, tudni akarod, hogy a szeretett személy mit érez, hogyan vélekedik kettőtök kapcsolatáról. A mély érzések, és hogy ezeket megbeszéld a partnereddel, mindennél fontosabb számodra. Hát láss neki!


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények