Heti Horoszkóp (10.10-10.17)

Mivel azt tapasztaltam, kedves olvasó, hogy a tartalmasabb havi horoszkópok mellett sokan olvassátok és kedvelitek a heti előrejelzéseket, ezért a Facebook oldalról, immár a heti horoszkóppal is beköltöztünk a Csillagösvény Jósda weboldalára. Fogadjátok hát szeretettel, a Heti Horoszkóp új rovatunkat.
 
Tudjátok, a legbővebb előrejelzéseket nálunk olvashatjátok!

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4 / 1 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

Nem kevés kihívással kell szembenézned a héten, de a lelki és fizikai erőd is elegendő lesz ahhoz, hogy legyőzd a folyamatosan felbukkanó problémákat. Folyton kísért az elégedetlenség, maximalista vagy, jobbat, többet akarsz, próbálsz felülkerekedni a saját gyengeségeiden. Egyedül nem birkózhatsz meg a világ fekete levesével. Bízz meg a barátaidban, családodban, ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek neked. A hét elején a Vízöntő Hold segítségedre van a kommunikációban, most érdemes minden alkalmat kihasználnod. Meglepő dolgot tapasztalhatsz a héten, ha nem a racionális énedre hallgatsz, akkor sokkal hatékonyabban kezelhetsz problémákat. Most meg van az erőd, hogy bármivel szembe tudj nézni. De ügyesen gazdálkodj az erőddel, a hétvégi Telihold érzelmileg megviselhet, ezért érdemes lenne időt szakítanod a pihenésre. Oda kell figyelned a lelki szükségleteidre is.
 

Bika
 
Keményen dolgozol és ez türelmetlenné, szeszélyessé tesz. A kritikát is nehezen tűröd a héten. Tegyél meg mindent, hogy nyugalmat teremts. Van egy rögzült képed a világról és ez mellett kitartasz minden helyzetben. A világ azonban állandóan változik, és ezt neked is észre kellene venned és ehhez igazodnod. Mert ezzel a merev hozzáállással lemaradsz egy sor jó dologról. A hét elején sok kihívással szembesülsz a munkádban. Fontos lenne, hogy az egészségedre is odafigyel. A hétvégi Telihold különösebben nem dúlja fel az életed, azért nem ártana, ha egy szabad hétvégét engedélyeznél magadnak.
 

Ikrek

Ha teheted tarts ki egy régi barátod mellett, aki most nagy bajban van, és szüksége van rád. Lehet, hogy ezt a segítségnyújtást most előnytelennek érzed, de a becsület mindennél többet ér. Ha kihívásként vagy képes kezelni mindazt, ami most történik, akkor nagyot léphetsz előre. A hét elején a Vízöntő Holdnak köszönhetően elemedben leszel, ezért minden fontos dolgot, amit elszeretnél intézni a hét elejére időzíts. A hétvége már sokkal frusztrálóbb lehet, kommunikációs problémák adódhatnak, ezért fontos ügyekben ekkor már ne akarj dönteni. Inkább a hétvégén, ha teheted menj el futni, vagy kerékpározni, de add ki magadból a feszültséget.
 
 

Rák

Ne a héten akard bepótolni, amit eddig halogattál vagy nem sikerült megoldanod. Még nem látod tisztán ezeknek a dolgoknak a megoldását. Pillanatnyilag nem érdemes fontos ügyekben dönteni, nem érdemes feszegetni a választ egy kényes szakmai vagy munkával kapcsolatos kérdésben. Inkább most fókuszálj az otthon és a család területére. Itt kellene megoldani néhány régebb óta fennálló problémát. Igyekezz jobban megtervezni a napjaid, mert így kifolyik a kezeid közül az idő. Mindenáron meg szeretnél felelni szinte mindenkinek és ez nincs túl jó hatással az egészségedre, próbálj csak egy feladatra koncentrálni és rangsorolni a feladataidat. Ne a héten akard megváltani a világot!
 

Oroszlán

Ezen a héten érdemes lenne hallgatnod az intuíciódra, mert ennek segítségével most néhány régóta húzódó ügyet megoldhatsz.A hét első felében még aktív leszel, szívesen töltöd az idődet baráti társaságban. A hét második felében már inkább egyedüllétre vágysz, a Halakban járó Hold hatására érzelmekre leszel hangolva, de nem tudod őket jól kifejezni. Előfordulhat, hogy egy nagyobb felelősséggel járó feladattal akarnak megbízni, aminek a súlya akkora, hogy legszívesebben még a gondolatától is menekülőre fognád. Ne futamodj meg a kihívás elől, mert a jövőd függhet tőle.
 

Szűz

Ez a hét a kompromisszumok időszaka. Meg kell tanulnod, hogy a hatékonyság akkor növelhető, ha saját energiáidat össze tudod kombinálni másokéval. Általában egyedül szeretsz dolgozni, de ezen a héten magányosnak érezheted magad. Jobban vágysz az emberi társaságra, mint általában. A valahová tartozás és a visszajelzések most pozitívan hatnak rád. Most adj magadnak egy kis időt, a céljaidat apró lépésekben közelítsd meg. Ráadásul a hét pénzügyekben jelentős előrelépést hozhat.
 

Mérleg

Simulékonyságod kompromisszum készséged az előnyödre válhat a héten. Legyél magabiztos és határozott, de ne megalapozatlan, mert az visszás érzéseket kelthet másokban, és hiteltelennek fognak tartani. Ezen a héten ne próbálkozz olyan dolgokkal, amikben már kipróbáltad magad és csalódtál. Most inkább a lelki életeden van a fókusz. Jupiternek köszönhetően hihetetlen energiával és optimizmussal tekintesz a jövőbe, spirituális fejlődésednek köszönhetően sok mindent megértesz ráérzel a dolgok összefüggéseire és segíti a többi emberrel való együttműködést.
 

Skorpió

Kezd eleged lenni abból, hogy a környezetedben mindenki jobban tudja, hogy mit kellene tenned. Olyan tanácsokkal látnak el, ami náluk bevált, de neked eszed ágában sincs követni őket. Úgy érzed, hogy pofon ütöttek? Ugyan már, nincs annál nagyobb öröm, mint amikor felállsz és méltó partnerként veszel részt a további küzdelemnek. Ezt épp egy Skorpiónak kell mondani? Minden helyzet, amiben benne vagy, tanulási lehetőséget tartogat számodra. Annyira lefoglalnak a mindennapi problémák, hogy a magánéletedre egyre kevesebb idő jut. Igyekezz ezt pótolni, mert könnyen összeomolhat az a vár, amelyet minden erőddel próbálsz védeni.
 

Nyilas

Nem bízol a jövőben? Valahogy elmentettek egymás mellett az utóbbi időben? Úgy érzed, hogy csak valami váratlan dolog tudna kihozni ebből a helyzetből? Az meg lehet, de a saját akaratod nélkül elég nehéz lesz elérned, amit szeretnél. Lehet, hogy ez nem más, mint egyszerű szélmalomharc. Nézd meg a problémát, amivel nem boldogulsz egészen más perspektívából. Ha nyugodt légkört akarsz magadnak teremteni, akkor a hirtelen változásokból fakadó stresszhelyzeteket meg kell oldanod. Ingatlanügyekkel kapcsolatos ügyekben pozitív fordulatot tartogat a hét.
 

Bak

Mindig tudtad, hogy helyre tudod hozni azokat a dolgokat magad körül, amik elromlottak. Most azonban úgy érzed bajban vagy? Talán csak azért érzed ezt, mert körülötted teljesen ellenőrizhetetlen folyamatok zajlanak. Ne hadakozz ellenük, hanem fogadd méltósággal sorsodat. Határozott igényed van a harmóniára, csak akkor érzed jól magad, ha a körülötted lévő világgal összhangban élhetsz. Hát tegyél érte, hozd rendbe a még megmenthető emberi kapcsolataidat. Ne feledkezz meg a “Rossz szomszédság, török átok” közmondásról, családi életedet úgy alakítsd, hogy az ne adhasson okot súrlódásra.
 

Vízöntő

Most különösebb nehézség nélkül konstruktív változásokat hajtasz végre szinte minden téren, beleértve a munkádat, hivatásodat és minden közeli, személyes kapcsolatodat is. Ebben nagy segítségedre van a hét elején a jegyedben járó Holdnak. Ha most valamiben változtatni szeretnél, akkor érdemes a hét elejére időzítened. Képzelőerőd most fokozottabban működik, és mindaddig, amíg nem veszel el a saját álomvilágodban, ez egy nagyon érdekes időszak lehet. Most olyan vagy, mint a mágnes, ahol megjelensz ott biztos, hogy történik valami.
 

Halak

Minden kapcsolatodban a háttérben meghúzódó érzések után kutatsz, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megértheted a tudatalatti működését. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül mindig megbetegítenek. A rejtett, titokzatos dolgok kötik most le a gondolataidat, keresed kutatod, szeretnéd megérteni a dolgok összefüggéseit, az élet, a társkapcsolatok igazi értelmét. A hét második fele kimondottan alkalmas, hogy ilyen témájú könyveket olvass, ismereteket szerezz. Lehet, hogy ezek révén világossá válik számodra, milyen változtatásokat kell bevezetned az életedbe.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények