Heti Horoszkóp (10.07 - 10.13)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.58 / 19 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Előfordulhat, hogy figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden, hiszen hajlamos vagy arra, hogy elálmodozz. Nehezebben koncentrálsz a precizitást igénylő feladatokra is, így könnyen becsúszhat néhány hibalehetőség. A magánéletedben fogékony vagy minden jóra, amit csak az élet kínálhat neked! Itt az ideje, hogy kedveseddel együtt élvezzétek az élet ajándékait. Teremtsetek alkalmat egy romantikus vacsorára, s az este tetőpontja lehet a gyengédség, amelyet egymásnak nyújthattok. 

 

 

Bika

 

Most meggondolatlanabbul beszélsz, mint máskor, s ez könnyen bajba sodorhat. Óvakodj attól, hogy bizalmas munkahelyi információkról beszélj, ne pletykálkodj a munkahelyeden. A magánéletedben a gyengédségé lesz a főszerep, s minden olyan gesztusért nagyon hálás leszel kedvesednek, amellyel figyelmet mutat feléd. Családi programokra is alkalmas az időszak, szervezz olyan időtöltéseket, amelyekben gyermekeid is szívesen vesznek részt. Találjátok meg azokat a szórakozásokat, amelyek a család minden tagjának megfelelnek.

 

 

Ikrek

 

Gondolkodj el, hogy munkahelyed mennyire képvisel értéket az életedben, s az sem mindegy, hogy egyáltalán érdekel-e még a munkád. Ha úgy találod, hogy nagy fontossággal bír számodra, akkor tegyél meg mindent, hogy magasabbra kerülhess a munkahelyi ranglétrán! Magánéletedben elsőrendű helyet kap majd a nyitottságod! Szervezz közös programokat kedveseddel, hiszen így sok kerülhet a nagy beszélgetésekre! Ha nyomja valami a szívedet, akkor találd meg a megfelelő percet arra, hogy előrukkolj vele.

 

 

Rák

 

Fáradtabb vagy a napokban, de már sokkal több energiát vagy képes mozgósítani a munkahelyeden. Elvárod magadtól, hogy maximálisan teljesíts, de azért nem kell átesned a ló másik oldalára! Ne válj örömtelenül robotoló emberré! A szerelmi életed nagyon fontos most számodra, s nagyon tudatosan kezeled. Hálás vagy minden támogatásért, amelyet kedvesedtől kapsz. Megtörténhet, hogy Te magad is meglepődsz szerelmed viselkedésén. Maximális odafigyelést kaphatsz tőle, s ez segít abban, hogy jobb legyen a hangulatod.

 

 

Oroszlán

 

Használd ki a munkád során ötletességedet, érdeklődő hajlamodat. Most van energiád arra is, hogy jó ötleteiddel, sokkal könnyebbé teheted a napi feladatokat. Ha alkalmad nyílik arra, hogy tovább képezd magad, akkor semmiképpen se szalaszd el a lehetőséget! A magánéletedben egy kicsit visszahúzódóbb lehetsz, nincs kedved eljárni otthonról. Kedvesed és családtagjaid akár mogorvának is láthatnak, szótlanabb vagy a megszokottnál. Talán egy kis időre lenne szükséged, amit csak önmagadra fordíthatnál.

 

 

Szűz

 

Többször is előfordulhat, hogy számot kell adnod a tudásodról munkahelyeden, a feladatok próbára tehetnek. Ha a főnöködnek kell beszámolót tartanod, akkor próbáld meg félretenni a szégyenlősségedet. Ha a helyén van az önbizalmad, akkor sokkal nagyobb sikerekre számíthatsz! Magánéletedben sokkal toleránsabb vagy, mint máskor, könnyedén fogadod el kedvesed rigolyáit is. Ez segíthet abban, hogy sokkal harmonikusabban éljetek együtt. Ha már régen esedékes lenne, hogy megbeszéljetek néhány dolgot, akkor most vágjatok bele.

 

 

Mérleg

 

Ideje nyitottabbá válnod a munkahelyeden, s tanulnod valami újat a munkatársaidtól, vagy a feletteseidtől! Figyeld meg, hogy melyek azok a feladatok, amelyekben hatékonyabbak, mint Te, s lesd el az apró trükköket. Magánéletedben itt az alkalom arra, hogy a legjobb formádat nyújtsd kedvesednek! Törődj vele egy kicsit többet, s ennek egyik módja a figyelmesség lehet! Megteheted, hogy kedvesebb vagy vele, s jó gondolat az is, ha új, izgalmas külsővel leped meg. Vegyél egy izgalmas fehérnemű szettet, kizárólag az Ő kedvéért.

 

 

Skorpió

 

Most vezető szerepet képviselsz a munkahelyeden, hallgatnak rád a többiek. A napokban még inkább jellemző, hogy Te diktálod a munkatempót, s a jelenléted meghatározza munkahelyed hangulatát is. Magánéletedben sokkal több szabadságra tartasz igényt, s nagyon szívesen töltenéd az idődet a barátaiddal. Biztosíts magadnak legalább egy fél napot arra, hogy találkozhassatok, s végre jól kipletykálhassátok magatokat. Nagy szükséged lehet most egy megbízható barát tanácsaira

 

 

Nyilas

 

Sok egyeztetnivalód lehet a napokban, s ez megköveteli tőled a nyitottságot munkatársaid, felettesed felé. Akkor tudsz igazán a csapat tagja lenni, ha valóban érdekel a munkád. A közömbös hozzáállás sokat ronthat a helyzeteden! A magánéletedben indulatosabban reagálsz mindenre, s a hangulatod is változékonnyá válhat. Egyik pillanatról a másikra egészen kedvetlenné válhatsz, s ilyenkor kedvesed hiába próbál felvidítani. Ha hiábavaló az igyekezete, akkor előbb, vagy utóbb feladja majd.

 

 

Bak

 

"Sűrűvé" válhat a programod a munkahelyeden, sokféle munkád adódhat. Elképzelhető, hogy neked kell megszervezned munkatársaid teendőit is, s rád hárul az ellenőrzés terhe is. Mire hazaérsz már nagyon fáradt, lehetsz, így természetes, hogy a napokban lehet néhány kisebb vitád kedveseddel. A feszültség gyökere abban keresendő, hogy nem igazán tudtok odafigyelni egymásra, nehezen hangolódtok össze. Segíthet, ha esténként már nem foglalkozol a munkahelyi gondokkal.

 

 

Vízöntő

 

Jó ötleteket adhatsz a munkatársaidnak, amelyek segítik őket a hatékony munkavégzésben. Te mindig eredeti módon kezeled a feladataidat, a gondolataidat most megoszthatod a többiekkel is. Magánéletedben várható egy kis feszültség, kevesebb időt tudsz most kedveseddel tölteni. A munkahelyi feladatokon túl sok a hétköznapi teendőd is, tehát nagyon takarékosan kell bánnod az időddel. Tartsd szem előtt, hogy párkapcsolatod fontos területe az életednek, nem hanyagolhatod el teljeseni.

 

 

Halak

 

Kiegyensúlyozottabb lehetsz a munkahelyeden, sokkal könnyebben bírod a napi nehézségeket. Harmonikus lelkiállapotod annak köszönhető, hogy erőt merítesz szerelmi kapcsolatodból. A magánéletedet rendben lehet, s ezért alkalmad van arra, hogy a napi munka után valóban pihenj. Érdemes tudatosan is megerősítened szerelmi kapcsolatodat. Legyen alkalmad egy romantikus vacsorára, szerelmeddel, s utána engedjetek teret a gyengédségnek és az érzékiségnek. Lepd meg Őt valami izgalmassal is.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények