Heti Horoszkóp (10.03-10.10)

Mivel azt tapasztaltam, kedves olvasó, hogy a tartalmasabb havi horoszkópok mellett sokan olvassátok és kedvelitek a heti előrejelzéseket, ezért a Facebook oldalról, immár a heti horoszkóppal is beköltöztünk a Csillagösvény Jósda weboldalára. Fogadjátok hát szeretettel, a Heti Horoszkóp új rovatunkat.
 
Tudjátok, a legbővebb előrejelzéseket nálunk olvashatjátok!

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 1 / 1 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
Munkahelyeden változások várhatók, de némi rugalmassággal akár még plusz jövedelemre is szert tehetsz. Szerdán, a Hold belép a Nyilasba és feltölt azzal az energiával, amitől egész héten elemedben leszel és rugalmasan kezeled az eléd kerülő akadályokat Hatására megengedheted magadnak, hogy faltörő kosként zúzz szét minden akadály és ellenállást, ami az utadba kerül. Pénteken, a Mérleg jegyébe lépő Merkúrnak köszönhetően minden esély megvan rá, hogy a terveid megvalósuljanak.
 
Bika
 
A héten, a romantika és a szerelem játssza a főszerepet az életedben. A Nagy Ő váratlan felbukkanása sem elképzelhetetlen. Talán most még a pénz sem izgat annyira. Könnyen elképzelhető, hogy a hét elején a felhők fölött jársz három méterrel. A későbbiekben persze visszatérsz majd a földre, hiszen a mindennapi teendőket nem szabad elhanyagolni, ám ez még nem jelenti azt, hogy ez a mámoros és izgalmas érzés elmúlna. Új lehetőségek találhatnak meg, de ha makacskodsz és kitartasz korábbi elveid vagy elhatározásaid mellett, akkor elszalaszthatod a szerencsédet. Gyakoriak lesznek a rosszul induló, de jól végződő napok
 
Ikrek
 
A hét elején még akadályokba ütközhet a másokkal való kommunikáció, de pénteken a Merkúr belépése a Mérleg jegyébe a segítségedre lesz, hogy tisztázd a vitás helyzeteket, ez főleg a családodra igaz. Ha változtatni akarsz valamin, az most csak elhatározás kérdése, most könnyűszerrel megteheted. Pénteken a Merkúr a segítségedre siet és olyan mentőötleted támad, amivel kilábalhatsz egy kényes helyzetből.
 
Rák
 
A hivatásodban a visszafogottság és az alázat az, ami most sikereket hozhat. Nyisd ki jól a szemed, hiszen most igazán fontos nyomokra bukkanhatsz. Egy fontos információ juthat el hozzád. Mielőtt azonban bármit is kezdenél vele vagy ítéletet mondanál mások fölött, vizsgáld meg történet összes oldalát. Ezen a héten minden bizonnyal a fő kérdések kerülnek a középpontba: család, szerelem, karrier. A pénzügyeidet illetően lehet, hogy egy kicsit bizonytalanabb vagy. Ne hagyd, hogy a hangulatok irányítsa a cselekedeteidet.
 
 
Oroszlán
 
A héten a pénzügyeid kerülnek előtérbe az életedben. A napi ügyleteidet nagyon eredményesen intézed, fizikai és intellektuális teherbíró képességedre jobban oda kell figyelned. Az anyagi jólét és biztonság persze nagyon fontos, de azért ne feledkezz meg a mondásról: nem lehet mindent pénzzel megvenni. A barátok, a szerelem, na és persze a kalandok is idetartoznak. Ne félj kimutatni az érzelmeidet és itt az ideje, hogy felfedd magad és mások előtt is a szükségleteidet. Attól még nem dől össze a világ, ha egy kicsit jobban kitárulkozol a hozzád közelállók előtt.
 
Szűz
 
Gyakran érzed azt, hogy elszalasztottál valamit. Most állj meg egy pillanatra és tekintsd át a magad mögött hagyott zűrös, feszültséggel terhes időszakot, amely a tanulásodat és önismeretedet szolgálta. Rakj rendet az otthonodban. Akár az íróasztalon, a konyhában, a szekrényben, vagy éppen az autódban. Ez egy sokkal termékenyebb feladat lehet, mint ahogy az elsőre hangzik, hiszen ha egy kicsit kikapcsolod az agyad, remek ötletek juthatnak eszedbe. A hét további fele pedig minden bizonnyal alkalmas lesz arra, hogy belefogj egy új projektbe. A fölösleges kiadásokra a kelleténél jobban figyelj oda.
 
Mérleg
 
Általában a bocsánatkérés nem az erősséged, de ezen a héten egyszerűen nem tudsz haragtartó lenni. Egyszerűen nem tudod magad felhúzni annyira, hogy ilyen negatív energiákat hordozz magadban. Most olyan időszakot élsz meg, amikor az élet könnyű. Ezen a héten minden bizonnyal sokkal érdekesebb dolgok foglalkoztatnak majd. Sőt, lehet, hogy találkozni fogsz egy különleges személlyel is, aki csodás hallgatóságnak bizonyul. Vele akár még egy kis flört is belefér.
 
Skorpió
 
Soha nem tudtad megérteni azokat az embereket, akik kinyilvánítják érzelmeiket, és ezáltal kiszolgáltatják magukat teljesen. Van középút is, és Neked meg kell ezt találnod, mert a távolságtartás ellenszenvet és meg nem értettséget eredményez. A személyiségedet mélyen érintő, hiányzó információkat, amelyekre oly régóta vártál, a hét elején végre megkaphatod. Így aztán valószínűleg megtudod szervezni az előtted álló hetet. Most különösen fontos lenne, hogy a kikapcsolódásra elegendő időt szánj, azért próbálj meg kikapcsolódni.
 
Nyilas
 
Nehéz döntés előtt állsz. Sokáig spórolt pénzed elköltéséhez ugyanis jó lehetőség kínálkozik. Márpedig a kiszemelt befektetés nagyon megéri az árát, de az anyagi biztonság mindig fontos volt neked. Mérlegelj, hogy valóban nélkülözhetetlen-e a "kiszemelt" befektetés, vagy csak meglátni és megszeretni kategóriába tartozik. Utazásra, továbbtanulásra, külföldi tranzakciókra irányuló terveid szerencsések. Az elkövetkezendő héten látványos előretörés kerekedhet ki valamelyik most meghozott döntésedből. A héten koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek tényleg számítanak.
 
Bak
 
A héten ne legyél tekintettel másokra, pontosabban ne mindig mások szempontjai legyenek a fontosak, hanem helyezd előtérbe saját érdekeidet is végre. Most új életet kaphatsz, ha te is akarod. Egy nagyon messziről érkező telefonhívás végre sok kérdésre megadhatja a választ. Sőt, még az is lehet, hogy a vonal végén egy régi jó barát lesz. Amennyiben ez igaz, szép emlékek törhetnek fel mindkettőtökben. A keletkező jókedvnek hála pedig késztetést érezhetsz magadban arra, hogy elrugaszkodj a jól megszokott környezetből és kipróbálj valami újat. A hét második felében a Merkúr egy álmot hozhat, ami még az ébredés után is motoszkál a fejedben. Jól gondolod, hogy üzenetjellege van. Ez némi izgalmat is hozhat az elkövetkezendő időszakra.
 
Vízöntő
 
Vannak helyzetek amikor elbizonytalanodsz tetteid helyességét illetően, és úgy érzed, hogy nem a helyes úton haladsz. Ez a hét is ilyen töprengések közepette zajlik, de a hét végére kikristályosodik a helyes válasz. Amennyiben belefogsz valami újba, legyél különösen körültekintő és óvatos, hiszen könnyen meglehet, hogy már az elejétől fogva ügyelned kell minden apró részletre. Ezen a héten próbáld meg észben tartani, hogy nem mindenki állhat a te oldaladon. Sőt, lehet, hogy az általad képviselt oldal ebben az esetben nem helyes. Noha nehéz, de azért próbáld meg leküzdeni az ellenérzéseidet. A hétvége felé ezer fokon pöröghet az agyad, amitől pedig automatikusan zárkózottá válhatsz egy kis időre.
 
Halak
 
Ezen a héten fontos döntéseket kell meghoznod. Terveid kivitelezésével kapcsolatban vegyél figyelembe minden segítő és gátló tényezőt. Az erőddel most jól gazdálkodj, az egyik pillanatban nagy lelkesedéssel veted bele magad a munkába, a másikban szinte még az is nehezedre eshet, hogy megmozdulj. Ne hagyd, hogy az aktuális hangulatod határozza meg a döntéseidet. Előfordulhat, hogy egy barátodnak a te tanácsodra lenne szüksége. Ne hagyd, hogy az ő szomorúsága átragadjon rád, ne hagyd magad befolyásolni általa, szükséged van a jókedvedre, életenergiádra.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények