Heti Horoszkóp (09.30 - 10.06)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.81 / 16 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Az életed most a kapcsolatokról és az információkról szólhat. A magánéletedben ezt úgy használhatod ki a legkönnyebben, hogy sok és színes programot szervezel, s kedvesedet is magaddal viszed. Így könnyebben mélyülhet el a kapcsolatotok. A munkahelyeden érdemes a képzési lehetőségeket felkutatnod, - az új ismeretek megnövelhetik a szakmai értékedet. Ez, pedig jobb munkahelyet, több fizetést jelenthet számodra! Nézz utána, hogy milyen irányban érdemes elindulnod. Akár egy új területben is elmélyedhetsz.

 

 

Bika

 

A napokban nem alakulnak kedved szerint a kapcsolataid, - sok feszültséggel találkozol. A magánéletedben segíthet, ha világosan kommunikáltok egymással, s egyszerűen nem adtok teret a félreértéseknek. A munkád területén figyelj arra, hogy nem biztos, hogy az a legjobb barátod, aki a legkedvesebben bánik veled. Nézd meg, hogy milyen titkos érdekkapcsolatok működnek a munkahelyeden! Előfordulhat, hogy valamelyik kolléga a hátad mögött minősíti a viselkedésedet, vagy a teljesítményedet.

 

 

Ikrek

 

Befelé forduló hangulatban lehetsz, s ennek oka lehet, hogy nem hiszel teljes egészében a teljesítményedben. A munkahelyeden hallgatagabb vagy, nincs kedved ahhoz, hogy a munkatársaiddal megbeszéld a közös feladatokat. Ebből akár hibalehetőségek is adódhatnak! A magánéletedben is hallgatagabb vagy. Kedvesed hiába mondja neked azt, hogy nagyon vonzódik hozzád, nehezen hiszed el. Rosszabb esetben, pedig azt gondolod, hogy csak "hízelegni" akar neked, tartalom nélkül.

 

 

Rák

 

Sokkal rugalmasabb hangulatban vagy, mint máskor, végre kedved lesz ahhoz, hogy többet járj el otthonról. Jól fejlődhetnek a kapcsolataid, ha hajlandó vagy időt szánni a barátaidra. A szerelmi életedben is kedvező lehet az időszak, ha meghívod kedvesedet egy romantikus, gyertyafényes vacsorára, amelyet akár Te is elkészíthetsz, otthon. A munkahelyeden jó hangulat alakulhat ki, de ehhez le kell győznöd a félénkségedet. Fontos, hogy mindig szem előtt tartsd, hogy a többiek nem az ellenségeid, - együtt kell dolgoznotok.

 

 

Oroszlán

 

A munkád most több időráfordítást követel meg tőled, bár igaz, hogy ennek hamar kézzelfogható eredménye lehet. Nagyot léphetsz előre a szakmádban, s megtörténhet, hogy egy munkaértekezleten kell véleményt mondanod. Készülj el az ilyen alkalmakra, s így valódi tiszteletet vívhatsz ki magadnak. Ha a szaktudásodat naprakésszé teszed, akkor válogathatsz az új állásajánlatok között is. Elfoglalt vagy, így nincs annyi időd a magánéletedre. Ha kedvesed úgy érzi, hogy elhanyagolod, akkor legalább egy estét tegyél szabaddá.

 

 

Szűz

 

Ideje időt szánnod a szerelmi életedre, hiszen az elmúlt időkben nagyon elfoglalt időszakodat élted. Kissé eltávolodtatok egymástól, s ez érthetően rossz érzéseket kelt benned. Teremtsd meg a lehetőséget arra, hogy csak egymásra figyelhessetek. Remek alkalom lehet egy hosszú hétvége, egy kisebb utazással. A munkahelyeden megtalálhat egy olyan lehetőség, amely képzést kínál. Ha belevágsz, akkor meglepetten tapasztalod majd, hogy időt tudsz szakítani a tanulásra, s erőd is lesz hozzá.

 

 

Mérleg

 

Sok minden nyomja a szívedet, - úgy érezheted, hogy haladéktalanul beszélned kell főnököddel. Elmondod a véleményedet, ám korántsem mindegy a csomagolás. Diplomatikusan fogalmazd meg, amit gondolsz, így nem lehet belőle sértődés, vagy harag. A magánéletedben megtalálhat egy olyan szerelmi lehetőség, amely egy fiatalabb partnert hoz neked. Ha csak ezért utasítanád el, akkor gondolj arra, hogy a korbeli eltérés nem mindig jelent szakadékot! A kérdés, hogy másoknak akarsz megfelelni, vagy jól akarod érezni magad.

 

 

Skorpió

 

Nagyon sokat dolgozol a napokban, ami meghozza az eredményét, de gondot okozhat, hogy valóban le tedd a feladatokat a munkaidő végén. Még akkor is a munkád körül járnak a gondolataid, amikor pihenhetnél, s így idegileg és fizikailag is túlterhelheted magad. Ne csodálkozz, ha hirtelen fogy el az erőd, s napokig nem tudsz majd magadhoz térni. Magánéleted is kárát láthatja annak, hogy túlfeszíted a húrt a munkahelyeden. Esténként kedveseddel örülhetnétek egymásnak, de ilyenkor már nagyon fáradt vagy.

 

 

Nyilas

 

Ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy munkatársaid feladatait megszervezd, folyton beleütöd az orrodat az ügyeikbe. Olyan gondolataid is adódhatnak, amelyek egyáltalán nem megvetendőek, a lényeg, hogy jól tálald ezeket. A jó ötleteket érdemes megosztanod a feletteseiddel, figyelj arra, hogy mindig megfelelő legyen a kommunikáció. Most megkaphatod az elismerést, akár plusz pénz formájában is. A sok munka ellenére a magánéletedre is lesz energiád, s esténként kedved lehet egy kis gyengédséghez, kedveseddel.

 

 

Bak

 

Kellemesen alakulhatnak a kapcsolataid, s ez igaz lesz még a munkakapcsolataidra is. Vágyat érzel arra, hogy a fontos kapcsolataidat elmélyítsd, hiszen mostanában nem sok időd jutott a barátaidra sem. Ha kellemesen alakul egy munkakapcsolatod, akkor tedd szorosabbá, akár még barátság is lehet belőle! Szerelmi életed elmélyítésére a szex lesz most a megoldás, add meg a módját a romantikának és az erotikának is! Ha odafigyelsz kedvesedre, akkor nem marad el a viszonzás sem, s végül sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz.

 

 

Vízöntő

 

A pénz központi szerepet kaphat az életedben, s lehetőség adódik arra, hogy több jövedelemre tehess szert. Ezt akkor érheted el a legkönnyebben, ha sokkal határozottabban képviseled a saját érdekeidet. Tedd nyilvánvalóvá, hogy tisztában vagy a saját szaktudásod értékével. Magánéletedben is terítékre kerülhet a pénz témája, meg kell egyeznetek kedveseddel abban, hogy mire is fordítjátok a közös pénzeteket. Ideális helyzetben mindketten hajlandóak lesztek kompromisszumokat hozni.

 

 

Halak

 

A napokban több pénz állhat a házhoz, ami örömmel tölt el, hiszen azokat a vágyaidat is beteljesítheted, amelyeknek eddig az anyagiak álltak az útjában. Fordíts a saját céljaidra egy összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg, változékonyak a hangulataid. Az egyik pillanatban nagyon akarod kedvesed társaságát, a másikban, pedig inkább szabadságra vágysz. Nem is csoda, ha nem tud kiigazodni a viselkedéseden.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények