Heti Horoszkóp (09.23 - 09.29)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.14 / 22 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

A hangulatod negatívabb, ami annak a következménye is lehet, hogy az erődön felül vállaltál fel terheket. Ha teheted, akkor könnyíts a hétköznapjaidon, ne vállalj plusz munkákat. Sokat segíthet, ha odafigyelsz rá, hogy annyit aludj, amennyit most a szervezeted megkíván. A párkapcsolatban sok benned a szenvedély, de arra is nagyon vágysz, hogy gyengédséget kaphass a kedvesedtől. Ha időt szántok egymásra, akkor csak egymásra figyeljetek, és ne csak a tévét nézzétek közösen! Játsszatok együtt sokat a gyerekekkel.

 

 

Bika

 

Úgy gondolod, hogy az érzelmeid gátat szabhatnak a boldogulásodnak, ezért a mindennapokban alaposan elrejtheted az érzékenységedet. Munkahelyeden sem mutatsz empatikus vonásokat, objektíven, és célszerűen kezeled a munkádat, viszont azt nem tűröd el, hogy korlátozzanak bármiben is. Ezért lehet a napokban több vitád, konfliktushelyzeted a munkatársaiddal, feletteseiddel. Magánéletedben is több odafigyelést kívánna meg tőled a kapcsolatod, próbáld meg kitalálni, hogy mire is vágyik kedvesed igazán.

 

 

Ikrek

 

Úgy érezheted, hogy az érzelmeid gátat szabhatnak a munkahelyi előmenetelednek, ezért nem is hagyod érvényesülni az empatikus vonásaidat. Munkahelyeden és családi életedben sem mutatsz érzékeny vonásokat, objektíven, és célszerűen kezeled a munkádat. Legalább a családi életedben mutasd ki érzékeny énedet, ott nem kell "keménynek" lenned. Határozottságodnak köszönhetően a napokban több vitád, konfliktushelyzeted lehet a munkatársaiddal, feletteseiddel. Vigyázz, meg ne bánd az őszinteségedet.

 

 

Rák

 

Ha egyszer beleveted magad a munkába, akkor csak száz százalékosan tudod tenni! A félig-meddig hozzáállás soha nem jellemző rád, most a maximalizmus határozhatja meg a mindennapjaidat. Sokat dolgozol a napokban, ami meghozhatja az eredményt egy idő után, de félő, hogy addig nagyon túlterheled magad. Akár fizikailag is kimerülhetsz, hiszen még aludni is nehezen tudsz, annyi minden lehet a fejedben. Ne csodálkozz, ha hirtelen fogy el az erőd, és egyszer csak azon kapod magad, hogy drasztikusan lecsökkent a teljesítményed.

 

 

Oroszlán

 

A napokban átalakulhatnak kapcsolati rendszereid, több új baráttal is gazdagabb lehetsz. Elképzelhető, hogy munkakapcsolataid alakulnak át – szinte észrevétlen módon – barátságokká, ami annak is köszönhető, hogy képes vagy rá, hogy teljes lényeddel odafigyelj másokra. A munkahelyeden is megtapasztalhatod, hogy érzelmi támogatást keresnek nálad, és ezt Te örömmel nyújtod nekik. A magánéletedben jellemző lehet, hogy szerelmi kapcsolatodban megerősödik a baráti szál, ami többféle közös program átélésére nyújt lehetőséget.

 

 

Szűz

 

Érzelmes hangulatban vagy a napokban, de a világért sem mutatnád meg ezt a világnak. Talán csak azokban a kapcsolatokban engeded meg magadnak az érzelmesség luxusát, amelyek valóban első helyen állnak az életedben. Lehet, hogy még a legfontosabb embereknek sem mindig mutatod meg, hogy Te is elérzékenyülsz néha, és a romantikára is lenne igényed a párkapcsolatodban. Azonban amikor lehetőséged lenne rá, hogy megéld a lelkedet, eszedbe jut, hogy mindez kiszolgáltatottá tehet, és inkább magadra erőlteted az álcát, amely erősnek mutat.

 

 

Mérleg

 

Nagy szükséged lehet rá, hogy elvonulj a világtól. Most elérkezett az ideje ennek, és szerencsére senkit sem bántasz meg, ha egy kicsit leteszed a lantot. Akár szabadságot is kérhetsz a munkahelyeden, és a pihenést érdemes aktívan töltened, úgy, hogy minden napra jusson egy kis mozgás. Ha nem szereted a dinamikus sportokat, akkor talán az is elég, ha jó nagyokat sétálsz a friss levegőn. Magánéletedben igyekezz kialakítani egy bizalmi légkört, intim hangulatot! Szükségetek van a harmóniára

 

 

Skorpió

 

Érzelmes hangulatban vagy, de ezt nem szívesen osztod meg másokkal, van benned egy kis sértődöttség is. A munkahelyeden kissé túlterheltnek érezheted magad, és úgy érzed, hogy munkatársaid nincsenek rád tekintettel. A romantikára óriási igényed lenne a párkapcsolatodban, de ha ezt kedvesed nem találja ki magától, akkor csalódott leszel, és elvonulsz. A sértődöttség pillanataiban eszedbe juthat, hogy az érzelmek kiszolgáltatottá tehetnek, és inkább magadra erőlteted az álcát, amely erősnek mutat. Figyelj arra, hogy kedvesedet ne zárd ki az életedből.

 

 

Nyilas

 

Sok esemény, vagy változás belőled indulhat ki, sokan bíznak benned, és a véleményedet irányadónak tartják. Előfordulhat, hogy munkatársaid tanácsért fordulnak hozzád, de barátaid is kikérhetik a véleményedet egy-egy kérdéses ügyben. Csak akkor vállald fel azt, hogy iránymutatást adsz nekik, ha objektíven, és felelősségteljesen tudod megtenni. Ellenkező esetben nem tudsz nekik segíteni, elvakíthatnak a saját érzelmeid. Óvakodj attól, hogy lépten, nyomon jó tanácsokat osztogass.

 

 

Bak

 

Ki vagy már éhezve az új kapcsolatokra, és közlékenységed, közvetlen stílusod révén új baráti szálakat, vagy új üzleti kapcsolatokat építhetsz be az életedbe. Mivel rugalmas hangulatban vagy, érdemes időt szánnod rá, hogy tudatosan építsd a kapcsolataidat. Szervezz meg találkozókat, amelyek érzelmi, vagy szakmai szempontból fontosak lehetnek számodra, és hasznodra válhatnak. Azt fogod tapasztalni, hogy elfogadnak, és nagyon kedvesen közelednek hozzád. Mindez még inkább arra bátorít, hogy nyiss a világ felé.

 

 

Vízöntő

 

A megszokottnál sokkal rugalmasabb hangulatban lehetsz, és ez alkalmat adhat rá, hogy feszült kapcsolataidat is rendezd. Érdemes minden folyamatban lévő ügyes-bajos elintéznivalóddal törődnöd, ezeknek könnyebben a végére járhatsz, és gyorsabb ügymenetre számíthatsz akár a hivatalos ügyeid tekintetében is. A kapcsolataid előkelő helyen lesznek az életedben, így érdemes egy-egy kötetlen este erejéig összejönnöd a barátaiddal, - alkalom nyílhat egy jó kis baráti pletykálkodásra, eszmecserére is.

 

 

Halak

 

Mozgékony hangulatban vagy, de talán soknak érzed a kötöttségeket, amelyekkel a mindennapok során szembesülsz. Rájössz, hogy szabadságra vágysz, amit meg is valósíthatsz, ha néhány napra elutazol, és kiélvezed, hogy oda mész, ahová csak akarsz. Ha a kedvesedet is magaddal viszed, akkor jó beszélgetésekre nyílhat alkalmatok, amelyek segítenek, hogy a kapcsolatotokat rendezzétek, vagy még jobbá tegyétek. Jó ötlet, ha pihensz, hiszen nincs kedved a munkahelyi alkalmazkodáshoz. Nem is kell magad erre rákényszerítened.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények