Heti Horoszkóp (09.02 - 09. 08)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.05 / 19 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Figyelmetlenebbé válhatsz a munkád során, jobban kell koncentrálnod, ha kifogástalan munkát akarsz kiadni a kezedből. Erre szükség is lesz, hiszen a főnököd meglepetésszerűen ellenőrizheti a munkádat. Így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen, amit kiadsz a kezedből. A magánéletedben is elég nagy elvárásokat támasztasz családtagjaiddal szemben, ám kiderülhet, hogy ők sem tökéletesek! Amikor erre rájössz, nagyon csalódottá válhatsz. Jó lenne, ha alaposan megbeszélnétek a közös ügyeket, hiszen könnyen félreérthetitek egymást.

 

 

Bika

 

Eredményesen dolgozol, s ráadásul még a saját feladataidon felül is vállalsz munkákat. Fontos, hogy ne akarj mindenáron bizonyítani, jobb, ha önmagadat adod a munkahelyeden! Vállald fel azt is, ha néha hibázol! A magánéletedben lényeges lehet, hogy több kompromisszumkészséget mutass családtagjaid felé. Igaz lehet, hogy túlságosan is makacs vagy, s kedvesed sem mutat nagy hajlandóságot arra, hogy engedményeket tegyen. Észreveheted, hogy Ő is feszültebb időszakát éli, ami nem tesz jót a kapcsolatotoknak.

 

 

Ikrek

 

Most végre hasznosíthatod, hogy mindig elegendő információval rendelkezel a munkádról és munkatársaidról is. Nagyon eseménydús napokra számíthatsz, amikor olyan pletykák is a füledbe juthatnak, amelyek diszkréciót igényelnek. Fontos, hogy ne add tovább, amit hallottál! A magánéletedben szükséged lehet arra, hogy segítséget kapj az otthoni munkákhoz. Bármilyen apróság is, amit a többiek helyetted elvégeznek, megkönnyíti az életedet. A lényeg, hogy ne érezd magad egyedül.

 

 

Rák

 

Rengeteg jó ötleted lehet a munkahelyeden, de azt tapasztalod, hogy megpróbálnak belekényszeríteni az unalmas napi rutinba. A főnököd megkövetelheti tőled, hogy fantáziátlanul robotolj, amihez egyáltalán nincs kedved. Mégis kénytelen vagy lenyelni a békát, hiszen azt kell tenned, amit előírnak számodra. Magánéletedben rendkívüli módon vágysz a közös szórakozásokra, kedveseddel. Hívjátok fel a barátaitokat, s szervezzetek egy igazán kötetlen estét. Szükséged van már arra, hogy levezesd a napi stresszt.

 

 

Oroszlán

 

Nehézkesebb vagy a megszokottnál, s könnyen előfordulhat, hogy már reggel fáradtan ébredsz. Úgy érezheted, hogy minden összeesküdött ellened, így rosszkedvűen mész be dolgozni. Ez nem segíti elő, hogy megmaradjon a jó légkör. Segíthet, ha reggel egy kicsit hamarabb felkelsz, s több időd jut arra, hogy ráhangolódj a napra. A magánéletedben rendkívül ötletesen szórakoztatod családtagjaidat. Különösen akkor veszed ennek hasznát, ha kedvesed számára találnál ki valamilyen jó programot.

 

 

Szűz

 

Elégedetlen lehetsz a munkahelyeden, - kevesled a fizetésedet. Arra is hajlandó lennél, hogy többet dolgozz, ám most nincs kilátás a plusz munkákra sem. Megteheted, hogy körülnézel a munkaerőpiacon, hátha találsz egy jövedelmezőbb munkát. A magánéletedben lehetőséged lesz arra, hogy meghitt légkört teremts otthon, - nagyon közel kerülhettek egymáshoz kedveseddel. Mindezt egy kis figyelmességgel még jobban elősegítheted. Lepd meg szerelmedet a kedvenc ételével, vagy édességével.

 

 

Mérleg

 

Eredményesebbé válhatsz a napokban, s lassanként a munkád pénzügyi gyümölcseit is leszüretelheted. Akár jutalmat is kaphatsz, vagy olyan juttatást, ami nagyon jól jön neked. Így az elégedettséged is nagyobb lesz. A magánéletedben igaz lehet, hogy a kapcsolataiddal kell foglalkoznod. A barátaid jó tanácsokat adhatnak neked, amelyek valóban aranyat érnek. Egyébként is intim hangulatú, nagyon kellemes beszélgetésekre nyílhat alkalmad. Hívd meg magadhoz a legkedvesebb barátaidat.

 

 

Skorpió

 

Több vitában is lehet részed a napokban, hiszen nagyon makacs hangulatban vagy. Csak a saját véleményedet tartod szem előtt, s szélsőséges esetben ezzel nagyon megsértheted a munkatársaidat. Ügyelj arra, hogy finoman fogalmazz, a kritikus hozzáállás most nem viszi előre az életedet! A magánéletedben több szabadságra tartasz igényt, szívesen csinálnál külön programokat. Nem akarod minden idődet kedveseddel tölteni, ám annál nagyobb örömmel találkozol a barátaiddal. Kedvesed megérti, hogy szabad levegőre van szükséged.

 

 

Nyilas

 

Nagyon ötletesen kezeled a feladataidat, gyorsan és könnyen elkészülsz a munkáiddal. Amikor munkatársaid látják ezt, akkor féltékenységet, vagy irigységet érezhetnek. Nem biztos, hogy az a kolléga szeret a legjobban, aki a legkedvesebben mosolyog rád! A magánéletedben nagyon vágysz a szerelemre, ezért párkapcsolatod központi helyre kerülhet az életedben. Ha már nagyon unalmasnak találod az életedet, akkor most könnyebben mész bele egy könnyed, elkötelezettségek nélküli flörtbe.

 

 

Bak

 

Türelmetlenül viszonyulsz a monoton munkákhoz, s ez azért szokatlan, mert máskor nem borítanak ki az unalmas teendők sem. Most annyira bosszant a napi rutin, hogy nagyon feszültté válhatsz a nap végére. Ilyenkor még az is dühít, ha néhány szót kell ejtened a kollégákkal. A magánéletedben rendkívül fontossá válik párkapcsolatod, a napi stresszt a szexben szeretnéd levezetni. Ha nem lehet részed szerelmes éjszakákban, akkor ingerültté, veszekedőssé válsz. Ebben az esetben a legkisebb hibát is megtalálod kedvesedben.

 

 

Vízöntő

 

Nem könnyen fogadod el az irányítást, a hátad közepére sem kívánod főnököd utasításait. Egész nap nyugtalan lehetsz a munkahelyeden, s végül a saját dühöd fog kifárasztani. Jobban tennéd, ha alkalmazkodnál. A magánéletedben jellemző lesz rád a szerelmes hangulat, sokkal nagyobb igényed lehet arra, hogy kedveseddel összebújhass. A kapcsolat érzelmi hátterére is igényt tartasz, - örülsz a romantikus vacsoráknak, meghitt együttléteknek. Talán még beszélni is hajlandó leszel arról, hogy mit érzel.

 

 

Halak

 

Nem nagyon megy a csapatmunka, igaz lehet rád, hogy rosszkedvű és hallgatag hangulatban leszel. Segíteni sem szeretnél a többieknek, sőt a panaszaikat sincs kedved meghallgatni. Ha teheted, akkor inkább vegyél ki néhány nap szabadságot. A magánéletedben nagyon ragaszkodóvá válsz, érzelmi védettséget szeretnél találni kedvesednél. Megerősödhet közöttetek a bizalmi légkör, különösen akkor, ha időt tudtok szánni a kapcsolatotokra. Semmi különösre nem vágysz, csak egy kis odafigyelésre.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények