Heti Horoszkóp (08.26 - 09.01)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.77 / 30 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Találékony és kommunikatív vagy a munkahelyeden, remek ötleteid születhetnek. Igaz, félsz, hogy esetleg nem fogadják el a véleményedet, vagy bírálják a gondolataidat. Félelmed alaptalan, itt az ideje, hogy megmutasd az igazi tehetségedet! Örülsz, amikor esténként kedveseddel együtt lehetsz, - kedvedre van az intimitás. Nem is vágysz rá, hogy bárhová is elmenjetek. Otthonod nyugalma igazi felüdülést jelenthet a számodra. Vonulj el egy kicsit, később is ráérsz találkozni a barátaiddal.

 

 

Bika

 

Közlékeny hangulatban vagy, hatalmába keríthet a vágy, hogy mindenképpen elmondd a véleményedet. Talán ezt nem a legszebb formában teszed meg, hajlamos lehetsz rá, hogy maró kritikával illesd a munkatársaidat. Ez könnyen eredményez konfliktushelyzetet, melyet nehezen kezelsz. A magánéletedben szenvedélyessé válsz, így szeretnéd levezetni a feszültséget. Intézd úgy, hogy minél többet lehess együtt kedveseddel, hiszen nagy szükséged lehet az együttlétre, akár testi szinten is! Mélyítsétek el a kapcsolatot.

 

 

Ikrek

 

Remek gondolataid támadhatnak, ötletességedet a feletteseid is észrevehetik. Mutasd meg kreatív énedet a munkatársaidnak is, így előkelő helyet foglalhatsz el a csapatban. Amikor esténként hazamész kedvesedhez, akkor arra vágysz, hogy törődésével, gyengédségével ajándékozzon meg. Sok kedvességre van szükséged, de szerelmed most nem tud ráhangolódni erre. Így érthető a csalódottságod! Ha nagyon a padlón vagy érzelmileg, akkor panaszkodd ki magad a legjobb barátodnak. Így könnyen megvigasztalódhatsz.

 

 

Rák

 

Közlékeny korszakodat éled, nyitottan viselkedsz munkatársaiddal. Most élvezed, ha a csapat tagja lehetsz. Az unalmas feladatokkal hadilábon állsz, úgy érzed, hogy megfulladsz a sok érdektelen rutinfeladat szorításában. Ezért a magánéletedben arra lenne szükséged, hogy kedvesed romantikus programokkal, apró ajándékokkal lepjen meg. Sajnos neki sincs energiája azzal törődni, hogy kedves kis meglepetéseket találjon ki számodra. Most elnézőbbnek kell lennetek egymással, így átvészelhetitek a nehéz időszakot.

 

 

Oroszlán

 

Gondolkodj el, hogy munkahelyed mennyire képvisel értéket az életedben, mennyire ragaszkodsz a pozíciódhoz. Ha úgy gondolod, hogy már nem szívesen dolgozol a jelenlegi helyeden, akkor érdemes új lehetőségeket felderítened! Magánéletedben kedvesen viselkedsz, és ez jót tehet párkapcsolatodnak és baráti kapcsolataidnak is. Szervezz közös programokat családtagjaiddal, - ezek az alkalmak lehetőséget teremtenek a nagy beszélgetésekre! Jó ötlet egy közös kirándulás is, - örülsz, ha egy kis friss levegőt szívhatsz.

 

 

Szűz

 

Általában megfontoltabban dolgozol, nem a Te stílusod a rohanó, kapkodó hozzáállás. A napokban azonban teli vagy energiával, szeretnél gyorsabban haladni a feladataiddal. Örülsz a munkáknak, melyek kommunikációs hajlamodat veszik igénybe, sikerrel szervezed meg a munkahelyi csapat munkáját is. Sajnos mégsem sikerül minden teendőt elintézned, jóval többet várhatnak el tőled, mint amire jelenleg képes vagy. Maradhatnak elvégzetlen tennivalók. Emiatt nem kell rosszul érezned magad.

 

 

Mérleg

 

A napokban meggondolatlanabbul beszélsz, mint máskor. Óvakodj attól, hogy esetleg munkatársaid magánéletéről beszélj, hiszen ezzel a megbízhatatlanság látszatát keltheted! Ne pletykálkodj a kollégákról a hátuk mögött! A magánéletedben a gyengédségé lesz a főszerep, arra vágysz, hogy kedvesed figyelmesen és kedvesen bánjon veled. Szeretnéd kipanaszkodni magadat neki, és ha meghallgat, akkor nagyon hálás vagy neki. Ebben az esetben viszonzod is az odafigyelését! Lepd meg Őt egy apró figyelmességgel.

 

 

Skorpió

 

Kicsit szétszórt lehetsz a munkahelyeden, ami egyébként nem jellemző rád. Ám az is igaz, hogy jó kommunikációs képességekkel rendelkezel. Ha aktuális egyeztetnivalód van a feletteseddel, akkor ezt most érdemes megtenned. A magánéletedben csendes napok várhatóak, amikor meghitt hangulat alakulhat ki családtagjaiddal. Ám igaz, hogy nagy eséllyel zavarják meg a nyugalmat a szomszédok, vagy éppen a váratlan vendégek, akik minden előzetes bejelentés nélkül toppannak be.

 

 

Nyilas

 

Úgy érzed, hogy nagyobb teljesítményre is képes lennél a munkahelyeden, ám szűk a lehetőséged a kibontakozásra. Több kreativitás van benned, mint amennyit hasznosítasz. Kissé monotonnak érzed a munkádat, ám a vidámság most is jellemző rád. Ezzel a hozzáállással munkatársaidat is jókedvre deríted. Magad is meglepődhetsz, hogy milyen könnyen megbirkózol a napi teendőkkel! A magánéletedben párkapcsolatod lesz fontos, - szenvedélyre és szerelemre vágysz. Szerencsére párod is örül, ha felfrissülhet a kapcsolat.

 

 

Bak

 

Jól kommunikálsz, és ez kiváló alkalom arra, hogy az aktuális feladatokat egyeztesd a munkatársaiddal. Koncentrálj azokra a pontokra, amelyek mindig feszültségforrást jelentettek. Szerencsére örülsz az új feladatoknak, úgy érzed, hogy kreativitásod teljes mértékben kiteljesedhet. Szívesen telefonálgatsz, és örömmel szólalsz fel a munkaértekezleteken is. A magánéletedben gondoskodóvá, segítőkésszé válhatsz, különösen a gyermekeiddel lehet jó a kapcsolatod. Kedveseddel is sikerülhet szorosabbra fűzni az érzelmeket.

 

 

Vízöntő

 

Rugalmasan kezeled a feladataidat, bár szétszórttá válsz. Akadhatnak félreértések, nem teljesen világos előtted, hogy mi a feladatod. Ezt azonban ellensúlyozza ügyességed, szinte minden helyzethez képes vagy alkalmazkodni! A magánéletedben ragaszkodóvá válsz, és a leginkább csak a családtagjaiddal lennél együtt. Jó ötlet egy hosszú hétvége, amikor végre együtt lehettek. Ha vannak gyermekeid, akkor nagyon önfeledt lehet a közös játék! Ha nyaralni indulnátok, akkor vágjatok neki a héten.

 

 

Halak

 

Most érdemes lebonyolítanod a fontos munkamegbeszéléseidet, hiszen beszédes és optimista hangulatban vagy, - örülsz, ha hallathatod a hangodat. Mondd el a munkahelyeden, ami már régóta nyomja a szívedet. Magánéletedben az otthon nyugalmára vágysz, ám néhány vitában részed lehet. A legszívesebben megbeszélnéd családtagjaiddal a sérelmeidet, de nem vagy biztos benne, hogy ez javít majd a helyzeten. A magánéletedben fontos lesz a kommunikáció. Egyeztessétek a véleményeteket.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények