Heti Horoszkóp (08.12 -08.18)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.09 / 22 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Használd a jó kapcsolataidat a munkahelyeden,  kedvelnek, szívesen segítenek neked a többiek! Ha naprakész szakértelmed mellett személyes varázsod is megnyilvánul, akkor biztos lesz a siker! Ha egyeztetni szeretnél főnököddel, akkor a visszafogottabb, kedves stílus lesz célravezető. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, szinte minden napra juthat egy kellemes időtöltés. Találj ki valamilyen különleges időtöltést gyermekeidnek, - olyat, ami újdonságot jelent számukra.

 

 

Bika

 

Sikeresen kezeled a munkahelyi kapcsolataidat, hatékonyan tudsz együttműködni munkatársaiddal. A főnököddel való kapcsolatod is jelentősen javulhat, ami valóságos megkönnyebbülést jelenthet számodra. A magánéletedben jellemző lesz, hogy csendes napokat élhetsz meg családtagjaiddal. Talán egy laza este is belefér az életedbe, - kedvesed társaságában. Szenteld a következő napokat a pihenésnek, időszerű lehet a nyaralás is, ami mindenkinek élményt jelent majd! Olyan helyre menjetek, ahol mindenki megtalálja a maga szórakozását.

 

 

Ikrek

 

Nagy energiákkal dolgozol az előrelépésért, s ennek eredménye is lehet. Főnököd kifejezetten értékeli a munkabírásodat, nyilvánosan is megdicsérhet. Az elismerés szárnyakat ad, két ember helyett dolgozol majd. A magánéletedben felpezsdül az életed, több jó programra is van kilátás. Sorra keresnek meg a régi barátok, egy igazán fergeteges buli reményében. Rájöhetsz, hogy hiányzott már egy laza este, amikor igazán elengedheted magad. Valamikor neked is le kell vezetned a stresszt. Tartsatok kerti partyt.

 

 

Rák

 

Eredményes heted lehet, jó érzés, hogy ezt csakis önmagadnak köszönheted. Jól dolgozol, a főnököd is észreveheti, egy fontos gesztust tehet feléd, amellyel kifejezi a megbecsülését. Ez nemcsak pénzbeli juttatás lehet, de biztos, hogy örülsz majd neki! A magánéletedben kevesebb időd és energiád jut családtagjaidra, kissé elhanyagolod őket. Ne csodálkozz, ha elégedetlenkednek, vagy éppen a veszekedés robban ki. Különösen igaz ez kedvesedre! Fontos lenne, hogy egy kicsit jobban odafigyelj rá.

 

 

Oroszlán

 

Nem mindegy, hogy mennyire vagy piszkálódó hangulatban, hiszen a rosszkedv is "ragadós" lehet! Most Te határozhatod meg munkahelyed hangulatát, de sajnos túlságosan morcos vagy ahhoz, hogy jól működjenek a kapcsolataid. A magánéletedben is nagy szereped lehet abban, hogy kedvesed éppen vidám, vagy rossz kedvű. Ha úgy látod, hogy éppen jó a hangulata, akkor ne rontsd azzal, hogy minden egyes hibájára könyörtelenül rámutatsz! Inkább erősítsd meg az önbizalmát, így nagyobb lesz a harmónia.

 

 

Szűz

 

Te mindig kifogástalanul dolgozol, azonban ez nem mondható el minden munkatársadról. Most hajlasz arra, hogy keményen és kíméletlenül megkritizáld a rosszabbul teljesítő kollégákat. Talán attól félsz, hogy az Ő munkájukat is neked kell elvégezned. Próbálj meg finomabban fogalmazni, hiszen a nyers szókimondás nem eredményez népszerűséget! A magánéletedben is kissé feszültebbé válsz, szinte egyszerre robban ki belőled az elfojtott harag. Szélsőséges esetben még látványos dühkitörést is produkálhatsz.

 

 

Mérleg

 

Most még nagyobb alkalmazkodóképességgel rendelkezel, mint máskor, s ez különösen a munkahelyeden válik majd előnyödre. Akár új területen is kipróbálhatod az ügyességedet, s mindezt a munkatársakkal vállvetve teszed meg. A magánéletedben jellemző lehet, hogy önfeledt hangulatban leszel, ami nagyon tetszik kedvesednek, - szívesen invitál meg némi közös szórakozásra. Jól teszed, ha kihasználod az alkalmat a bulira! Itt az ideje annak is, hogy gyermekeiddel foglalkozz, hiszen jó társaságot jelentesz nekik

 

 

Skorpió

 

Nyitott vagy munkatársaid problémáira, s ez rokonszenvessé tehet. Ha marad egy kis időd, akkor segíts be a többieknek, ami jó fényt vet majd rád főnököd előtt is. A magánéletedben igaz lehet, hogy feszültebbé válsz, s megpróbálhatod dühös megnyilvánulásokkal irányítani családtagjaidat. Talán a véleményedet is hangosabban közlöd, ami kedvesednek nem tetszik. Ügyelj arra, hogy amikor gyermekeiddel foglalkozol, akkor mindenképpen maradj türelmes. A higgadtság most nagyon fontos.

 

 

Nyilas

 

Őszinte vagy, és ez segít abban, hogy mindig naprakészen kezelhesd a feladataidat. Rájöhetsz, hogy a csapatmunka sokkal szórakoztatóbb, s persze hatékonyabb is! Most elfoglalhatod méltó helyedet a munkahelyi közösségben. A magánéletedben sok munka szakadhat a nyakadba, megszaporodnak az apró hétköznapi teendők. Ha egyáltalán nem kapsz segítséget kedvesedtől, családtagjaidtól, akkor végül nagyon elfáradhatsz! Ám még akkor is feszültebb leszel a megszokottnál, ha melletted állnak.

 

 

Bak

 

Most fontos, hogy átgondoltabban, lassabban dolgozz. Nagyon felgyorsulsz, ám az is igaz, hogy ennek a vége fejetlen kapkodás lesz. Jobb lenne, ha megfontoltabban, kisebb lépésekben haladnál. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, több alkalmad is lesz arra, hogy egy fergeteges bulit csapj a barátaiddal. Ügyelj, hogy milyen stílusban beszélsz velük, hiszen kritikussá válhatsz, ami nem tesz jót a hangulatnak. Ne rontsd el a bulit kéretlen megjegyzésekkel! Inkább szórakozz önfeledten.

 

 

Vízöntő

 

Nem örülsz, hogy csapatban kell dolgoznod, - szívesebben vonulnál el! Talán túlságosan makacs hangulatban vagy ahhoz, hogy együtt dolgozz a többiekkel. Ráadásul a feszült helyzetekben nem is nagyon rejted véka alá a véleményedet. Ez oda vezethet, hogy komolyan megsérted valamelyik munkatársadat. A magánéletedben örülsz egy kis szabadságnak, amelyet szívesen osztasz meg kedveseddel. Jól teszed, ha kiveszel néhány napot, s teret engedsz a közös pihenésnek.

 

 

Halak

 

Tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy jó benyomást tegyél a főnöködre, s meg is teszel mindent. A barátságos hangulat egész héten jellemző lehet, s ennek köszönhetően nagy népszerűségre tehetsz szert. Figyelj arra, hogy ne üss meg túlságosan bizalmaskodó hangnemet! A magánéletedben gondoskodsz arról, hogy családtagjaidnak érdekes és pezsgő legyen az élete. Szinte minden napra jut egy olyan program, amelynek kedvesed is nagyon örül! A gyerekeket is lepd meg valami izgalmas időtöltéssel.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények