Heti Horoszkóp (08.05 - 08.11)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.96 / 26 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Rugalmasan kezeled a munkahelyi ügyeidet, teljes egészében felgyorsulsz. Mintha minden feladat fele annyi ideig tartana, mint egyébként. Ha több pénzt szeretnél kapni a munkahelyeden, akkor nagy sikerrel egyeztethetsz a főnököddel a jövedelmed témájában, hiszen nyilvánvaló, hogy nagyon jól dolgozol. A magánéletedben ki vagy éhezve a baráti találkozókra. Megteheted, hogy egy nappal meghosszabbítod a hétvégét, és közösen tesztek egy kisebb utazást. Használjátok ki a nyár utolsó napjait.

 

 

Bika

 

Sajnos meggondolatlanul beszélsz a munkatársaiddal. Könnyen megbánhatod a kijelentéseket, amelyeket nem gondolsz át eléggé. Komoly sértődések lehetnek abból, hogy kritizáló hajlamodat szabadjára engeded. A magánéletedben derűsebb napok következhetnek, szerencsére partnereddel elég harmonikus a kapcsolatod ahhoz, hogy el tudjátok nézni egymás hiányosságait. Aktuálissá válhatnak baráti kapcsolataid, ideje felhívni a régi barátokat. Beszélj meg velük találkozót! Jó lesz újra találkozni.

 

 

Ikrek

 

Gyorsan dolgozol, lehet egy-két munkád, amelyeknek már régen lejárt a határideje. Ügyelj arra, hogy ne kapkodj, mert akkor sok hiba lehet a munkádban! Nagyon energikus vagy a munkahelyeden, és ennek köszönhetően meg is birkózol majd a teendőkkel. A magánéletedben a baráti kapcsolatok lesznek a leglényegesebbek számodra. Szervezz egy fergeteges bulit, ahol remek lesz a hangulat, mindenki jól érzi majd magát. Hívd fel a régi barátokat is, akikről már régen hallottál! Beszéljetek meg mindent, ami fontos.

 

 

Rák

 

Képes vagy rá, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozz, de vigyáznod kell, hogy alaposan és hiba nélkül tudd elvégezni a munkádat. Elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz, és akkor már Te magad sem tudod áttekinteni a feladataidat. Készíts magadnak ütemtervet, ez segít majd abban, hogy rendet tudj tartani a teendők között! A magánéletedben jellemző lehet, hogy felhívnak a régi barátok. Rendezhetnél egy közös vacsorát, ahová családtagjaid és barátaid is veled tartanának.

 

 

Oroszlán

 

Érdeklődő hangulatban vagy, és kedved is van a feladataidhoz. Előbb utóbb a felettesed is észreveszi, hogy naprakész vagy és érdekel a munkád. Szerencsére meg lesz az alkalmad arra, hogy megmutasd a tudásodat! Ügyelj arra, hogy átgondoltan és lassabban dolgozz. Felgyorsulsz, ám ez magában rejti a hibalehetőséget! A magánéletedben befelé forduló hangulatban leszel, leginkább csak nyugalomra lenne szükséged. Lehet, hogy néhány napot pihenned kellene, hiszen kifáraszt a munkahelyi stressz.

 

 

Szűz

 

Kreatív hangulatban vagy a munkahelyeden, és ez segít majd abban, hogy jó ötletek jussanak eszedbe. Sajnos a felettesed nem díjazza találékonyságodat, sokkal inkább jellemző, hogy megpróbál belekényszeríteni az unalmas, szürke robotba. A magánéletedben kellemes, nyugodt napok várhatóak, bár megtörténhet, hogy összevesztek kedveseddel. Ne menj bele értelmetlen hatalmi harcokba! Ha feszültség adódik, akkor beszéljétek meg részletesen, hogy mi történt! Így megőrizheted a harmóniát.

 

 

Mérleg

 

Szívesen dolgozol együtt munkatársaiddal, de szükség is lesz a hatékony csapatmunkára! A feladatok nagy részét Te fogod elvégezni, - most megfelelő gyorsasággal és ügyességgel rendelkezel a munkához. A magánéletedben igaz lehet, hogy túlságosan is meg akarod szabni családtagjaidnak, hogy mit és hogyan kellene csinálniuk. Hagyd meg nekik a döntési szabadságot, hiszen könnyen lehet veszekedés az utasításokból. Megtörténhet, hogy családtagjaid is megpróbálnak dirigálni neked.

 

 

Skorpió

 

A következő napok arra jók, hogy a saját értékeiddel jobban tisztába jöjj. Olyan elismeréseket kaphatsz, amelyek tükrözik, hogy elégedettek veled, számon tartják a képességeidet, valamint az erősségeidet. A munkahelyeden még külön is kiemelhetik, hogy számítanak rád, és ezt megtehetik abban a formában is, hogy külön díjazzák az erőfeszítéseidet. Családod tagjai, pedig azzal mutathatják ki a ragaszkodásukat hozzád, hogy nagyon kellemes programokat szerveznek, olyan időtöltéssel, amely számodra is élvezetes.

 

 

Nyilas

 

Pénzügyeid intenzíven foglalkoztatnak a napokban, és keresed a megoldásokat, amelyekkel biztonságosabbá tehetnéd az egzisztenciádat. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy a fizetésed arányban áll-e az elvégzett munkáddal. Ha úgy találod, hogy nincs egyensúly a két terület között, akkor egyeztess a feletteseiddel. A magánéletedben érzékennyé válsz, szerencsére most kedvesed is jól rezonál erre. Megadja neked azt az érzelmi biztonságot, amire szükséged van, és hihetetlen gyengédséggel vehet körül.

 

 

Bak

 

Pénzügyeid intenzíven foglalkoztatnak a napokban, és keresed a megoldásokat, amelyekkel biztonságosabbá tehetnéd az egzisztenciádat. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy a fizetésed arányban áll-e az elvégzett munkáddal. Ha úgy találod, hogy nincs egyensúly a két terület között, akkor egyeztess a feletteseiddel. A magánéletedben érzékennyé válsz, szerencsére most kedvesed is jól rezonál erre. Megadja neked azt az érzelmi biztonságot, amire szükséged van, és hihetetlen gyengédséggel vehet körül.

 

 

Vízöntő

 

Az anyagi megbecsülés fontos számodra a munkahelyeden, óriási motiváló erőt jelent, ha plusz, juttatást kapsz. Figyelj arra, hogy magadat nagyon könnyen azonosítod a pénzeddel. Abban határozhatod meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni. Gondolj arra, hogy a pénzügyi helyzeted, egzisztenciád fontos része az életednek, de nemcsak erről szól az életed! Emellett diplomatikusan tudathatod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a szaktudásod értékével. Magánéletedben is várható némi egyezkedés pénzügyekben, kedveseddel.

 

 

Halak

 

Általánosságban véve kellemesen alakulhatnak a mindennapjaid, bár igaz, hogy a kommunikáció nem mindig lesz az erősséged. Nagyon jól fogalmazod meg a mondandódat, igényesen beszélsz a munkahelyeden, de mégsem értik meg, amit mondanál. Így előfordulhatnak félreértések, pont a lényeg veszik el a mondataidból. Van benned némi nyugtalanság is, nehezen viseled a kötöttségeket. Fontos lenne, hogy alkalmad nyíljék rá, hogy egy kicsit eljárj otthonról, a legjobb, ha ezt a párod társaságában teszed meg.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények