Heti Horoszkóp (07.22 -07.28)

 A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.44 / 18 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Képes vagy rá, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozz, ám vigyáznod kell, hogy alaposan és hiba nélkül végezd el a munkádat. Elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz, és akkor már Te magad sem tudod áttekinteni a feladataidat. Készíts magadnak ütemtervet, ez segít majd, hogy rendet tudj tartani a teendők között! A magánéletedben jellemző, hogy felhívnak a régi barátok. Rendezhetnél egy közös vacsorát, ahová családtagjaid és barátaid is veled tartanának! Egy délutáni kávézás bármikor beleférhet a programodba.

 

 

Bika

 

Érdeklődő hangulatban vagy, és kedved is van a feladataidhoz. Főnököd is észreveszi, hogy naprakész vagy és érdekel a munkád. Szerencsére meg lesz az alkalmad rá, hogy megmutasd a tudásodat! Ügyelj, hogy átgondoltan és lassabban dolgozz. Nagyon felgyorsulsz, ám ez magában rejti a hibalehetőséget! A magánéletedben befelé forduló hangulatban leszel, leginkább csak nyugalomra lenne szükséged. Lehet, hogy néhány napot pihenned kellene, hiszen kifáraszt a munkahelyi stressz.

 

 

Ikrek

 

Kreatív hangulatban vagy a munkahelyeden, és ez segít abban, hogy jó ötletek jussanak eszedbe. Sajnos a felettesed nem díjazza találékonyságodat, sokkal inkább jellemző, hogy megpróbál belekényszeríteni az unalmas, szürke robotba. A magánéletedben kellemes, nyugodt napok várhatóak, bár megtörténhet, hogy összevesztek kedveseddel. Ne menj bele értelmetlen hatalmi harcokba! Ha feszültség adódik, akkor beszéljétek meg részletesen, hogy mi történt! Így megőrizheted a harmóniát.

 

 

Rák

 

Szívesen dolgozol együtt munkatársaiddal, de szükség is lesz a hatékony csapatmunkára! A feladatok nagy részét Te fogod elvégezni, - most megfelelő gyorsasággal és ügyességgel rendelkezel a munkához. A magánéletedben túlságosan is meg akarod szabni családtagjaidnak, hogy mit és hogyan kellene csinálniuk. Hagyd meg nekik a döntési szabadságot, könnyen lehet veszekedés az utasításokból. Megtörténhet, hogy családtagjaid is megpróbálnak dirigálni neked. Ne hagyjátok elmérgesedni a helyzetet.

 

 

Oroszlán

 

Talán meggondolatlanul beszélsz a munkatársaiddal. Könnyen megbánhatod a kijelentéseket, melyeket nem gondolsz át eléggé. Komoly sértődések lehetnek abból, hogy kritizáló hajlamodat szabadjára engeded. A magánéletedben derűsebb napok következhetnek, szerencsére partnereddel harmonikus a kapcsolatod, el tudjátok nézni egymás hiányosságait. Aktuálissá válhatnak baráti kapcsolataid is, ideje felhívni a régi barátokat. Beszélj meg velük találkozót! Válasszatok egy kellemes kiülős helyet és beszélgessetek éjszakába nyúlóan.

 

 

Szűz

 

Gyorsan dolgozol, lehet egy-két munkád, amelyeknek már régen lejárt a határideje. Ügyelj, hogy ne kapkodj, mert akkor sok hiba lehet a munkádban! Nagyon energikus vagy a munkahelyeden, és ennek köszönhetően meg is birkózol majd a teendőkkel. A magánéletedben a baráti kapcsolatok lesznek a leglényegesebbek számodra. Szervezz egy fergeteges bulit, ahol remek lesz a hangulat, mindenki jól érzi majd magát. Hívd fel a régi barátokat is, akikről nem hallottál mostanában. Újítsd fel a kapcsolatotokat.

 

 

Mérleg

 

A következő napok arra jók, hogy értékeiddel tisztába jöhess. Olyan elismeréseket kaphatsz a külvilágból, amelyek tükrözik, hogy elégedettek veled, számon tartják a képességeidet, erősségeidet. A munkahelyeden még külön is kiemelhetik, hogy számítanak rád, és ezt megtehetik úgy is, hogy külön díjazzák az erőfeszítéseidet. Családod tagjai, pedig azzal mutathatják ki a ragaszkodásukat hozzád, hogy kellemes programokat szerveznek, érdekes időtöltéssel, ami számodra is nagyon élvezetes.

 

 

Skorpió

 

Az anyagi megbecsülés fontos számodra a munkahelyeden, és óriási motiváló erőt jelent, ha jutalmat kapsz. Sajnos önmagadat könnyen azonosítod a pénzeddel, abban határozhatod meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni. Gondolj arra, hogy a pénzügyi helyzeted, egzisztenciád fontos, de nemcsak erről szól az életed! Diplomatikusan tudathatod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a szaktudásod értékével. Magánéletedben is várható némi egyezkedés pénzügyekben, kedveseddel.

 

 

Nyilas

 

A napokban több pénz állhat a házhoz, ami jó lehet arra, hogy régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd. Fordíts a saját céljaidra egy összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor engedd meg magadnak, hogy a saját igényeidet is kielégítsd. Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg, és kedvesed nem tudja, hogyan igazodjék el a viselkedéseden. Az ilyen időszakokban sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések.

 

 

Bak

 

Szeretnéd még biztonságosabbá tenni pénzügyi helyzetedet, és ennek érdekében sok mindenre hajlandó vagy. A napokban tapasztalhatsz segítő és hátráltató erőket is, de a fő téma a pénzed lesz. Segíthet a stresszes helyzetek átvészelésében, ha elegendő időt biztosítasz magadnak a pihenése, szükséged lehet az összeszedettségedre. Ha vissza tudsz vonulni az otthonodba, akkor máris könnyebben veszed majd az akadályokat. Sajnos nem mindig engeded kibontakozni empatikus énedet, pedig ez elengedhetetlen, ha jó kapcsolatokat szeretnél kiépíteni.

 

 

Vízöntő

 

Pénzügyeid intenzíven foglalkoztatnak, keresed a megoldásokat, amelyekkel biztonságosabbá tehetnéd az egzisztenciádat. Érdemes elgondolkodnod, hogy a fizetésed arányban áll-e az elvégzett munkáddal, és ha úgy találod, hogy nincs egyensúly a két terület között, akkor egyeztess a feletteseiddel. A magánéletedben érzékennyé válsz, de szerencsére most kedvesed jól rezonál erre. Megadja neked azt az érzelmi biztonságot, amire szükséged van, és hihetetlen gyengédséggel vehet körül.

 

 

Halak

 

Általánosságban véve kellemesen alakulhatnak a mindennapjaid, bár a kommunikáció nem mindig lesz az erősséged. Nagyon jól fogalmazod meg a mondandódat, igényesen beszélsz a munkahelyeden, de mégsem értik meg, amit mondanál. Előfordulhatnak félreértések is, pont a lényeg veszik el a mondataidból. Van benned némi nyugtalanság is, nehezen viseled a kötöttségeket. Fontos, hogy alkalmad nyíljék rá, hogy eljárj otthonról, - a legjobb, ha ezt a párod társaságában teszed meg.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények