Heti Horoszkóp (07.15 -07.21)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.6 / 15 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Ügyelj jobban arra, hogy mennyire vagy baráti kapcsolatban munkatársaiddal. A jó hangulat nagyon pozitív, de a magánéletedet ne beszéld ki a többieknek! Ha így teszel, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, észreveheted, hogy pletykák céltáblája lettél! Ha hazaérsz, akkor gondoskodj gyakran olyan szórakozásról, amit családtagjaiddal oszthatsz meg. Vegyél olyan társasjátékokat gyermekeidnek, amellyel az egész család örömmel játszik. Egy kiadós kirándulás is közelebb hozhatja egymáshoz a családtagokat.

 

 

Bika

 

Jól kommunikálsz, s ez lehetőséget adhat neked arra, hogy előnyöket harcolj ki magadnak a munkahelyeden. Gondold végig, hogy milyen kérdésekben kellene egyeztetned a feletteseiddel, s ha alkalom adódik, akkor ne habozz kihasználni a lehetőséget! A magánéletedben, több konfliktusban lehet részed. Elképzelhető, hogy apróságok miatt robban ki a veszekedés, amelyet aztán nagyon megbántok. A lényeg, hogy ne keressetek bűnbakot, s ne lássatok egymásban ellenséget. A házastársi feszültségeket oldhatja egy őszinte beszélgetés..

 

 

Ikrek

 

Arra vágysz, hogy könnyebb lehessen az életed a munkahelyeden, hiszen úgy gondolod, hogy mostanában túlságosan sok terhet raktak a vállaidra. Megengedheted magadnak, hogy lazíts egy kicsit, de azért a feladataidat vedd komolyan, ne csússz a határidőkkel! A magánéletedben szívesen szervezel érdekes programokat családtagjaidnak, jó ötlet lehet például egy közös utazás. Gyermekeid nagyon örülnének a mozizásnak is! Ha, pedig ki tudsz venni egy szabadnapot, akkor az egész napos strandolás a legjobb élmény.

 

 

Rák

 

Végre kapsz néhány pozitív visszajelzést a munkahelyeden, s ez erőt ad neked a további munkához. Ha ügyes vagy, akkor a jövedelmed is emelkedhet, hiszen felkérhetnek arra, hogy végezd el szabadságon lévő munkatársaid feladatait is. Mérlegeld okosan, hogy futja-e erre az erődből! A magánéletedben fontos lesz számodra, hogy érezd az összetartozás élményét családtagjaiddal. Ha teheted, akkor tölts minél több időt velük, de ilyenkor kapcsoljátok ki a tévét, s inkább egymásra figyeljetek.

 

 

Oroszlán

 

Mindig jellemző rád, hogy határozottan képviseled az álláspontodat, hiszen nagyon erőteljes egyéniség vagy. Most mindenki hallgat a szavadra, s ha ügyes vagy, akkor jó lehetőségeket kaphatsz az előrelépésre. A vezető pozíció, pedig olyan terület, ahol valóban kivirágozhatsz! A magánéletedben izgalmakra vágysz, - örülnél, ha egy kicsit felpezsdülhetne az életed. Ha kisebb gyermekeid vannak, akkor töltsetek több időt közös játékkal! A szerelem is bekopogtathat az ajtódon, de legalábbis egy flörtre mindenképpen van kilátás.

 

 

Szűz

 

Minden erőtartalékodra szükséged lesz, ha át akarod átvészelni valahogy a következő napokat. Annyira fáradt lehetsz, hogy minden egyes szabad percedet pihenésre kellene fordítanod. Ha teheted, akkor feküdj le korábban, s aludd ki magad jó alaposan! A magánéletedben is sokkal kedvetlenebb, morcosabb lehetsz, nincs türelmed, kedvesed problémáihoz. Ez akár veszekedésekhez is vezethet, amelyek azért robbannak ki, mert nincs igazán energiád a kapcsolatodra. Megteheted, hogy kedvesed türelmét kéred.

 

 

Mérleg

 

Nagyon fontos, hogy a kapcsolataid mindig működőképesek legyenek, s még inkább így van ez, ha üzlettel foglalkozol! Gondozd egy kicsit jobban az ismeretségeidet, hiszen munkalehetőséget, vagy pénzt jelenthetnek neked! A magánéletedben igaz lehet, hogy szinte minden idődet kedveseddel töltenéd, - nagyon érzéki hangulatban lehetsz! Annyira birtokolni akarod Őt, hogy könnyen féltékennyé válhatsz. Ez, pedig garantáltan nem használ a kapcsolatodnak. Óvakodj attól, hogy szerelmedet elszámoltasd az idejével.

 

 

Skorpió

 

Semmi kedved most csapatban dolgozni, de mégis alkalmazkodnod kell munkatársaidhoz! Jobb, ha igyekszel jó képet vágni a közös feladatokhoz, hiszen a morcossággal, kedvetlenséggel csak elmérgesíted a helyzetet! Harmonikusak maradhatnak a munkahelyi kapcsolataid, ha elfogadod, hogy most nem dolgozhatsz egyedül. A magánéletedben nem vagy túl optimista hangulatban, s leginkább kedvesed hiányosságaira figyelsz oda. Így elég gyakran lehetsz csalódott. Koncentrálj inkább arra, ami jó a kapcsolatodban.

 

 

Nyilas

 

Ha komoly célokért küzdesz a munkahelyeden, szükséged lesz munkatársaid támogatására! Előkelő helyed lehet a csapatban, de valójában Te vezető pozícióra vágysz! Adj magadnak időt arra, hogy megvalósítsd az álmaidat! A magánéletedben fontos, hogy ne törj bele a hétköznapok szürkeségébe. Alig jut időd kedvesedre, hiszen annyi a tennivalód, hogy ki sem látszol belőle. Ügyelj arra, hogy az egy-két óra, amit együtt töltötök, valóban örömteli és boldog lehessen! Mutasd meg, hogy örülsz szerelmednek.

 

 

Bak

 

Figyelj, hogy a munkaidőt munkával töltsd, hiszen könnyen elfolyik az időd. Nem a hatékonyságoddal van gond, hanem azzal, hogy közlékeny vagy, és könnyen elbeszélgeted az időt a munkatársaiddal. Ez a locsi-fecsi stílus jól áll neked, de a nap végén azt tapasztalhatod, hogy szinte semmivel nem készültél el. Készíts magadnak minden napra egy ütemtervet, amihez majd tartod magad. A magánéletedben jól jönne már néhány könnyed, laza este, például a régen látott barátaiddal. Szükséged van egy jó beszélgetésre.

 

 

Vízöntő

 

Munkatársaid tőled várnak tanácsokat, s Te nagyon szívesen vállalod fel a vezető szerepet. Ideig, óráig tetszik, hogy Te diktálod a tempót, de aztán hamar terhessé válik számodra ez a népszerűség. Ennek oka, hogy mások munkájáért nem szívesen vállalod a felelősséget. Óriási tehetséged van ahhoz, hogy a többiek munkáját megszervezd, de a főnöki feladatokat inkább meghagynád másnak! A magánéletedben kedvességet kapsz szerelmedtől, s családtagjaid is kimutatják feléd a szeretetüket. Viszonozd a kedves gesztusokat, hiszen így lesz igazán működőképes a magánéleted.

 

 

Halak

 

Legyél kicsit kedvesebb munkatársaiddal, hiszen jól jöhet még neked is a segítség. Lehetnek olyan helyzetek, amikor egyedül nehezebben boldogulsz, számíts arra, hogy több nehezebb feladatot is kapsz majd! A szerelmi életedben féltékennyé válhatsz, ennek az oka abban keresendő, hogy nem vagy biztos a saját vonzerődben. Ha megerősíted az önbizalmadat, akkor magabiztosabb leszel a párkapcsolatodban is. Kellemes napjaid lehetnek, jól érzed magad otthon. Fontos lehet, hogy alaposan kipihenhesd magad.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények