Heti Horoszkóp (06.24 06.30)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.57 / 14 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Érdemes a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod munkatársaidnak és a főnöködnek is. Most nem mindegy, hogy miként alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, hiszen nagyon sok segítséget kaphatsz a többiektől! A magánéletedben nagyon felpezsdülhet az életed, elképzelhető, hogy barátok jönnek hozzátok. Szervezhettek egy kellemes kerti partyt is, vásárolj különleges ízesítésű pácokat a közös sütögetéshez. Most kifejezetten élvezed majd a társaságot, kedvedre van a sokadalom.

 

Bika

 

Szeszélyesen viselkedhetsz a napokban, s ennek senki sem örül a környezetedben. A munkatársaiddal is lehet néhány vitád, hiszen túlságosan könnyen leszel dühös. Családtagjaid tudják, hogy általában türelmes ember vagy, így elnézik neked, hogy most feszültebb vagy. Észreveheted, hogy teljes egészében elfogadnak téged, s ez megnyugtató lehet számodra. Ha úgy érzed, hogy nagyon ideges vagy, akkor beszélhetsz is erről. Oszd meg kedveseddel a negatív érzelmeidet is. Látni fogod, hogy szívesen segít neked.

 

Ikrek

 

Sokat dolgozol a napokban, hiszen jól felépített terveid vannak a karrieredet illetően. Nyoma sincs az életedben a szétszórtságnak, vagy figyelmetlenségnek. Ha ügyes vagy, akkor előre léphetsz a ranglétrán, s ezt a szorgalmadnak, összeszedettségednek köszönheted. A magánéletedben szerelmi életed kerül előtérbe, ami nem is csoda, hiszen nagyon vonzó vagy. Több ajánlatot is kaphatsz, ám ezt párod nem nézi jó szemmel! Szélsőséges esetben még a féltékenység is megjelenhet a kapcsolatodban.

 

Rák

 

Jól kell gazdálkodnod az időddel, ha az összes feladatodat el akarod végezni a munkahelyeden. Rátermett és energikus vagy, de ne bízd el magad, hiszen a munka is nagyon sok! Fontos, hogy olyan terhet ne vállalj fel, amelyről már eleve tudod, hogy képtelen leszel megbirkózni vele. A magánéletedben a kölcsönösséget helyeznéd előtérbe, fontos lenne, hogy egyensúlyban legyen, az adok-kapok témája az életedben. Ha családtagjaid nem viszonozzák a kedvességedet, akkor nagyon csalódott leszel.

 

 

 

Oroszlán

 

Ha munkahelyeden a kedvesebbik arcodat mutatod, akkor könnyebben kerülhetsz közelebb a céljaidhoz. Ha rokonszenvesen viselkedsz, akkor munkatársaid örömmel segítenek neked. Nem is beszélve arról, hogy örömödet leled a csapatmunkában. A magánéletedben feszültebb időszakot élhetsz, hiszen semmi másra nem jut idő, csak a kötelezettségeidre. Így nem tudsz annyi időt családtagjaidra fordítani, mint amennyit szeretnél. Legalább párkapcsolatodra szakíts időt, hiszen kedvesednek szüksége lenne rád.

 

Szűz

 

Feszültebb heted lehet, többször is érhetnek olyan kritikák, amelyek nem teljesen felelnek meg a valóságnak. Így természetes, hogy egy idő után kedvetlenebbül mész be dolgozni, és a viták is megszaporodhatnak a munkahelyeden. Magánéletedben már csak csendes hétköznapokra vágysz, s némi nyári szórakozás is felvillanyozna. Egy gyertyafényes vacsora, - kedveseddel - egy romantikus kerthelyiségben biztosan felébreszti a szerelmet. Különösen akkor, ha már egy kicsit megkopott a kapcsolatotok.

 

Mérleg

 

Sok benned az energia, kissé feszültebb is vagy, így nehezedre eshet egy helyben ülni a munkahelyeden. Ha ülőmunkát végzel, akkor állj fel időnként, hiszen a feszültség egyre csak nő benned. Most könnyebben provokálsz vitákat a munkatársakkal! A magánéletedben játékossá válsz, itt az ideje közös, nyári programokat szerveznetek. Érdemes egy jó nagyot kirándulnotok, aminek a gyerekek is biztosan örülnek majd. Pároddal, pedig tegyetek egy holdfényes, romantikus sétát.

 

Skorpió

 

Érdemes kinyitnod a füleidet a munkahelyeden, hiszen olyan pletykákat hallhatsz, amelyek nagyon érdekesek lehetnek számodra. Fény derülhet a munkahelyeden a rejtett erőviszonyokra, s a hallott információk ütőkártyák lehetnek a kezedben. A magánéletedben mindenkivel nagyon kedves vagy, ám amikor ezt nem viszonozzák, akkor nagyon morcossá válsz. Próbáld ráébreszteni családtagjaidat, hogy nekik is tenni kell valamit a családi békéért. Ha teljes egészében magadba zárkózol az nem megoldás

 

Nyilas

 

Központi kérdéssé válhat a jövedelmed, érdemes szóba hoznod a témát! Ha a feletteseddel a fizetésedről beszélsz, akkor tárgyalj ügyesen, ám mindenképpen kerüld az agresszív megnyilvánulásokat! A magánéletedben nehezebben hangolódtok egymásra családtagjaiddal, több vitátok is lehet. Különösen akkor nézel nehéz napok elé, ha kedveseddel már megromlott a kapcsolatod. Arra is alkalmat kaphatsz, hogy egy tisztázó beszélgetéssel rendezd a párkapcsolatodat. A türelem a legjobb hozzáállás.

 

Bak

 

Nem rejted véka alá a véleményedet a munkahelyeden, - szókimondó hangulatban vagy, s talán meggondolatlanul teszel kijelentéseket. Szerencsére figyelsz arra, hogy ne bántsd meg munkatársaidat, - kerülöd a nyers, durva stílust. Így akár arra is lehet esélyed, hogy régóta húzódó konfliktusoknak tegyél pontot a végére. A magánéletedben kifejezetten barátságos légkör vehet körül, jó kis nyári programokra számíthatsz! Vidd el gyermekeidet vízpartra, vagy strandra, ha az idő is engedi. Neked sem ártana egy kis pihenés.

 

Vízöntő

 

Tisztában vagy feletteseid elvárásaival, s így nem esik nehezedre, hogy maradéktalanul teljesítsd az elvárásokat. Számíts arra, hogy olyan terheket is megpróbálnak a nyakadba varrni, amelyek nem is a Te munkakörödhöz tartoznak. Magánéletedben sok feszültség várható, amiért most Te vagy a felelős. Nagyon nehezen fogadod el, ha családtagjaid más véleményen vannak, mint Te. Gondold át, hogy mennyire vagy toleráns. Különösen kedvesedet kellene jobban megértened, hiszen hiányzik neki az odafigyelésed.

 

Halak

 

Érdemes a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod munkatársaidnak és a főnöködnek is. Most nem mindegy, hogy miként alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, hiszen nagyon sok segítséget kaphatsz a többiektől! A magánéletedben nagyon felpezsdülhet az életed, elképzelhető, hogy barátok jönnek hozzátok. Szervezhettek egy kellemes kerti partyt is, vásárolj különleges ízesítésű pácokat a közös sütögetéshez. Most kifejezetten élvezed majd a társaságot, kedvedre van a sokadalom.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények