Heti Horoszkóp (06.17 - 06.23)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.23 / 22 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Kreatívan állsz hozzá a munkádhoz, remek, új ötleteid születhetnek. Eszedbe juthat, hogy miként reformálhatnád meg a teendőidet, hogyan tehetnéd gördülékenyebbé a munkádat. Sajnos nem hiszel a saját kreativitásodban, s ezért akadályok támadhatnak akkor is, amikor a jó gondolatokat főnököddel szeretnéd elfogadtatni. Sajnos kissé szétszórtabb leszel, s ezen csak az átgondoltság segíthet. Már reggel gondold végig, hogy milyen teendőid lesznek aznap! Akár egy kis ütemtervet is készíthetsz.

 

 

Bika

 

Szeretnéd, ha bensőségesebb viszonyt ápolhatnál a legközelebbi munkatársaiddal, vágysz a bizalmi légkörre. Mindez megkönnyítené, hogy eredményesen dolgozhassatok együtt, a jó légkör alapfeltétele a közös munkának. Ha azt tapasztalod, hogy bírálnak, akkor nagyon feszültté válhatsz. Bánt a kíméletlen, rosszul tálalt kritika is. Jó ötlet lehet egy apró figyelmességgel kedveskedned munkatársaidnak, erősítsd meg a kapcsolataidat! Így talán a hangulat is jobb lesz a munkahelyeden.

 

 

Ikrek

 

Előre szeretnél lépni, így sokkal többet dolgozol. Túlfeszítheted a húrt önmagaddal szemben, egyáltalán nem törődsz a személyes igényeiddel. Ennek alapja óriási becsvágyad lehet, nagyon magasra teszed a mércét magadnak. Ne másokhoz hasonlítgasd magad, hanem elsősorban a saját elvárásaidnak felelj meg. Ha szükségesnek érzed, akkor tedd naprakésszé a szaktudásodat. Érdemes szakmai cikkeket olvasgatnod, olyan információkat találhatsz, amelyek aranyat érnek. Most minden kapcsolat jól jöhet.

 

 

Rák

 

Aktuálissá válhat életed pénzügyi területe, lehetőséget kapsz arra, hogy könnyebben és gyorsabban érd el a céljaidat. Mindezt a kommunikáció segítségével teheted meg, fontos lesz a megnyerő stílus! Ügyeidhez add hozzá személyes vonzerődet is, így biztos lehetsz benne, hogy elfogadják a terveidet, céljaidat. Ha segítségre van szükséged, akkor azt is megkaphatod. Találhatsz egy olyan munkatársat, akit nemcsak megkedvelsz, hanem a teljes tudását a rendelkezésedre bocsátja. Nagyon hasznos lehet a kapcsolatotok

 

 

Oroszlán

 

A sikerhez látnod kell, hogy milyen pénzösszegekre van szükséged. Első lépésként a saját gondolataidat tedd rendbe, tisztázd magadban, hogy milyen jövő-perspektívákban gondolkodsz. Felmerülhet, hogy másik munkahelyre szeretnél menni, úgy látod, hogy ott könnyebben boldogulnál. Csak akkor válts, ha izgalmasabb feladatokat kaphatsz, felhasználhatod a kreativitásodat. Fontos, hogy szabad kezet kapj a munkádban. Fontos, hogy a fizetésed is az elvárásaidnak megfelelően alakuljon.

 

 

Szűz

 

Arra vágysz, hogy egyedül dolgozhass, most nagyon fontos a nyugalom. Csak akkor tudod a munkádat rendszerezetten kezelni, ha megkapod a lehetőséget, hogy csak a feladataiddal foglalkozhass. Egy kissé feszült lehetsz, ha munkatársaid váratlanul megzavarnak, de nincs harag benned, inkább csak bosszant kicsit, ha túl sok körülötted a nyüzsgés. Ha sok a munkád, akkor megteheted, hogy valamennyit hazaviszel belőle, s otthon nyugodtan oldod meg. Vigyázz, ez ne legyen rendszeres, hiszen kedvesed fellázad majd

 

 

Mérleg

 

Az életed most a kapcsolatokról és az információkról szól. Ezt úgy használhatod ki a legkönnyebben, hogy sok színes programot szervezel, s kedvesedet is magaddal viszed. Így könnyebben mélyülhet el a kapcsolatotok. A munkahelyeden érdemes a képzési lehetőségeket felkutatnod, - az új ismeretek megnövelhetik a szakmai értékedet. Ez, pedig jobb munkahelyet, több fizetést jelenthet számodra! Nézz utána, hogy milyen irányban érdemes elindulnod. Akár egy új területben is elmélyedhetsz, biztosan sikeres leszel.

 

 

Skorpió

 

Nem alakulnak kedved szerint a kapcsolataid, sok feszültséggel találkozol. A magánéletedben segíthet, ha világosan kommunikáltok egymással, s egyszerűen nem adtok teret a félreértéseknek. A munkád területén figyelj arra, hogy nem biztos, hogy az a legjobb barátod, aki a legkedvesebben bánik veled. Nézd meg, hogy milyen titkos érdekkapcsolatok működnek a munkahelyeden! Előfordulhat, hogy valamelyik kolléga a hátad mögött minősíti a viselkedésedet, vagy a teljesítményedet.

 

 

Nyilas

 

Befelé forduló hangulatban lehetsz, s ennek oka, hogy nem hiszel teljes egészében a teljesítményedben. A munkahelyeden hallgatagabb vagy, nincs kedved ahhoz, hogy a munkatársaiddal megbeszéld a közös feladatokat. Ebből akár hibalehetőségek is adódhatnak! A magánéletedben is visszahúzódó hangulatban vagy. Kedvesed hiába mondja neked, hogy vonzódik hozzád, nehezen hiszed el. Talán azt gondolod, hogy csak "hízelegni" akar neked, tartalom nélkül. Hiba, ha úgy teszel, mintha észre sem vetted volna a kedvességét.

 

 

Bak

 

Most végre kedved lesz hozzá, hogy többet járj el otthonról. Jól fejlődhetnek a kapcsolataid, ha hajlandó vagy időt szánni a barátaidra. A szerelmi életedben is kedvező lehet az időszak, ha meghívod kedvesedet egy romantikus, gyertyafényes vacsorára, amelyet akár Te is elkészíthetsz, otthon. A munkahelyeden jó hangulat alakulhat ki, de ehhez le kell győznöd a félénkségedet. Fontos, hogy mindig szem előtt tartsd, hogy a többiek nem az ellenségeid, együtt kell dolgoznotok. Így jól fejlődnek majd a munkakapcsolatok.

 

 

Vízöntő

 

A munkád most több időráfordítást követel, de hamar kézzelfogható eredménye lehet. Nagyot léphetsz előre a szakmádban, s megtörténhet, hogy egy munkaértekezleten kell véleményt mondanod. Készülj fel az ilyen alkalmakra, s így valódi tiszteletet vívhatsz ki magadnak. Ha a szaktudásodat naprakésszé teszed, akkor válogathatsz az új állásajánlatok között is. Elfoglalt vagy, így nincs annyi időd a magánéletedre. Ha kedvesed úgy érzi, hogy elhanyagolod, akkor legalább egy estét tegyél szabaddá.

 

 

Halak

 

A munkahelyeden megtalálhat egy olyan lehetőség, amely képzést kínál. Ha belevágsz, akkor meglepetten tapasztalod majd, hogy időt tudsz szakítani a tanulásra, és erőd is lesz hozzá. Nem különösebben visel meg a pluszterhelés, viszont bőségesen visszatérülhet a befektetett energia. Idővel arra is lehetőség nyílhat, hogy munkahelyet válts, méghozzá nagyon előnyösen. Már most érdemes végiggondolnod, hogy milyen elvárásaid lennének. Talán információkat is szerezhetnél.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények