Heti Horoszkóp (05.28-06.04)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4 / 15 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Nagyon fontos számodra, hogy a kezedbe vedd a saját életedet, s elképzelhető, hogy sokkal céltudatosabban állsz hozzá a napi teendőidhez. Emellett kedvet érezhetsz arra, hogy színes és érdekes családi programokat szervezz, amelyek mindenkinek élményt jelentenek, s szorosabbra fűzik a kapcsolataidat. A munkahelyeden figyelj egy kicsit jobban arra, hogy ne akard a munkatársaidat utasítgatni, bár igaz, hogy most elfogadják az észrevételeidet, s nem is jár feszültséggel, ha irányítani akarod Őket. Nem árthat, ha tudatosan előtérbe helyezed az empatikus tulajdonságaidat.

 

Bika

 

A megszokottnál sokkal rugalmasabb hangulatban lehetsz a következő napokban, s ez alkalmat adhat arra, hogy olyan kapcsolataidat is rendezni tudd, amelyek feszültebbek. Emellett érdemes minden folyamatban lévő ügyes-bajos elintéznivalóddal törődnöd, ezeknek könnyebben a végére járhatsz, s gyorsabb ügymenetre számíthatsz akár a hivatalos ügyeid tekintetében is. A kapcsolataid nagyon előkelő helyen lesznek az életedben, így érdemes egy-egy kötetlen este erejéig összejönnöd a barátaiddal, hiszen alkalom nyílhat egy jó kis baráti pletykálkodásra, eszmecserére is.

 

Ikrek

 

Érdeklődően viszonyulsz a munkatársak problémáihoz, s ez népszerűvé tehet a munkahelyeden. Még azokat a panaszokat is végighallgatod, amelyek nem is szorosan a munkával kapcsolódnak, hanem inkább magánjellegűek. Óvakodj azonban attól, hogy tanácsokat osztogass! A magánéletedben nagyon vonzó vagy, s sok dicséretet kaphatsz! Ezeknek az elismeréseknek most mégsem örülsz maradéktalanul, hiszen nem nagyon hiszel a saját vonzerődben. Éppen ezért gyanakodva fogadhatod a bókokat.

 

 

Rák

 

Fontos helyet képviselnek életedben a kapcsolataid, s Te magad is sokkal nyitottabb lehetsz. Különösen a magánéletedben használhatod ki ezt a jó időszakot, s akadhatnak olyan témák, amelyeket őszintén kellene megbeszélnetek a kedveseddel. Emellett jó ötlet, ha sok programot szervezel magatoknak, hiszen rátok fér a pihenés. Így érzelmileg is feltöltődhetsz, és hamar rájöhetsz, hogy hiányzott már a közös időtöltés, szórakozás. A munkahelyeden nagyon fontos a jó munkatársi viszony, ezért ajánlott kedvesebbnek lenned a többiekkel.

 

Oroszlán

 

Jól osztod be az idődet a munkahelyeden, s szükség is lesz erre, hiszen olyan teendőkkel találkozhatsz, amelyek kivétel nélkül igénylik, hogy használd a kiváló szervezőkészségedet. Képes lehetsz arra is, hogy egészen újszerűen kezeld a feladataidat, ami nagyon előnyös, hiszen gyorsabban elkészülhetsz majd a teendőkkel. Ügyelj arra, hogy ne hagyd felborítani a napirendedet, hiszen munkatársaid most mindenféle apró problémákkal megtalálnak, s feltartanak a munkádban! Nagyon fontos, hogy ne zökkenthessenek ki a ritmusodból.

 

Szűz

 

Érdeklődő hangulatban vagy, s kedved is van a feladataidhoz. Előbb utóbb a felettesed is észreveszi, hogy naprakész vagy és érdekel a munkád. Szerencsére meglesz az alkalmad arra, hogy megmutasd a tudásodat! Ügyelj arra, hogy átgondoltan és kicsit lassabb dolgozz. Nagyon felgyorsulsz, ám ez magában rejtheti a hibalehetőséget! A magánéletedben befelé forduló hangulatban leszel, leginkább csak nyugalomra lenne szükséged. Lehet, hogy néhány napot pihenned kellene, hiszen kifáraszt a munkahelyi stressz.

 

Mérleg

 

Pénzügyeid nagyon intenzíven foglalkoztatnak a napokban, s keresed azokat a megoldásokat, amelyekkel biztonságosabbá tehetnéd az egzisztenciádat. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy a fizetésed arányban áll-e az elvégzett munkáddal, s ha úgy találod, hogy nincs egyensúly a két terület között, akkor egyeztess a feletteseiddel. A magánéletedben nagyon érzékennyé válsz, s szerencsére most kedvesed nagyon jól rezonál erre. Megadja neked azt az érzelmi biztonságot, amire szükséged van, s hihetetlen gyengédséggel vehet körül.

 

Skorpió

 

A napokban több pénz állhat a házhoz, ami nagyon jó lehet arra, hogy régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd. Fordíts a saját céljaidra egy meghatározott összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már nagyon régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor itt az ideje, hogy megajándékozd vele magadat, hogy a saját igényeidet is kielégítsd. Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg a napokban, s kedvesed nem tudja, hogy hogyan igazodjék el a viselkedéseden. Ilyenkor sokat segíthetnek az őszinte beszélgetések.

 

Nyilas

 

Az anyagi megbecsülés kiemelkedik életedben, nagyon fontos számodra, hogy pénzben is honorálják a munkádat. Figyelj arra, hogy ne abban határozd meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni. Pénzügyi helyzeted, egzisztenciád fontos része az életednek, de más területek is vannak!Érdemes diplomatikusan tudatnod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a saját szaktudásod értékével. Magánéletedben kicsit több feszültségre számíthatsz, többször is összeveszhettek kedveseddel. Beszéljétek meg az ügyet minél előbb.

 

Bak

 

Nagyon fontossá válnak az anyagiak a munkahelyeden, - arra vágysz, hogy megbecsülést kapj. Fontos neked, hogy elismerjék az értékeidet, mind anyagi, mind pedig erkölcsi értelemben. Ha mindezt nem kapod meg, akkor közömbössé válhatsz a munkád iránt. Itt az idő, hogy dolgozz az egzisztenciádon, gondold át, hogy milyen lehetőségeid vannak! A magánéletedben nagyon kedvesen és vidáman bánsz családtagjaiddal és barátaiddal. Mégis azt tapasztalod, hogy kissé mogorván, "morcosan" válaszolnak a kedvességedre.

 

Vízöntő

 

Megtalálhatod a helyedet a munkahelyi csapatban, igaz lehet, hogy élvezettel dolgozol együtt a többiekkel. A közös munkát még egyik kollegád piszkálódó hajlama sem rontja el. Anyagilag kissé elégedetlenebb lehetsz, hiszen kevesled a fizetésedet, s mostanában több pénzre lenne szükséged. A magánéletedben csendes napokra vágysz, boldog vagy, ha hazamehetsz, ám otthon is vár néhány feszült pillanat. Ha azonban megértően viselkedsz családtagjaiddal, akkor lehetőséged lesz arra, hogy meghitt légkört teremtsetek.

 

Halak

 

Nagyon közlékeny korszakodat élheted, s ez az életed minden területén megnyilvánulhat. A munkahelyeden is szívesen nyitsz a munkatársaid felé, s élvezed, hogy egy csapat tagja lehetsz. Viszont a konkrét munkáddal már nincs sok kedved törődni, különösen akkor, ha aprólékos feladatokról van szó. Magánéletedben nagyon vágysz a gyengédségre, de azt tapasztalhatod, hogy kedvesed nem nagyon tud ráhangolódni a lelkedre, hiszen könnyen előfordulhat, hogy túl leterhelt ahhoz, hogy romantikázni legyen kedve.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények