Heti Horoszkóp (05.15-05.21)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.88 / 8 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

 

Kos

 

Sokat dolgozol, annak biztos tudatában, hogy előre léphetsz a munkahelyi ranglétrán. A feletteseid megbízhatónak tartanak, s ha lehetőség lesz az előrejutásra, akkor gondolni fognak rád. A szerelmi életedben annyi szenvedély lehet most benned, hogy kedvesed nem is tud veled lépést tartani. Lehet, hogy eddig nem élted meg temperamentumos oldaladat, s most ezért ennyire intenzívek a vágyaid. Emellett több olyan flörtpartnerrel találkozhatsz, akiket nagyon vonzónak találsz. Nehéz lesz ellenállnod a kísértésnek.

 

Bika

 

Komolyan veszed a munkádat, s ez a napokban még inkább igaz lehet rád. Elképzelhető, hogy az erődön felül teljesítesz, s a teljes figyelmedet a munkádra koncentrálod. Ez az időszak komoly előrelépési lehetőségeket tartogathat számodra. A magánéletedben arra vágysz, hogy kedvesed maximális figyelemmel vegyen körül, nagyon szeretnél egy kis kényeztetésben részesülni. Amikor azt tapasztalod, hogy kedvesed nem találja ki a gondolataidat, nincs energiája ahhoz, hogy a tenyerén hordozzon, akkor nagyon csalódott lehetsz.

 

Ikrek

 

Kreatívan dolgozol a munkahelyeden, bár ezt nem díjazzák különösebben a feletteseid. Jutalmat nem fogsz kapni az ötletességedért, de legalább a saját munkádat meggyorsíthatod. Arra is lesz energiád, hogy egy kicsit átstrukturáld a munkád területét, sokkal könnyebbé teheted a napi feladatokat. A magánéletedben egy kicsit visszahúzódóbb lehetsz, nincs kedved beszélgetni szerelmeddel. Szótlanabb és fáradtabb vagy a megszokottnál. Mondd el neki, hogy továbbra is fontos számodra

 

 

Rák

 

Sok odafigyelést vársz el a munkatársaidtól, - akkor tudsz hatékonyan dolgozni, ha barátságosnak érzed a légkört. Pozitív jelzéseket Te is adhatsz munkatársaidnak, s így könnyebb lesz kialakítani a jó hangulatot a munkahelyeden! Ne a többiektől várd el, hogy jó kedvet teremtsenek! A magánéletedben vidám napon várhatóak, amelyeket kedveseddel oszthatsz meg! Hívjátok össze a közös barátokat is, rendezzetek egy fergeteges bulit! Vedd elő végre a grill felszerelést, s üssetek össze valami finomat.

 

Oroszlán

 

Szorosabbra szeretnéd fűzni a munkakapcsolataidat, ezért rendkívül kedvesen viselkedsz. Feladatokat is átvállalhatsz a többiektől, hiszen megvan az energikusságod ahhoz, hogy többet dolgozz. Jelentősen megnövekszik a népszerűséged, a munkahelyi légkör is javulhat! A magánéletedben egy kicsit hallgatagabb lehetsz, mire esténként hazaérsz, nagyon elfáradhatsz. Kedvesed nem tudja mire vélni, hogy ennyire "morgós" hangulatban vagy! Mutasd ki egy apró kedvességgel, hogy fontos számodra.

 

Szűz

 

Többször is előfordulhat, hogy számot kell adnod a tudásodról munkahelyeden, a feladatok próbára tehetik a felkészültségedet. Ha nagyobb közönség előtt kell beszélned, akkor próbáld meg félretenni a szégyenlősségedet. A munkamegbeszéléseken most végre megmutathatod, hogy valóban felkészült vagy! Magánéletedben sokkal toleránsabb vagy, mint máskor, könnyedén fogadod el kedvesed rossz szokásait is. Ez segíthet abban, hogy sokkal elfogadóbb módon éljetek együtt.

 

Mérleg

 

Feszült napokra számíthatsz, amikor nehezen tudod beosztani az idődet. Sok elintéznivalód lehet, nehezen tudod tartani tempót. Ráadásul azt tapasztalhatod, hogy valamilyen váratlan esemény mindig keresztülhúzza a számításaidat, felborítja a jól eltervezett napirendedet. Borul az időbeosztásod, sajnos most szembe kell nézned a káosszal. Segíthet, ha a hirtelen jött változásokban lehetőséget látsz arra, hogy kihozhasd az adott helyzetből a legjobbat! Talán a javadra használhatod a váratlan eseményeket.

 

Skorpió

 

Csak akkor van kedved bemenni a munkahelyedre, ha úgy érzed, hogy elfoglalhatod a méltó helyedet a munkahelyi közösségben. Ha azt gondolod, hogy a többiek nem tisztelnek eléggé, vagy nem kedvesek hozzád, akkor nem is vagy hajlandó velük együtt dolgozni. Számolj azzal, hogy szükséged lehet munkatársaid segítségére, hiszen a napokban nagyon sok munkád lesz! A szerelmi életedben önfeláldozó módon nyilvánulhatsz meg, hiszen inkább a saját igényeidről is lemondasz, csak azért, hogy kedvesednek örömet okozhass.

 

Nyilas

 

Akár egy sikersorozatot is elindíthatnál a munkádban, ha végre végiggondolnád, hogy mit is szeretnél valójában. Gondold végig, hogy hosszabb távon milyen célokkal rendelkezel. Lényeges kérdés, hogy valóban azt csinálod-e, amit szeretsz? Magánéletedben szenvedélyessé válsz, minden vágyad, hogy ezt tudasd kedveseddel. Jó ötlet, ha naponta többször is felhívod, s elmondod neki az érzéseidet, vágyaidat. Ügyelj, hogy munkatársaid ne hallják az intim beszélgetéseket.

 

Bak

 

A napokban rájöhetsz, hogy a munkahelyeden kedvelnek téged a többiek, kedves és segítőkész megnyilvánulásokat tapasztalsz. Ezt önmagadnak köszönheted, hiszen mindig közösségi ember voltál, szeretsz csapatban dolgozni. A magánéletedben is vonzó arcodat mutatod családodnak, kedvesednek. Minden napra jut egy apró kis meglepetés, amellyel még jobban megszeretteted magad. Azt tapasztalhatod, hogy szerelmed nagyon vonzónak talál, megerősödhet a párkapcsolatod. Használd ki a jó időszakot.

 

Vízöntő

 

Munkahelyeden kibontakozhat a közösségi szellem, s ez elsősorban neked köszönhető. Remekül összehozod a csapatot, s még ahhoz is nagy tehetséget mutathatsz, hogy a munkát is megszervezd. Magánéletedben jellemző lehet, hogy elemi igényt érzel a csábításra, feltámadhat benned a vadászszenvedély. Ne ess abba a hibába, hogy a munkahelyedet tekinted a hódításaid helyszínének, hiszen ez rengeteg bonyodalmat jelenthet! Ha mindenképpen csábítanod kell, akkor ezt máshol tedd meg.

 

Halak

 

Sok energiát fektetsz a munkádba, talán túl sokat is foglalkozol a kötelezettségeiddel. Fontos, hogy alkalmat teremts magadnak egy kis lazításra, szórakozásra is. A magánéletedben önfeláldozó vagy, szívesen szorítod háttérbe a saját igényeidet annak érdekében, hogy családtagjaidnak a legjobb legyen. Ha szórakozni mentek, akkor is a többiek igényeihez igazodsz, de elképzelhető, hogy Te egészen másfelé vennéd az irányt, mint Ők. Találjatok olyan megoldást, amely mindenkinek tetszik


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények