Heti Horoszkóp (05.07-05.14)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.08 / 12 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

A napokban nagyon makacs hangulatban vagy, ami nem tesz jót a csapatmunkának. Csak a saját módszereidet tartod célravezetőnek, s ebből akár feszült helyzetek is kialakulhatnak. Annyi diplomáciai érzék azonban van benned, hogy nagyobb veszekedésre nem kerül sor. Nagy előny, hogy energikus vagy, szinte két ember helyett vagy képes dolgozni. Ha lehetőség van rá, akkor találj magadnak olyan munkát, amelyet egyedül végezhetsz el. Így megmaradhat a békés légkör, aminek nagyon örülnél

 

Bika

 

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy milyen hosszabb távú jövőperspektívákkal rendelkezel, hiszen ez nagyon hasznos lehet számodra. Ha sikerül leülnöd és végiggondolnod a céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz! Szerelmi életednek nagyon jót tehet, ha kimozdultok otthonról, s a pároddal együtt olyan szórakozási lehetőségeket kerestek, amelyek mindkettőtök örömére vannak! A közös élmények nagyon sokat jelentenek minden kapcsolatban.

 

Ikrek

 

Sokat dolgozol, hiszen most fontos neked, hogy a kötelességedet maradéktalanul teljesítsd. Mivel nem biztos, hogy adsz magadnak elég pihenőidőt, könnyen előfordulhat, hogy egy idő után azt veszed észre, hogy örömtelenül "robotolsz". Ha rájössz, hogy így van, akkor sürgősen vigyél egy kis örömet az életedbe! A vigasztalást párkapcsolatodban keresed, szeretnéd, ha a szerelmen kívül a barátság is működne közöttetek. Ez azt jelentené számodra, hogy a gondjaidat is megoszthatod a kedveseddel.

 

Rák

 

Baráti kapcsolataid kerülnek fontos helyre az életedben, s sokféle érzelmet váltanak ki belőled. Megtapasztalhatod többek között azt a fájdalmas érzést is, hogy valamelyik barátodban csalódnod kell, vagy észreveheted azt, hogy szépen lassan "kikopott" az életedből valaki, aki egykor fontos volt a számodra. Mindezzel csak annyi a teendőd, hogy végiggondolod, hogy mennyi részed volt abban, hogy a kapcsolat megszűnt, vagy negatív értelemben átértékelődött. Vond le belőle a tanulságot, de fogadd el a helyzetet.

 

 

Oroszlán

 

Nem szereted, ha főnököd utasításokat ad neked, de a napokban megtörténhet, hogy nyíltan is kimondod, hogy nem helyesled a döntéseit. Ez elég ok arra, hogy összevesszetek, de tudnod kell, hogy ebben az esetben Te leszel a vesztes. A magánéleted felpezsdülhet, de itt is igaz lehet, hogy túlságosan feszült a levegő. Rájöhetsz, hogy egyik-másik kapcsolatodat bizony sürgősen rendbe kellene tenned! Sajnos elengedhetetlen lesz az egyeztetés, - minél előbb megteszed, annál jobb! Így elkerülheted a nagyobb gondokat.

 

Szűz

 

Általában visszahúzódóbb, szégyenlősebb vagy, nem szívesen tolakodsz előre. A napokban azonban felbátorodsz, s hajlasz arra, hogy megmutasd magad a világnak. Végre kijössz abból a "csigaházból", amelyben eddig elbújtál. Jól fejlődhetnek a kapcsolataid, s ez igaz a munkakapcsolatra is, valamint a barátságaidra is. A szerelmi életed is szépen alakulhat, ha hajlandó vagy időt és energiát fektetni abba, hogy törődj kedveseddel. Mindössze annyit kell tenned, hogy elengeded végre a fantáziádat, s leszámolsz a szürke hétköznapokkal.

 

Mérleg

 

Sok munkával szembesülsz, nagy szerencse, hogy elég energiával rendelkezel ahhoz, hogy megoldd a feladatokat. Ha már nagyon fáradt vagy, akkor ne próbáld mindenáron frissnek és terhelhetőnek mutatni magad! Ha sok a munka, akkor ne vegyél a nyakadba újabb teendőket! A magánéletedben jellemző lehet, hogy érzéki hangulatba kerülhetsz, - könnyen meríthetsz a párkapcsolatodból energiát, különösen akkor, ha alkalom nyílik arra, hogy a szexben is egymásra hangolódhassatok.

 

Skorpió

 

Rokonszenves megnyilvánulásokat teszel a munkatársaid felé, s az eredményes, közös munka érdekében minden segítséget megadsz nekik. Alkalmazkodó énedet is előtérbe helyezed, fontos neked, hogy együttműködj a többiekkel. Ez meghozhatja a kívánt eredményt, könnyen beilleszkedsz a közösségbe, bár igaz lehet, hogy az alá-fölérendelt viszonyok nem működnek az életedben. Ha vannak beosztottaid, akkor ügyelj arra, hogy be tudd tartatni a szabályokat! Kedveseddel most nagyon jó programokat tudtok együtt csinálni.

 

Nyilas

 

Makacs hangulatban vagy, jobban kellene figyelned, hogy mennyire bánsz "morcosan" munkatársaiddal. Most Te határozhatod meg munkahelyed hangulatát, próbáld meg inkább lelkesíteni a többieket. Nem könnyen fogadod el az irányítást, - ha mégis rákényszerülsz, akkor megsértődsz a főnöködre. Ez nem túl célszerű! A magánéletedben is nagy szereped lehet abban, hogy milyen otthon a légkör! Teremts meghitt hangulatot otthon. Ezért párod is nagyon hálás lesz neked, viszonozza a kedvességedet.

 

Bak

 

Fontosak a kapcsolatok számodra, különösen a baráti szálaknak van nagy aktualitása az életedben. Ez az életterületed átalakulhat, részed lehet negatív és pozitív élményekben is. Előfordulhat, hogy rájössz arra, hogy egyes baráti kapcsolataid már kiüresedtek, s csak a megszokás tartja össze a barátságot. Tanácstalan lehetsz, hogy mihez kezdj, de aztán rájössz arra, hogy erőszakkal nem lehet életben tartani semmilyen kapcsolatot sem. Ám szerezhetsz új barátokat is, akár a munkahelyeden, de szórakozás közben is.

 

Vízöntő

 

Kifogyhatatlanok az energiáid, megszaporodik az erőd. A hétköznapi feladataidhoz is kedvet érzel, s elképzelhető, hogy reggelente frissebben, kipihentebben ébredsz. Esténként sem vagy olyan fáradt, mint máskor, s ez jót tehet párkapcsolatodnak. Hajlandó vagy sokáig fenn maradni azért, hogy együtt lehess kedveseddel, sőt még szórakozni is elviheted a napokban. Tulajdonképpen mindegy is, hogy milyen programot szerveztek magatoknak, hiszen a közös élmények fontosak most a kapcsolatotokban.

 

Halak

 

Makacs hangulatban vagy, semmi kedved alkalmazkodni a munkatársakhoz. Ennél fogva nem is megy a csapatmunka, - inkább arra vágysz, hogy egyedül tevékenykedhess. A magánéletedben ragaszkodóvá válsz, különösen a párkapcsolatod válik fontossá. Lényeges, hogy néhány őszinte beszélgetésben lehessen részed kedveseddel, ezek előre vihetik a kapcsolatotokat. Szerencse, hogy ragaszkodásod ellenére nem válsz féltékennyé. Az indulatok inkább rombolják a kapcsolatodat.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények