Heti Horoszkóp (04.30-05.07)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.17 / 6 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Ha fontos terveket szeretnél véghezvinni a munkahelyeden, akkor a legjobb, ha a "lassú víz, partot mos" taktikáját követed. Óvatos lépésekben haladj, így alkalmad lehet arra, hogy alaposan végiggondold, hogy mit csinálsz. A magánéletedben kellemes időszak következik, amikor sokkal több időd jut családtagjaidra. Kedveseddel is jobban egymásra tudtok hangolódni, a feszültség átalakulhat harmóniává. Meglephet olyan gesztusokkal is, amelyeket nagyra értékelsz. Örülj minden apróságnak.

 

Bika

 

Befelé forduló időszakodat éled, eleged van a pletykálkodásból és a játszmákból. Semmi kedved ahhoz, hogy részt vegyél az alattomos piszkálódásokban. Szélsőséges esetben akár hallgataggá is válhatsz, ami máskor egyáltalán nem jellemző rád. A magánéletedben csupa könnyed, kellemes szórakozást találsz, amelyeket szerelmeddel osztotok meg. Egymásra találhattok, és ezt még jobban elősegítheti egy hosszú hétvége. Ha alkalmatok van rá, akkor utazzatok el kettesben.

 

Ikrek

 

Rendkívül fontossá válik számodra a pénz, képes vagy arra, hogy sokat dolgozz. A több munka természetesen több pénzzel jár együtt, így a szorgalmad eredményeképpen nagyobb összeg ütheti a markodat. Ha mégis elégedetlen vagy, akkor teljesen elveszítheted a munkakedvedet. A magánéletedben úgy érzed, hogy egy perc nyugalmad sincs, ezért egy kicsit feszültebb leszel. Családtagjaid nem nagyon vannak tekintettel rád, sőt megtörténhet, hogy még plusz terheket is megpróbálnak a nyakadba varrni.

 

 

Rák

 

Energikus vagy a munkahelyeden, ennek köszönhetően hamarabb kész lehetsz a feladatokkal. Egy idő után azonban úgy érzed, hogy túlhajtottad magad, így fokozottabban jelentkezik a fáradtság érzése. A magánéletedben túlságosan nagy elvárásokat támasztasz kedveseddel szemben. A rossz szokásait nehezebben tolerálod, sőt úgy érezheted, hogy idegesít. Ebben az esetben fegyelmezned kell magad. Ha folyton veszekedsz, akkor még rosszabb lesz a helyzet. Sajnos nem viseli el a piszkálódásaidat.

 

Oroszlán

 

Világossá válhatnak számodra az erőviszonyok, ezért előnyösen tudod kihasználni a pozíciódat. Figyelj arra, hogy véletlenül se bonyolódj bele a munkahelyi pletykálkodásba, piszkálódásba! Ez megkérdőjelezné a hiteledet főnököd előtt! A magánéletedben úgy érzed, hogy sok kompromisszumot kell kötnöd. Drasztikusan háttérbe kell szorítanod a saját igényeidet, s mindezt azért, hogy kedvesed jól érezze magát. Már nagyon unod, hogy amit Te szeretnél, az sohasem számít igazán! Beszélnetek kell erről.

 

Szűz

 

Több munkatársad előtt kell számot adnod a szaktudásodról. Nem kell izgulnod, kiváló meggyőzőerővel rendelkezel, így a munkamegbeszéléseken is jól szerepelhetsz! Végül a főnököd is észreveheti, hogy értékes munkaerő vagy. A magánéletedben fontos lesz, hogy megélhesd a kíváncsiságodat. Szeretnél egy izgalmas, új kalandot, hiszen párkapcsolatodból már kiveszett a jókedv. Megteheted azt is, hogy régi kapcsolatodat próbálod meg harmonizálni. Ha mégis flörtbe kezdesz, akkor legalább diszkréten csináld.

 

Mérleg

 

Tanulékony hangulatban vagy, akár arra is hajlandó lehetsz, hogy új területeken próbáld ki magad! Használd ki a rugalmasságodat, ez most sokat segíthet. Less el néhány apró, ám hasznos trükköt a többiektől. Így felfrissülhet a szakmai tudásod, aminek a főnököd is örül majd. A magánéletedben indulatosabbá válsz, azt tapasztalhatod, hogy többé nem tudsz szemet hunyni szerelmed rossz szokásai felett. Megtörténhet, hogy néhányszor összevesztek a napokban. Vigasztaljon, hogy elmúlik majd a rossz időszak.

 

Skorpió

 

Makacsul ragaszkodsz a véleményedhez, még akkor is, ha nincs igazad. Ha vitára kerül sor munkatársaiddal, akkor körömszakadtáig védelmezed az álláspontodat. Ez a viselkedés nem segíti elő a közös munkát. A magánéletedben szintén csak a saját véleményedet tartod szem előtt, és ez kedvesednek nagyon rosszul esik. Ne lepődj meg, ha visszafogottan, vagy rosszabb esetben sértődötten viselkedik veled! Lehet, hogy megmutatja, hogy hajlik a kompromisszumra, de kevés az esély arra, hogy megőrizzétek a harmóniát.

 

Nyilas

 

Felettesed rájöhet, hogy jó munkaerő vagy, türelemmel kezeli azt is, ha több útmutatásra van szükséged. Nem szégyen, ha részletesen szeretnéd megbeszélni vele a feladatokat! A magánéletedben sok olyan kapcsolatod lesz, amelyet fel kellene újítanod. Megkereshetnek a régi barátaid is, időt kellene szánnod rájuk! Úgyis elkelne már az életedben egy kis baráti pletyizés, ami energiával töltene fel. Üljetek be egy kellemes kávéházba! Ha kiöntöd a lelkedet, akkor nagyon megkönnyebbülsz.

 

Bak

 

Felpezsdül az életed a munkahelyeden, előfordulhat, hogy hosszabb megbeszélést kell folytatnod főnököddel. Tárgyalj ügyesen, ha új feladatokat kapsz, akkor ne terhet, hanem lehetőséget láss benne. Így a főnököd is látja, hogy minden helyzetben számíthat rád. A magánéletedben semmi másra nem vágysz, mint arra, hogy végre egy kicsit kipihend magad. Vegyél ki néhány napot, és töltsd pihenéssel. Rád férne egy jóleső masszázs, végre foglalkoznod kellene a hajaddal, bőröddel is. Ha formába hozod magad, akkor minden könnyebb lesz.

 

Vízöntő

 

A főnököd rengeteg munkát vár tőled, sok terhet rak a vállaidra. Talán két ember helyett akar dolgoztatni, így természetes, hogy elfáradsz. Ha úgy érzed, hogy nem bírod a tempót, akkor elérkezett az idő, hogy beszélj vele. A magánéletedben vágysz a szórakozásra, kedvesed is többet járna el otthonról. Ám annyira fáradt lehetsz, hogy kénytelen vagy visszautasítani. Ha sokáig hagyod egyedül, akkor a barátaival fog elmenni. Ennek, pedig ki tudja, hogy milyen következménye lehet! Vigyázz szerelmedre jobban.

 

Halak

 

Rengeteg teendő vár a munkahelyeden, de most nagyon energikus vagy. Ne hagyd, hogy az összes lazsáló kolléga munkáját a Te nyakadba varrják! Ennek az lesz a vége, hogy végképp elúszol a saját teendőiddel is. A magánéletedben fontos lesz, hogy megtaláld a hétköznapi örömöket, amelyeket kedveseddel oszthatsz meg. Egy jó vacsora után nézzétek meg a kedvenc filmeteket. Ha romantikára vágytok, akkor tegyetek egy kellemes sétát a holdfényben! A romantika varázslatossá teheti a kapcsolatodat.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények