Heti Horoszkóp (04.16-04.23.)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.65 / 23 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

 

Kos

 

Makacs hangulatban vagy, nehezen igazodsz a többiek elképzeléseihez, munkamódszereihez. Úgy érzed, hogy csak az a jó, amit Te találtál ki, s elvárod azt, hogy munkatársaid alkalmazkodjanak hozzád! Ebből adódhat néhány feszült helyzet! A magánéletedben jellemző lehet, hogy nagyon hiányoznak már a barátaid, hiszen régen volt alkalmad törődni a fontos kapcsolatokkal. Hívd meg magadhoz a régi barátokat! Rendezzetek kedveseddel együtt egy fergeteges bulit. Így végre kitombolhatjátok magatokat.

 

 

Bika

 

Vágysz egy kis pihenésre, szükséged van a szabadságra! Kérj a munkahelyeden néhány napot, s menjetek el kedveseddel egy kisebb kirándulásra! Talán a legjobb, ha együtt döntitek el, hogy hová mentek, a lényeg, hogy együtt legyetek pár napot. Fontos, hogy legyen alkalmatok aktív és passzív pihenésre is. Tegyetek egy hosszabb túrát a hegyekben, s az utána következő napot lustálkodjátok végig! Nagyon jó beszélgetésekre nyílhat alkalmatok, sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz.

 

 

Ikrek

 

Határozottan kezeled a munkádat, kézben tartod az ügyeidet, s ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert! Ügyelj arra, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó az időszak arra is, hogy kedveseddel utazgass egy kicsit. Szükséged is lenne arra, hogy lazíts, s a legjobb, ha egyúttal párkapcsolatodat is újjávarázsolod! Vidd vissza az izgalmat az életetekbe, szerelmed meghálálja majd.

 

 

 

 

Rák

 

Magas mércét állíthatsz önmagadnak, maximalista módon kezeled a munkádat. Ne keseredj el, ha nem sikerülnek tökéletesen a feladataid. Ha nagyon szigorú vagy magaddal, akkor teljesen elmehet a munkakedved! A magánéletedre jellemző lehet, hogy szenvedélyesebb vagy. Jóval több kedvességre tartasz igényt szerelmedtől, s ha ezt nem kapod meg, akkor könnyen leszel veszekedős! Ha úgy érzed, hogy nagyon feszült vagy, akkor sétálj egy jó nagyot a friss levegőn! Ez meghozhatja a harmóniát.

 

 

Oroszlán

 

A munkahelyeden kusza, átláthatatlan viszonyok alakulnak ki, ami rossz érzésekkel tölt el. Mögöttes szándékok húzódhatnak meg munkatársaid viselkedése mögött, titokban mindenki a másik ellen dolgozhat. Ha figyelsz, akkor felismered, hogy milyen játszmák zajlanak a munkahelyeden. Magánéletedben nagyon szenvedélyessé válsz, s ezt kedvesed jól fogadja. Ha van egy kis időtök egymásra, akkor nagyon szép napokat élhettek meg együtt. Beszélj az érzelmeidről, ez jót tesz a kapcsolatnak.

 

 

Szűz

 

Ideje nyitottabbá válnod, hiszen sok újat tanulhatsz a munkatársaidtól! Figyeld meg, hogy melyek azok a feladatok, amelyekben hatékonyabbak, s hasznosítsd a munkamódszereiket. Így lassan, de biztosan Te lehetsz a legeredményesebb a munkahelyeden! Magánéletedben itt az alkalom arra, hogy a legjobb formádat nyújtsd kedvesednek! Megteheted, hogy teljesen új külsőt varázsolsz magadnak, hiszen a megújulás mindig nagyon izgalmassá varázsolja a párkapcsolatot! Kérdezd meg kedvesedet, hogy tetszik-e a változás?

 

 

Mérleg

 

Nagyon nyitott hangulatban vagy, intézz el minden olyan feladatot a munkahelyeden, amely megköveteli a rugalmasságodat. A fontos telefonhívásokat is érdemes sorra venned, hiszen jók a kommunikatív képességeid. Igaz, számolnod kell azzal, hogy sokkal figyelmetlenebb lehetsz! A magánéletedre kevés időd marad, de ha jól szervezed meg a napjaidat, akkor mégiscsak lehet alkalmatok egy kis közös szórakozásra, vagy beszélgetésre. Amikor együtt vagytok, akkor mutasd ki az örömödet.

 

 

Skorpió

 

Mindig jellemző rád, hogy maximális erőbevetéssel dolgozol, érdekel a munkád. A napokban a legjobb talán az lenne, ha egyedül dolgoznál, hiszen csak a saját munkatempódat, módszereidet vagy hajlandó elfogadni. Ha csapatban kell dolgoznod, akkor számíts néhány összeütközésre! A magánéletedben törekedj arra, hogy valóban ki tudd pihenni magad. Ha a nap végén becsuktad magad mögött az ajtót, akkor ne foglalkozz tovább a feladataiddal, keress magadnak olyan időtöltést, amely pihentet.

 

 

Nyilas

 

Ötletes vagy a munkádban, lehetnek olyan gondolataid is, amelyek előbbre viszik a munkádat. Rájöhetsz arra, hogy miként lehetnél sokkal hatékonyabb, hogyan végezhetnéd el gyorsabban a feladataidat. Az ölteteket érdemes megosztanod a feletteseiddel, munkatársaiddal is. A magánéletedben arra vágysz, hogy kedvesed egyben a barátod is legyen, szeretnél vele egy kicsit többet beszélgetni, megosztani az élményeket. Olyan programokra vágysz, amelyek mindkettőtöknek örömet jelentenek

 

 

Bak

 

Mindig vezető szerepet kapsz a munkahelyeden, hallgatnak rád a munkatársaid. Még akkor is Te fogod össze a munkát, ha nem Te vagy a főnök. Most még inkább jellemző, hogy Te diktálod a munkatempót, s a jelenléted biztonságérzettel tölti el a munkatársaidat. Magánéletedben sokkal több szabadságra tartasz igényt, nagyon szívesen találkoznál a régen látott barátaiddal. Biztosíts magadnak egy olyan estét, amely csak arról szól, hogy Te mit szeretnél! Adj magadnak lehetőséget a szórakozásra.

 

 

Vízöntő

 

Munkahelyi életedet meghatározhatja, hogy alkalom nyílik-e a fejlődésre. Kérj tanácsot a felettesedtől, hogy Ő milyen továbbképzést tartana kifizetődőnek. A magánéletedben jellemző lehet, hogy, még ha akarnál, sem tudnál kitérni a kísértések elől. Több olyan emberrel is találkozhatsz, akik nagyon vonzóak számodra, felkavarhatnak a szerelmi lehetőségek. Ha fegyelmezett vagy és ragaszkodsz állandó kapcsolatodhoz, akkor talán el tudsz menni a vonzó alkalmak mellett.

 

 

Halak

 

Makacs hangulatban vagy, nehezen igazodsz a többiek elképzeléseihez, munkamódszereihez. Úgy érzed, hogy csak az a jó, amit Te találtál ki, s elvárod azt, hogy munkatársaid alkalmazkodjanak hozzád! Ebből adódhat néhány feszült helyzet! A magánéletedben jellemző lehet, hogy nagyon hiányoznak már a barátaid, hiszen régen volt alkalmad törődni a fontos kapcsolatokkal. Hívd meg magadhoz a régi barátokat! Rendezzetek kedveseddel együtt egy fergeteges bulit. Így végre kitombolhatjátok magatokat.

 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények