Heti Horoszkóp (04.09-04.16.)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.53 / 15 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

 

Kos

 

Rengeteg teendőd lehet a munkahelyeden, nem nagyon kapsz segítséget munkatársaidtól. Úgy érezheted, hogy mindent egyedül kell megoldanod, s ez dühössé, csalódottá tehet. Érdemes tiszta vizet öntene a pohárba, beszéljétek meg rögtön a problémákat. A magánéletedben több hétköznapi vita várható, ami arra vezethető vissza, hogy minden otthoni munka rád vár. Oszd meg a terheket a családtagjaiddal! Ez egyúttal alkalom lehet arra, hogy egy őszinte beszélgetést kezdeményezz! Ha úgy érzed, hogy aránytalanul sokat dolgozol, akkor tisztázni kell a helyzetet.

 

 

Bika

 

Annyi munkád lehet a napokban, hogy mindenképpen munkatársaid segítségére szorulsz. Előfordulhat, hogy neked is át kell vállalnod valamennyit a többiek feladataiból, - ezzel is kimutathatod a jó szándékodat. A magánéletedben kitörnél már a szürke hétköznapokból, de kevesebb erre a lehetőséged, mint szeretnéd. Jót tenne, ha végre kimozdulnátok kedveseddel, a nyár remek szórakozási lehetőségeket kínál. Egy táncos este egy romantikus kerthelyiségben telitalálat lesz, megmozgatja az érzékeket. Ideje komolyan elgondolkodni, hogy idén hol pihentek majd! Tervezd meg a nyaralásodat.

 

 

Ikrek

 

Ügyesen kommunikálsz, a munkahelyeden is kiharcolod magadnak az előrelépést. Talán a legjobb, ha határozottan, de mégis diplomatikusan képviseled az álláspontodat. A magánéletedben érzékennyé, sőt sértődékennyé válhatsz. Elég egy rossz megjegyzés szerelmed részéről, és máris tönkrement a napod. Próbálj meg nagyvonalúbban hozzáállni a napi feszültségekhez. Így megmaradhat a békés hangulat. Fontos, hogy adott esetben mindketten tudjatok kompromisszumokat hozni. Neked is akadhat néha rossz napod, amikor morcosabb vagy! Ne érezz bűntudatot.

 

 

 

 

 

Rák

 

Végre használhatod a kreativitásodat, több olyan feladattal is megbíznak, amelyek inspirálnak, és az újdonság erejével hatnak rád. Felpezsdülhet a munkahelyi életed, és ennek köszönhetően sokat fejlődhetsz! A magánéletedben arra vágysz, hogy végre kikapcsolódhass, közös élményeket szeretnél, kedveseddel. Jó ötlet egy közös, hosszú hétvége, tele romantikus sétákkal, és természetesen egy gyertyafényes vacsora is jár nektek. Csak egymásra figyeljetek, fontos, hogy időtök legyen egymásra. Tegyétek félre a gondokat, határozzátok el, hogy csak egymással törődtök.

 

 

Oroszlán

 

Sokat dolgozol, de úgy érzed, hogy kevés eredménnyel. Csupa monoton, szürke feladatban van részed. Nem a saját munkáddal vagy elégedetlen, hanem inkább azzal, hogy felettesed nem lát benned annyi fantáziát, hogy önálló, érdekes feladatokat bízzon rád. A magánéletedben fontos lesz, hogy lehetőséged nyíljon a kikapcsolódásra, szervezz szórakoztató programot, amelynek kedvesed is örül majd. Lepd meg Őt egy szabadtéri színházjeggyel! Nagyon régen voltatok már valahol közösen. A párkapcsolat működőképességét meghatározzák a közös élmények is.

 

 

Szűz

 

Energikus hangulatban vagy, ilyenkor mindig nagy lendülettel végzed a munkádat. Érdekes feladatokra vágysz, de amikor rádöbbensz, hogy monotonnak érzed a munkádat, akkor elkedvetlenedhetsz. Rosszabb esetben egészen közömbössé válhatsz a munkád iránt. A magánéletedben nagy szükséged lenne néhány csendes estére, amikor csak egymásra figyelve lehetsz együtt kedveseddel. Jó ötlet, ha közösen főzitek meg a vacsorát, ez meghitt hangulatot teremt! A közös házimunka megerősíti a kapcsolatot. Ha közösen végzitek a házimunkát, akkor megerősödik az összetartozás érzése.

 

 

Mérleg

 

Nagy hajtóerőt jelent számodra, ha munkahelyeden jobban elismernek, azonban a következő időszak nem bővelkedik dicséretekben. Ha alkalom adódik rá, akkor kérdezd meg a főnöködet nyíltan, hogy mit gondol a munkádról! A magánéletedben egyedül érezheted magad, hiszen senki nem akarja levenni a válladról az otthoni munkákat. Sokkal kipihentebb lennél, ha legalább egy minimális szinten besegítenének családtagjaid. Kérd meg őket arra, hogy Ők is vállaljanak valamit az otthoni munkákból! Osszátok el igazságosan a feladatokat, melyeket senki sem szeret.

 

 

Skorpió

 

Változékonyak a hangulataid, megtörténhet, hogy egészen szélsőséges hangulatingadozásaid vannak. Munkatársaid nem igazán tudják, hogy miként kezeljék a "szeszélyességedet". A magánéletedben szürkének érzed a hétköznapokat, - kellene már valami, ami felpezsdíti az életedet. Ilyen lehet egy kisebb utazás, csinálj egy hosszú hétvége, a családoddal! Olyan helyre menjetek pihenni, ami a család minden tagjának megfelel! Fontos, hogy legyen alkalom, beszélgetésre is. Ha kisebb gyermeked van, akkor jobban át kell gondolnod az utazást.

 

 

Nyilas

 

Rengeteg munka vár, de nagyon ügyesen kezeled a feladataidat, és osztod be az idődet. Okosan szervezed meg a napodat, de még így is előfordulhat, hogy elúszol a teendőkkel. Ebben az esetben a legrosszabb megoldás, ha fejetlenül kapkodni kezdesz. A magánéletedben vágynál párod kedvességére és odafigyelésére, de azt tapasztalhatod, hogy most nincs szerelmes hangulatban. Megteheted, hogy közlöd vele, hogy mire lenne szükséged! Ha közli, hogy fáradtabb, akkor légy vele megértő, hagyd pihenni. Ha unalmasnak érzed a kapcsolatodat, akkor tedd magad érdekesebbé.

 

 
Bak

 

Te olyankor is hajlandó vagy túlórázni, ha nem kapsz ezért plusz pénzt. Most anyagi szinten is eredménye lehet a plusz munkának! Könnyen előfordulhat, hogy pénz áll a házhoz, ami elégedettséggel tölt el. Ha főnököd jutalmat ad, akkor ne csak a pénzt lásd a gesztusában, hanem a megbecsülését is! A magánéletedben már csak nyugalomra és gyengédségre vágysz. Különösen kedvesed figyelmére lehet szükséged! Amikor azt tapasztalod, hogy nincs ideje rád, akkor nagyon megsértődhetsz! Ha kedvesednek nincs kedve a szerelemhez, akkor tedd magad számára még vonzóbbá.

 

 

Vízöntő

 

Ügyelj jobban arra, hogy mennyire vagy baráti kapcsolatban munkatársaiddal. A jó hangulat pozitív, de a magánéletedet ne beszéld ki a többieknek! Ha így teszel, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, észreveheted, hogy pletykák céltáblája lettél! Ha hazaérsz, akkor gondoskodj olyan szórakozásról, amit családtagjaiddal oszthatsz meg. Vegyél társasjátékokat gyermekeidnek, amellyel az egész család örömmel játszik. Egy kiadós kirándulás is közelebb hozhatja egymáshoz a családtagokat. Ha otthon "leült" a hangulat, akkor rázd fel családtagjaidat egy izgalmas programmal.

 

 

Halak

 

Jól kommunikálsz, és ez lehetőséget adhat arra, hogy előnyöket harcolj ki magadnak a munkahelyeden. Gondold végig, hogy milyen kérdésekben kellene egyeztetned a feletteseiddel, és ha alkalom adódik, akkor ne habozz kihasználni a lehetőséget! A magánéletedben, több konfliktusban lehet részed. Elképzelhető, hogy apróságok miatt robban ki a veszekedés, amelyet aztán nagyon megbántok. A lényeg, hogy ne keressetek bűnbakot, és ne lássatok egymásban ellenséget. A házastársi feszültségeket oldhatja egy őszinte beszélgetés. Néha tiszta vizet kell önteni a pohárba. Tedd meg az első lépést a békülés felé.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények