Heti Horoszkóp (04.02-04.09)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 5 / 1 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Munkahelyeden sok indulat szabadulhat el, de nem biztos, hogy ezek látványos veszekedések formájában jelennek meg. Lehet, hogy csak egymás háta mögött beszélitek meg a negatívumokat. Így aki nincs jelen, nem is tud védekezni. Jobb lenne tiszta vizet önteni a pohárba. A magánéletedben – különösen a szerelmi életedben - nagyon sok most a szenvedély, s így könnyen lehet, hogy egy új szerelem is megtalál. Ha nem akarsz új viszonyba bonyolódni, akkor legyél inkább távolságtartó Mondd el kedvesednek, hogy kizárólagosnak tekinted a kapcsolatotokat! Így megmaradhat a bizalmi légkör

 

Bika

 

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkádban, s még azokat a lépéseket is tisztán látod, amelyek a sikerhez vezetnek. Nagyon szerencsés, hogy kitartásod is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért, de nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben hogyan bánsz másokkal. Ügyelj arra, hogy ne sértsd meg senkinek az érdekeit, s próbálj meg olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkinek megfelelnek. Kedveseddel való kapcsolatodban előtérbe kerül a baráti szál, amely alkalmat ad arra, hogy szót értsetek egymással.

 

Ikrek

 

Temperamentumos hangulatban vagy, könnyen kerülsz összetűzésbe munkatársaiddal. Igaz lehet, hogy előtérbe kerül uralkodó hajlamod, szeretnéd irányítani a munkatársaidat. Figyelj arra, hogy ne vidd túlzásba a dolgot, hiszen a többieknek elege lehet abból, hogy utasításokat osztogatsz. Szükség lehet arra, hogy elővedd az empatikus hajlamodat, ez adja meg az igazi lehetőséget neked arra, hogy együttműködhess a munkatársaiddal. Fontos, hogy jó hangulat legyen a családban.

 

 

 

Rák

 

Hallgatnak rád a munkatársaid, s könnyebben győzöd meg a főnöködet is. Fontos, hogy megmutasd, hogy együtt tudsz dolgozni a többiekkel, hiszen a csapatmunka előtérbe kerülhet. Elképzelhető, hogy még a munkatársaidat is képes vagy gyorsabb, igényesebb munkára bírni. A magánéletedben sokkal makacsabbá válsz, de ha nem piszkálnak családtagjaid, akkor sikerülhet megőrizni a békét. Ha előfordul véleménykülönbség is, akkor szenvedélyesen védelmezed az álláspontodat. Ebben az esetben elkerülhetetlen a vita.

 

Oroszlán

 

Ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat! A kommunikációd minősége nagyon erőteljesen befolyásolhatja a munkádat és a magánéletedet is! Ha sikerül megtalálnod a hangot a munkatársaiddal, akkor könnyebben dolgoztok majd együtt. Ha, pedig leülsz tárgyalni a főnököddel, akkor akár új munkafeltételeket is kialakíthatsz. A családi életedben hallgatagon viselkedsz, s ennek az oka abban keresendő, hogy estére nagyon elfáradhatsz. Ilyenkor már nincs sok kedved ahhoz, hogy pároddal beszélgess, vagy gyermekeiddel játssz.

 

Szűz

 

Szélsőségesen ragaszkodsz a véleményedhez, még akkor is, ha munkatársaid többször is rávilágítanak, hogy nincs igazad. Ezért lenne szükség arra, hogy egyeztess a többiekkel. Ha vannak olyan témák, amelyeket már régen meg kellett volna beszélned munkatársaiddal, akkor most kezdeményezd a tisztázó beszélgetést! Fontos, hogy legyen benned némi kompromisszumkészség! A magánéletedben is igaz lehet, hogy leginkább a saját véleményedet tartod szem előtt.

 

Mérleg

 

Tökéletesen szeretnéd végezni a munkádat, de sokkal türelmetlenebbül viszonyulsz a monoton munkákhoz. Ha unalmas feladataid vannak, akkor feszültté válhatsz a nap végére. A magánéletedben rendkívül fontossá válik párkapcsolatod, sok figyelmet, romantikát igényelnél kedvesedtől. Ha nem lehet részed szerelmes éjszakákban, akkor ingerültté, veszekedőssé válsz. Mondd el szerelmednek, hogy sokkal több gyengédségre van szükséged! Lepd meg Te is valami aprósággal párodat.

 

Skorpió

 

A munkahelyeden a többiek tőled várnak iránymutatást és tanácsokat, hiszen most óriási tehetséged van ahhoz, hogy a többiek munkáját megszervezd! Nagyon ügyesen kommunikálsz a napokban, ami képessé tehet arra, hogy a munkahelyeden is kiharcolj magadnak egyet és mást. A magánéletedben meglehetősen sértődőssé válhatsz. Elég egy rossz megjegyzés családtagjaidtól, s máris tönkrement a napod! Ráadásul felmerülhet benned, hogy "bosszút állsz". Próbálj meg egy kicsit nagyvonalúbbnak lenni a többiekkel is és önmagaddal is.

 

Nyilas

 

Ha megfelelő útmutatást kapsz a felettesedtől, akkor kifogástalanul és hatékonyan dolgozol. Ám lehetnek olyan napjaid, amikor szinte egyáltalán nem tudsz odafigyelni arra, amit csinálsz. Most is szétszórtabbá válhatsz, s komoly erőfeszítésedbe kerülhet, hogy összeszedd magad. A magánéletedben kissé feszültebbé válsz, s ennek oka lehet, hogy túl sokáig nyelted le a véleményedet. Az elfojtott feszültség most biztosan felszínre tör, készülj fel erre! Jól jöhet néhány nyugodt este, amikor kipihenheted magad.

 

Bak

 

Tanulékony hangulatban vagy, így sikerrel leshetsz el, néhány apró, ám nagyon hasznos trükköt munkatársaidtól! Ez sokkal naprakészebbé tehet, s az önbizalmadat is megerősítheti! Megtörténhet, hogy munkatársaid megpróbálják kihasználni a jóindulatodat, - jobb, ha ezt időben észreveszed! A magánéletedben indulatosabbá válsz, - nem tudsz szemet hunyni családtagjaid rossz szokásai felett. Mindenkitől a maximumot várod el, amit most nem tudnak teljesíteni. Így sok vitás helyzetben lehet részed.

 

Vízöntő

 

Fontos, hogy nívós körülmények között dolgozhass, a kilátástalan "robot" letörheti a kedvedet. A napokban úgy érzed, hogy túl sok a követelmény a munkahelyeden, de nem becsülik meg a munkádat. A magánéletedben sok érzelemre és romantikára vágysz, - fontos lesz a szerelmi kapcsolatod. Nagyon előnyös, ha közös programokat csináltok, hiszen így megélheted az érdeklődő hajlamodat is. Jusson a hétre egy mozi, ami még jobban összehoz kedveseddel! Bulizni is közösen menjetek, a barátaitok társaságában.

 

Halak

 

Nem tudsz kedvesen bánni a munkatársaiddal, főnököddel! Ebből adódhat néhány feszült helyzet, túl "őszinte" hangulatban vagy. Nagyon makaccsá válhatsz, ezért nincs könnyű dolguk munkatársaidnak, amikor együtt szeretnének veled dolgozni! Minden munkát csak a saját elképzelésed szerint vagy hajlandó elvégezni. A magánéletedben egy kis szenvedélyre vágynál, szeretnéd levezetni a napi stresszt. A szerelem megadhatja neked a lehetőséget arra, hogy érzelmileg is feltöltődhess. Energiát meríthetsz a szerelemből.

 

 

 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények