Heti Horoszkóp (03.12-03.19)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.45 / 11 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Több pihenésre lenne szükséged, s ez különösen a munkád területére lehet igaz. Fáradtnak érezheted magad, így a teljesítményed sem száz százalékos, nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a feladataidra. Talán jó ötlet lenne, ha néhány napot pihennél, így végre feltöltődhetnél. Párkapcsolatodban arra vágysz, hogy végre egy kis szín költözzön az életedbe. Elképzelhető, hogy egy szerelmi kaland lehetősége sem lenne ellenedre. A friss, új energiákat keresed, ezért nagyon vonzanak a fiatalabb partnerek.

 

Bika

 

Pozitívan viszonyulsz a munkahelyi ügyekhez, s ez alkalmat ad neked a továbbfejlődésre is. Talán a nehezebb feladatokat megbeszélhetnéd a tapasztaltabb kollégáiddal. Tanulási vágyad jót tehet a munkakapcsolataidnak is, hiszen munkatársaid úgy érzik majd, hogy tiszteled a szakmai tudásukat. Szerelmi életedre, magánéletedre jóval kevesebb időd jut, mint szeretnéd. Párod többször is mondhatja, hogy vágyik a közös időtöltésre, és fájó szívvel, de vissza kell utasítanod, hiszen egyszerűen nincs most lehetőséged arra, hogy szórakozni menj.

 

Ikrek

 

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed egy kicsit a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy milyen hosszabb távú jövőperspektívákkal rendelkezel, hiszen ez nagyon hasznos lehet számodra. Ha sikerül leülnöd és végiggondolnod a céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz! Szerelmi életednek nagyon jót tehet, ha kicsit kimozdultok otthonról, s a pároddal együtt olyan szórakozási lehetőségeket kerestek, amelyek mindkettőtök örömére vannak! A közös élmények nagyon sokat jelentenek minden kapcsolatban.

 

Rák

 

Nagyon ötletes vagy a munkádban, s lehetnek olyan gondolataid is, amelyek előbbre viszik a munkádat. Rájöhetsz arra, hogy miként lehetnél sokkal hatékonyabb, hogyan végezhetnéd el gyorsabban a feladataidat. Ezeket az ölteteket érdemes megosztanod a feletteseiddel, munkatársaiddal is. A magánéletedben arra vágysz, hogy kedvesed egyben a barátod is legyen, szeretnél vele egy kicsit többet beszélgetni, és megosztani az élményeket. Olyan programokra vágysz, amelyek mindkettőtöknek örömet jelentenek.

 

 

Oroszlán

 

Észreveszed, hogy munkatársaid hallgatnak rád, s nagyon fontossá válhat a véleményed. Ez a tapasztalatodnak is köszönhető, de annak is, hogy látszik rajtad, hogy nagyon komolyan veszed a munkádat. Segíts azoknak a munkatársaidnak, akik nehezebben tartják a tempót. A magánéletedben nagyon szenvedélyes hangulatba kerülsz, s az erotika is sokkal fontosabb lesz neked. Teremts olyan alkalmakat, amikor több időt is eltölthettek kedveseddel, csak kettesben! Mutasd meg szerelmi partnerednek az igazi szenvedélyt.

 

Szűz

 

Sok munkád lehet, s pótolhatatlanná válhatsz a munkahelyeden. Lehetnek olyan feladatok, amelyeket csak Te tudsz elvégezni, s ez ad egyfajta hatalmat a kezedbe. Kivételezett helyzetbe kerülhetsz, ami munkatársaid, fölé emel. A magánéletedben egyrészt a temperamentum jellemző rád, másrészt, pedig vágysz a gyengédségre is. Talán azt várod el partneredtől, hogy csak veled foglalkozzon, hihetetlenül sok figyelemre lehet szükséged. Ha ezt megkapod tőle, akkor nagyon szép napjaitok lehetnek.

 

Mérleg

 

A napokban azonban úgy érezheted, hogy eleged van a szürkeségből, s nehezebben viseled az aprólékos, monoton teendőket is. Vidámságra, s egy kis lazaságra vágysz a munkahelyeden, s szeretnéd kellemesebbé tenni a munkakörülményeidet is. A magánéletedben megtalálhat néhány új lehetőség a szerelemre, ami egy kicsit felkavarja az érzékeidet. Ha van állandó partnered, akkor nem valószínű, hogy beleveted magad az új viszonyba, de ha nincs, akkor nagyon érzéki módon éled az életedet.

 

Skorpió

 

Több pénzt szeretnél magadnak, de még nem igazán tudod, hogy miből fogod összehozni azt az összeget, amely a megelégedésedre szolgálna. Mivel tanácstalan vagy, érdemes egy kicsit informálódnod, keress olyan lehetőségeket, amelyek akár arra is jók, hogy az állandó munkád mellett egy kiegészítő jövedelemre tehess szert. A magánéletedre így már nem sok időd jut, de ha együtt vagytok, akkor van rá esély, hogy vitatkozással töltitek az időd, holott örülhetnétek is egymásnak. Igaz lehet, hogy nem találjátok egymással a hangot.

 

Nyilas

 

Virágzik a kommunikációs képességed, s ez a tény lehetőséget adhat neked az előrelépésre. Gondold végig, hogy milyen kérdésekben kellene egyeztetned a feletteseiddel, hiszen könnyen érhetsz el eredményeket. A magánéletedben kissé makacsabb hangulatban vagy. Nem hajlasz a kompromisszumra, így előfordulhat, hogy apróságok miatt robban ki a családi veszekedés, amelyet aztán nehéz tisztázni. A lényeg, hogy ne egymásra mutogassatok, hanem oldjátok meg közös erővel a helyzetet.

 

Bak

 

Rugalmasan és mozgékonyan kezeled a munkahelyi ügyeidet, s a napokban is azt tapasztalhatod, hogy teljes egészében „felgyorsulsz”. Mintha minden feladat fele annyi ideig tartana, mint egyébként. Ha több pénzt szeretnél kapni a munkahelyeden, akkor nagy sikerrel egyeztethetsz a főnököddel a jövedelmed témájában, hiszen nyilvánvaló, hogy nagyon jól dolgozol. A magánéletedben nagyon ki vagy éhezve a baráti találkozókra. Megteheted, hogy egy nappal meghosszabbítod a hétvégét, s közösen tesztek egy kisebb utazást.

 

Vízöntő

 

Képes vagy arra, hogy gyorsan és nagyon hatékonyan dolgozz, ám vigyáznod kell arra, hogy alaposan és hiba nélkül tudd elvégezni a munkádat. Elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz, s akkor már Te magad sem tudod áttekinteni a feladataidat. Készíts magadnak ütemtervet, ez segít majd abban, hogy rendet tudj tartani a teendők között! A magánéletedben jellemző lehet, hogy felhívnak a régi barátok. Rendezhetnél egy közös vacsorát, ahová családtagjaid és barátaid is veled tartanának.

 

Halak

 

Nagyon önfeláldozóan viselkedsz a munkatársaiddal, s talán olyan munkákat is magadra vállalhatsz, amelyeket senki sem végez el szívesen. Viszont nem vagy túl beszédes hangulatban, a legszívesebben egyedül dolgoznál, csak arra vágysz, hogy nyugalmad legyen. A magánéletedben szívesen találnál új szórakozásokat, hiszen nagyon vágysz már arra, hogy levezethesd a napi stresszt. Ám igaz lehet, hogy többször is adódik majd a napokban konfliktushelyzet, amelyet nagyon nehezen kezelsz.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények