Heti Horoszkóp (03.05-03.12)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.78 / 9 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Munkatársaid tőled várnak tanácsokat, és Te nagyon szívesen vállalod fel a vezető szerepet. Ideig, óráig tetszik, hogy Te diktálod a tempót, de aztán hamar terhessé válik számodra ez a népszerűség. Ennek oka, hogy mások munkájáért nem szívesen vállalod a felelősséget. Nagy tehetséged van ahhoz, hogy a többiek munkáját megszervezd, de a főnöki feladatokat inkább meghagynád másnak. A magánéletedben kedvességet kapsz szerelmedtől, családtagjaid is kimutatják feléd a szeretetüket. Viszonozd a kedves gesztusokat, - így lesz igazán működőképes a magánéleted! Ne legyen bűntudatod, ha szerelmeddel csak kettesben utaztok el pihenni.

 

Bika

 

Legyél kedvesebb munkatársaiddal, jól jöhet még neked is a segítség. Lehetnek olyan helyzetek, amikor egyedül nehezebben boldogulsz, számíts rá, hogy több nehezebb feladatot is kapsz majd! A szerelmi életedben féltékennyé válhatsz, ennek az oka abban keresendő, hogy nem vagy biztos a vonzerődben. Ha megerősíted az önbizalmadat, akkor magabiztosabb leszel a párkapcsolatodban is. Kellemes napjaid lehetnek, jól érzed magad otthon. Fontos lehet, hogy alaposan kipihenhesd magad! Most a csendes feltöltődés ideje van. Nem baj, ha néha lazítasz egy kicsit! Adj magadnak időt a nehezebb feladatokra.

 

Ikrek

 

Ha komoly célokért küzdesz a munkahelyeden, akkor gondold végig, hogy munkatársaid tudnának-e segíteni neked! Előkelő helyet harcolhatsz ki magadnak a csapatban, ami akár előléptetéssel is járhat! A magánéletedben fontos, hogy ne törj bele a szürkeségbe és az unalomba. Alig jut időd a családodra, hiszen annyi a tennivalód, pedig elkelne már némi közös szórakozás. Ügyelj, hogy néhány perc, beszélgetésre minden nap legyen alkalmatok. Ha nem tudtok egymásra időt szánni, akkor elszürkülhet kedveseddel a kapcsolatod. A szerelmi kapcsolat csak akkor működik harmonikusan, ha időt és energiát fektetsz bele.

 

Rák

 

Teli vagy energiával, de szükséged is lesz rá, hogy az erőd teljében légy. Nagyon sok tennivalód lesz a munkahelyeden, így nem sok időd marad majd önmagadra. Fontos, hogy minden napra juthasson valami, aminek igazán örülsz! A magánéletedben alkalmad nyílhat néhány csendes, nyugodt estére, amit megoszthatsz a kedveseddel. Beleférhet egy romantikus vacsora is, és talán el sem kell mennetek otthonról. Megtehetitek, hogy közösen készítetek egy nagyon finom vacsorát. Teremtsétek meg a meghitt körülményeket a szerelemhez! Egy gyertya is jó hangulatot teremthet.

Oroszlán

 

Ha ügyesen használod a tehetségedet, és naprakész információidat, akkor jó alkalmad nyílhat az előrelépésre a munkahelyeden. Talán csak annyi kell ehhez, hogy egy bátrabban hallasd a hangodat. A magánéletedben adódhat egy kis szabadidőd, így egy buli is beleférhet az életedbe, kedveseddel. Elképzelhető, hogy tanácstalanok lesztek, hogy mire is fordítsátok az időtöket. Lehet, hogy végül otthon maradtok, és csak egymásra figyeltek. Ha így döntötök, akkor gondoskodjatok az este zavartalanságáról. Már nagyon rátok férne egy este, amikor csak egymással törődtök.

 

Szűz

 

Ha fontos terveket szeretnél véghezvinni a munkahelyeden, akkor a legjobb, ha a lassú víz, partot mos taktikáját követed. Lassan, óvatos lépésekben haladj, így alkalmad lehet rá, hogy alaposan végiggondold, hogy mit csinálsz. A magánéletedben kellemes időszak következik, amikor sokkal több időd jut családtagjaidra. Kedveseddel is jobban egymásra tudtok hangolódni, a feszültség átalakulhat harmóniává. Meglephet figyelmes gesztusokkal is, amelyeket nagyra értékelsz. Ha szerelmed figyelmes hozzád, akkor mutasd ki, hogy észrevetted a változást.

 

Mérleg

 

Befelé forduló időszakodat éled a munkahelyeden, eleged van a pletykálkodásból és a játszmákból. Semmi kedved hozzá, hogy részt vegyél az alattomos piszkálódásokban. Szélsőséges esetben akár hallgataggá is válhatsz, ami máskor egyáltalán nem jellemző rád. A magánéletedben csupa könnyed, kellemes szórakozást találhatsz, melyeket szerelmeddel osztotok meg. Egymásra találhattok, és ezt még jobban elősegítheti egy hosszú hétvége. Ha alkalmatok van rá, akkor utazzatok el kettesben! Már néhány óra is sokat jelenthet, ha kettesben tudjátok eltölteni.

 

Skorpió

 

Fontossá válik számodra a pénz, képes vagy rá, hogy sokat dolgozz. A több munka természetesen több pénzzel jár együtt, így a szorgalmad eredményeképpen nagyobb összeg ütheti a markodat. Ha mégis elégedetlen vagy, akkor teljesen elveszítheted a munkakedvedet. A magánéletedben úgy érzed, hogy egy perc nyugalmad sincs, ezért egy kicsit feszültebb leszel. Családtagjaid nincsenek tekintettel rád, sőt megtörténhet, hogy még plusz terheket is megpróbálnak a nyakadba varrni. Légy türelmesebb családtagjaiddal! Ugyanakkor ragaszkodj hozzá, hogy a Te igényeid is teljesülhessenek.

 

Nyilas

 

Energikus vagy a munkahelyeden, és ennek köszönhetően hamarabb kész lehetsz a feladatokkal. Egy idő után azonban úgy érzed, hogy meglehetősen túlhajtottad magad, így fokozottabban jelentkezik a fáradtság érzése. A magánéletedben túlságosan nagy elvárásokat támasztasz kedveseddel szemben. A rossz szokásait nehezebben tolerálod, sőt egyenesen úgy érezheted, hogy idegesít. Ebben az esetben fegyelmezned kell magad, - ha folyton veszekedsz, akkor még rosszabb lesz a helyzet. Próbáld meg türelmesen elmondani kedvesednek, hogy mi a gondod.

 

Bak

 

Világossá válhatnak számodra az erőviszonyok a munkahelyeden, és pont ezért tudod előnyösen kihasználni a pozíciódat. Figyelj, hogy véletlenül se bonyolódj bele a munkahelyi pletykálkodásba, piszkálódásba! Ez megkérdőjelezné a hiteledet főnököd előtt! A magánéletedben úgy érzed, hogy túlságosan sok kompromisszumot kell kötnöd. Drasztikusan háttérbe kell szorítanod az igényeidet, és mindezt azért, hogy kedvesed jól érezze magát. Már nagyon unod, hogy amit Te szeretnél, az sohasem számít igazán. Adj szerelmednek figyelmeztető jeleket! Ha szerencséd van, akkor érteni fog belőle.

 

Vízöntő

 

Most munkatársaid előtt kell számot adnod a szaktudásodról. Nem kell izgulnod, kiváló meggyőzőerővel rendelkezel, így a munkamegbeszéléseken is jól szerepelhetsz! Végső soron főnököd is észreveheti, hogy értékes munkaerő vagy. A magánéletedben fontos lesz, hogy megélhesd a kíváncsiságodat. Nagyon szeretnél egy izgalmas, új kalandot, különösen azért, mert párkapcsolatodból már kiveszett a jókedv. Megteheted azt is, hogy régi kapcsolatodat próbálod meg harmonizálni. Vigyél színt az életedbe! Ha új flörtöt kezdeményezel, akkor ügyelj, hogy ne bánts meg senkit.

 

Halak

 

Tanulékony vagy a munkahelyeden, akár arra is hajlandó lehetsz, hogy új területeken is kipróbáld magad! Használd ki a rugalmasságodat, hiszen máskor inkább a bevált módszerek jelentik neked a biztonságérzetet. Less el néhány apró, ám hasznos trükköt a többiektől. Így felfrissülhet a szakmai tudásod, aminek a főnököd is örül majd. A magánéletedben indulatosabbá válsz, többé nem tudsz szemet hunyni szerelmed rossz szokásai felett. Megtörténhet, hogy néhányszor összevesztek. Ha ki akarod kerülni a vitát, akkor óvakodj attól, hogy negatív megjegyzéseket tegyél


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények