Heti Horoszkóp (03.05 - 03.11)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.2 / 15 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Most végiggondolod a kapcsolataidat, különös tekintettel a legfontosabbakra. Ez segít abban, hogy rendbe tedd magadban, hogy kitől, mit várhatsz el. Nem árt, ha tisztázod, hogy Te mit tudsz nyújtani a munkatársaknak. Jól megy a közös munka a munkatársakkal, tudod, hogy mi a dolgod, így kialakulhat új népszerűséged, amelyet nagyon élvezel. A magánéletedben, sokat segítesz családtagjaidnak, akik ezt igyekeznek is viszonozni. Végre megtapasztalhatjátok, hogy mindenki tesz valamit a családért.

 

 

 
Bika

 

Általában nem vagy túl szenvedélyes típus, - inkább a józanész vezérel. Most szembesülhetsz a legmélyebb indulataiddal, érzelmeiddel, ezek uralják az életedet. Most nem zavar a saját érzékenységed, megpróbálod bölcsen kezelni az indulataidat. Ám hiába, hiszen egy szenvedélyes szerelmi szál alakulgat, amely teljesen elvarázsol. Alig várod, hogy komolyabbra forduljon a dolog, türelmetlenül akarod megkapni új kedvesedet. Vigyázz, nehogy megijeszd Őt ezzel! Inkább várd meg, amíg Ő lép.

 

 

 
Ikrek

 

Sok munkád lehet, s ez többlet megterhelést jelent a számodra. Előfordulhat, hogy olyan munkákat is kapsz a feletteseidtől, amelyeket nem is neked kellene elvégezned. Tulajdonképpen örülsz, hogy bíznak benned, - higgadtan állsz hozzá a feladataidhoz. Ennek az eredménye is jelentkezik, emelkedhet a szakmai tudásod értéke. Szerelmi életedben fogékony vagy az erotikára, több igényed lehet a szexre, amelyet minőségi módon szeretnél megélni. Most ínyenc módra akarod elkényeztetni szerelmedet.

 

 

 
Rák

 

Minden vágyad, hogy irányíts másokat, s uralkodj a munkatársakon. Irányítási vágyadat most úgy szeretnéd megvalósítani, hogy szabályokat alkotsz, amelyek a Te véleményedet tükrözik. Közben elfelejted, hogy mások nem biztos, hogy osztják a Te nézeteidet. Amikor látod, hogy a világ sehogyan sem akar a Te elveid szerint működni, akkor csalódott leszel. Segíthet, ha tudatosan szem előtt tartod a könnyedséget, rugalmasságot. Most neked is kompromisszumokat kell hoznod a béke érdekében.

 

 

Oroszlán

 

Érdemes kibontakoztatnod kellemes tulajdonságaidat, kedvességgel most többre mész! Megteheted, hogy jobban odafigyelsz másokra, gesztusokat teszel a munkatársak felé. Egyáltalán nem mindegy, hogy miként alakul a kapcsolatotok! Most olyan kapcsolatokat is könnyedén rendezhetsz, amelyben már kialakult az ellenségeskedés, így rányomják a bélyegüket a mindennapjaidra. Tedd meg az első lépést családtagjaid felé is! Így kellemes légkör alakulhat ki otthon, amit nagyon élvezel majd.

 

 

 
Szűz

 

Az életed az örömteli kapcsolatokról szól, új lehetőségeket kapsz, új barátságokra, vagy új szerelemre. Ha új flört köszönt az életedbe, akkor biztos, hogy szenvedélyeket, s egyben sok tanulságot hoz számodra. Ha régi kapcsolatban élsz, akkor érdemes egy kis temperamentumot vinni bele, fontos, hogy megéld a tüzes energiákat is. Le kellene ülnötök néha egy kicsit beszélgetni is. Lehet, hogy már teljesen elidegenedtetek egymástól. Ne hagyd teljesen kiüresedni a párkapcsolatodat.

 

 

 
Mérleg

 

Titokzatos hangulatba kerülsz, keveset árulsz el magadról. Igényed támad arra is, hogy egyedül lehess, végre egy kis levegőhöz juthass. Szerencsére megértik, hogy időre van szükséged önmagad számára. A szerelmi életedben kaphatsz egy nagyon vonzó alkalmat arra, hogy titkos, izgalmas kalandba bonyolódj, amely akár még gazdagíthatja is az életedet. Fontos, hogy helyén kezeld az új flörtöt, nem szabad már az elején komoly érzelmeket belelátnod! Ne ringasd magad hamis illúziókba, - ennek csalódás lesz a vége.

 

 

 
Skorpió

 

Vágysz arra, hogy elvonulj a világtól, az így nyert időt arra használod fel, hogy önmagaddal törődj. Akár a szellemi elmélyülésre is igényed lehet, elmerülhetsz olyan témákban is, amelyek igazán érdekelnek. Jobban vágysz arra, hogy kényeztethesd magad, ebben akár egy aromaterápiás fürdő is segíthet, amely ellazít. Valójában már az is feltöltődést jelenthet számodra, ha egy kicsit nem kell másokra figyelned, s végre lazíthatsz félórát..

 

 

 
Nyilas

 

Minden és mindenki fontosabb neked, mint Te önmagadnak, mások igényeit hajlamos vagy a saját szükségleteid elé helyezni. Munkahelyeden odafigyelsz a munkatársaidra, érzelmileg is nyitott vagy feléjük. A segítőkészséged meghozza az eredményét, jó munkakapcsolatokat alakíthatsz ki. Közben önmagadról elfelejtkezhetsz, fontos, hogy Te is lazíthass néha egy kicsit. Ha üzleti tárgyalásod adódik, akkor ne tegyél olyan engedményeket, amelyeket később megbánsz. Így anyagilag is rosszul jársz.

 

 

 
Bak

 

Szókimondó hangulatban vagy, ami előnyös, ha meg szeretnéd védeni az álláspontodat, de hátrányos, ha a munkatársakkal együtt akarsz dolgozni. Lehet, hogy csak a saját véleményedet vagy hajlandó irányadó elvként elismerni, s éppen ezért nehezen kötsz kompromisszumokat. Akár a családtagjaiddal is lehet néhány vitád, előfordulhat, hogy a nézeteitek szembekerülnek egymással. Ha leültök beszélgetni, akkor is nehezen egyeztek meg a megoldásban. Neked is kell engedned a véleményedből.

 

 

 
Vízöntő

 

Akaratosabb hangulatban vagy, ami nem segíti elő, hogy együtt tudj működni másokkal. A munkahelyeden tapasztalhatsz feszültségeket, megélheted, hogy megjelenik a széthúzás a közösségben, amelyben most amúgy is nehezebben találod meg a helyedet. A magánéletedben szerelmed nem úgy látja a mindennapi ügyeket, ahogyan azt Te szeretnéd. Azt akarod, hogy alkalmazkodjon hozzád, de ez nem mindig jön össze. Ha elég nyitott vagy, s meghagyod a szabadságát, akkor könnyebb dolgod lesz.

 

 

 
Halak

 

Makacs hangulatban vagy, a magánéletedben, és a munkahelyeden is összeférhetetlenül viselkedsz. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy mindenkit megbántasz. Ha mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor mindenki azt gondolja majd, hogy képtelen vagy kompromisszumokat kötni. Vigyázz, nehogy tönkremenjenek a jó kapcsolatok! Jól teszed, ha párodat minden nap megleped valami apró kedvességgel, így újra magad mellé állíthatod Őt. Szükséged lesz a segítségére.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények