Heti Horoszkóp (02.18-02.26)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.11 / 9 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
Tisztában vagy feletteseid elvárásaival, így nem esik nehezedre, hogy maradéktalanul teljesítsd a munkahelyi erőpróbákat. Számíts rá, hogy olyan terheket is megpróbálnak a nyakadba varrni, amelyek nem is a Te munkakörödhöz tartoznak. Magánéletedben sok feszültség várható, amiért most Te vagy a felelős. Nehezen fogadod el, ha családtagjaid más véleményen vannak, mint Te. Gondold át, hogy mennyire vagy toleráns. Különösen kedvesedet kellene jobban megértened, hiszen hiányzik neki az odafigyelésed.
 
 
Bika
 
Érdemes a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod munkatársaidnak és a főnöködnek is. Most nem mindegy, hogy miként alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, sok segítséget kaphatsz a többiektől! A magánéletedben felpezsdülhet az életed, barátok jönnek hozzátok. Szervezhettek egy kellemes partyt is, vásárolj különleges alapanyagokat a közös főzőcskézéshez. Akár új receptet is kipróbálhatsz, nagyon megy most neked a főzés! Kifejezetten élvezed majd a társaságot, kedvedre van a sokadalom.
 
 
Ikrek
 
Ötletesen oldod meg a munkahelyi feladatadat, de szükséged is lesz a találékonyságodra. Be kell osztanod az idődet, és az energiáddal is takarékoskodnod kell, hiszen a feladatok megszaporodnak. A magánéletedben arra vágynál, hogy sok figyelmet és szeretetet kapj. Amikor azt tapasztalod, hogy senki sincs tekintettel a munkádra és az igényeidre, akkor nagyon csalódottá válhatsz. Jó ötlet, ha ráveszed családtagjaidat, hogy vállaljanak részt a házimunkákból is. Így neked is több időd maradhat magadra.
 
 
 
Rák
 
Előnyös lenne, ha kedvesebb lennél munkatársaiddal. Ha túl sokat morogsz a munkahelyeden, akkor tönkremehetnek a kapcsolataid. Az ilyen károkat, pedig nagyon nehéz helyrehozni! Megtörténhet, hogy munkatársaidnak szükségük van a segítségedre, és alakulhat úgy is, hogy Te fordulnál hozzájuk tanácsért. Törekedj tudatosan rá, hogy jó legyen a hangulat a munkahelyeden. A magánéletedben nagyon sok kedvességet kaphatsz, azt tapasztalod, hogy családtagjaid törődnek veled.
 
 
Oroszlán
 
Általában Te vagy a munkahelyi közösség lelke, és pont ezért furcsa, hogy a napokban nem vagy csapatjátékos. Hajlamos leszel rá, hogy magadba zárkózz, ami máskor egyáltalán nem jellemző rád. A magánéletedben ideje már tisztázni az ellentéteket, de próbáld meg jó hangulatban megbeszélni kedveseddel, ami a szívedet nyomja. Most megtalálhatjátok a hangot egymással, ami hosszabb időre is garantálhatja, hogy a kapcsolatotok működőképes lesz, sőt nagyon kellemesen alakul.
 
 
Szűz
 
Nagyobb a hangod a munkahelyeden, mint máskor, de ez nem segíti elő, hogy harmonikus legyen a légkör. Máskor csendesen a háttérben maradsz, de most még az is előfordulhat, hogy vitákat kezdeményezel. Nem egyszerre kell elmondanod, ami a szívedet nyomja! Ha diplomatikusan viselkedsz, azzal sokat javíthatsz a helyzeten, sőt még előnyödre is válhat a feszült időszak! A magánéletedben is át szeretnéd venni az uralmi szerepet. Nem megoldás, ha utasításokat osztogatsz! Így családtagjaid fellázadnak majd.
 
 
Mérleg
 
Mindig a saját elképzeléseid szerint dolgozol, hiszen rendkívül kreatív ember vagy. Sajnos most szinte semmilyen mértékben nem vagy hajlandó alkalmazkodni munkatársaidhoz. Így könnyen lehet, hogy egyedül maradsz a feladatokkal! A magánéletedben sok neked a nyüzsgés, sorra látogatnak meg a barátok. Örülsz nekik, de leginkább nyugalomra vágynál. Fontos, hogy ne látsszon rajtad a fáradtság, vagy az érdektelenség. Ha barátaid úgy érzik, hogy a terhedre vannak, akkor nagyon megbánthatod őket.
 
 
Skorpió
 
Több tennivalód lehet a munkahelyeden, de a lelkesedésed nagyobb, mint máskor. Ha kedvvel látsz neki a teendőknek, akkor sok sikerélményben lehet részed a napokban! Ha szereted a munkádat, akkor egyenesen szárnyakat kapsz majd! A magánéletedben elszabadulhatnak az indulatok, és mindez azért történik, mert kevés időt tudtok egymásra szánni. Még a legfontosabb teendőket sem tudjátok megbeszélni. Így a család minden tagja azt várja, hogy a másik oldja meg a tennivalókat.
 
 
Nyilas
 
Számodra a legfontosabb, hogy nívós körülmények között, minőségi munkát végezhess, és az sem mindegy, hogy milyen környezetben kell ezt megtenned. Tedd barátságosabbá az irodádat, - egy csokor virágtól is jobb kedved lesz! A magánéletedben több konfliktusra számíthatsz, mint általában, és ez annak is köszönhető, hogy őszinte hangulatban vagy. Most arra vágysz, hogy szinte azonnal rendezhesd a feszültségeket. Ez hosszú távon hasznos lesz, - rendbe rakhatod a párkapcsolatodat.
 
 
Bak
 
Ügyesen kezeled a munkahelyi feladatokat, megtalálhatod a módját annak is, hogy megszabadulj a nehezebb, vagy unalmasabb feladatoktól. Munkatársaid örömmel átvállalnak tőled néhány feladatot, azonban nem szabad visszaélned a jó szándékukkal! A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, hagyd érvényesülni a találékonyságodat! A magánéletedben arra vágysz, hogy csend és nyugalom vegyen körül. Szívesen töltenél el néhány napot pihenéssel, családtagjaiddal.
 
 
Vízöntő
 
Nem vagy képes túl nagy teljesítményre a munkahelyeden, de még ahhoz is erőt kell venned magadon, hogy a rutinfeladatokat teljesítsd. Talán reggelente nehezebben indul be a napod, sőt már az is komoly feladat, hogy kikászálódj az ágyból. Oszd be az idődet jobban, és tartsd magad a saját magad által meghatározott ütemtervhez. A magánéletedben arra vágysz, hogy végre egy kicsit pihenhess és lazíthass. Érdemes lenne néhány napot kivenned, de legalábbis aludd ki magad alaposan! Így energiát gyűjthetsz.
 
 
Halak
 
Általában követed a munkahelyi szabályokat, és az sem zavar, ha utasításokat kapsz. Most kifejezetten idegesíthet, ha alkalmazkodnod kell főnököd elvárásaihoz. Minden eszközt bevetsz, hogy megbuktasd Őt, és közben meg vagy arról győződve, hogy Te sokkal jobban irányítanál. A magánéletedben mély ragaszkodást érzel kedvesed iránt, ezért könnyebben megegyeztek a vitás kérdésekben. Még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha már egy ideje rossz irányt vett. Használd ki a kedvező időszakot!


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények