Heti Horoszkóp (02.12-02.18)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.75 / 12 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
Energiától duzzadsz a napokban, s talán az is előfordulhat, hogy szeretnéd megszabni másoknak, hogy miként is kellene viselkedniük, vagy vélekedniük. Nagyon vágysz arra, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt előre eltervezted, ezért feszültté válhatsz, ha mégsem jönnek be az elvárásaid. Legyél kicsit hajlékonyabb! A pozitív előrelátás nagyon jó tulajdonság, de néha Te is sodródhatsz kicsit az árral, és ilyenkor érdemes elő venned empátiád és kompromisszum készségedet. Legyél befogadó környezeted meglátásaira, hátha hasznos információval szolgálnak.
 
 
Bika
 
Itt az ideje annak, hogy önbizalmad erősítsd az életed valamennyi területén, hiszen most a külvilág nagyon kedvesen és bizalommal fordul feléd. Mind a munkád, mind a magánéleted területén megélheted a maximális elfogadás élményét, és ez sugárzóvá varázsolja egész lényedet, és önbizalommal tölt fel. Ismerd el saját értékeidet, és ne gondold, hogy ettől önteltté válhatsz, hanem egyszerűen csak kerek egészet alkothatsz magaddal. Ezt a kedvesed is észreveheti, és előfordulhat, hogy vonzalmát is jobban ki tudja fejezni feléd a napokban, és folyton bókokkal halmoz el téged.
 
 
Ikrek
 
Családod nagyon fontossá válhat számodra a napokban, és nagyon erős kötődést érzel irántuk, hiányozhatnak neked. Most alkalmad nyílhat arra, hogy eredményes beszélgetéseket folytass azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak számodra. Megvan bennetek az empátiára való hajlam, a kölcsönös tolerancia, annak ellenére, hogy megeshet, hogy többször is elbeszéltek egymás mellett. Remek program lehet, ha együtt töltesz velük néhány napot, hiszen egyébként sem vagy túl dinamikus formában, és egy kis pihenést beleszoríthatnál a napirendedbe.
 
 
 
Rák
 
Nagyon érzékeny hangulatban vagy a napokban, de ezt a világ minden kincséért sem mutatnád ki mások felé. Csak a közvetlen környezetedben élőkkel szemben engeded meg magadnak, hogy érzelmes legyél. De még kedveseddel sem mindig tudatod, hogy mennyire örülnél egy kis romantikának, gyertyafényes estének, esetleg egy kis "romantikázás" a parkban, amikor a legszebben ragyognak a csillagok. Amint kitárnád lelked, egyből úgy érzed, hogy kiszolgáltatottá válhatsz, s inkább magadra erőltetsz egy olyan álcát, mely erősebbnek mutat, mint amilyen valójában vagy.
 
 
Oroszlán
 
A napokban minden erődre szükség lehet, hogy helyt tudj állni a munkahelyeden, hiszen rengeteg feladat szakadt hirtelen a nyakadba. Szorosak a határidők, feszített a tempó. Közben tudod, hogy mindennek meglehet az eredménye, hiszen azért kaptad a megbízást, mert számítanak rád, csak Te tudod megoldani jelenleg a helyzetet. A magánéletedben most nagyon őszinte beszélgetésekre kerülhet sor köztetek, és elmélyíthetitek a kapcsolatotokat. Lehet, hogy a múltatok fog közelebb hozni egymáshoz, vagy egy emlék, melyet hasonlóan éltetek meg.
 
 
Szűz
 
Minden remekül alakul a munkahelyeden, s a napokban azt érezheted, hogy teljes egészében "felgyorsulsz". Bármivel bíznak meg, mindent hamar és pontosan elvégzel. Ha több pénzt szeretnél kapni, most érdemes lehet ennek ügyében tárgyalni a feljebbvalóiddal, hiszen láthatóan jól végzed a dolgod. A magánéletedben előtérbe kerülhetnek a baráti kapcsolataid, s nagyon vágysz egy őszinte beszélgetésre. Most itt az alkalom! Üljetek be kedvenc helyetekre, hiszen úgyis olyan rég volt rá alkalom, egy-egy finom ital társaságában együtt lehessetek.
 
 
Mérleg
 
Nagyon nyitott hangulatban lehetsz a napokban, és az érzelmeidet is kimutatod a közvetlen környezetedben élők felé. Már elég rég volt rá példa, hogy ilyen nyíltan kimond, mennyire fontosak számodra családod tagjai, így nagyon jól fog esni nekik, és ez által megerősödhetnek érzelmi kapcsolataid. Kedvesednél is jó pont lehet, ha egy kicsit romantikusabbra veszed a hangvételt, akár egy újabb szerelmi vallomást is tehetnél neki. Ez segít majd kettőtök között egy nagyon finom intim légkört teremteni, s egészen egymásra tudtok hangolódni.
 
 
Skorpió
 
Rendkívül jól kommunikálsz a munkád során, ezért most könnyen egyezteted a feladatokat kollégáiddal, vagy feletteseiddel, koncentrálva azokra a pontokra, melyek eddig feszültségforrást jelentettek számodra. Szívesen végzel telefonhívásokat, sőt még az értekezleten is felszólalhatsz. A magánéletedben gondoskodóvá, segítőkésszé válhatsz, főleg, ha gyermekeiddel foglalkozol. Ha időd engedi, szervezzetek több közös programot, akár mehettek korcsolyázni egy nagyot, vagy gubózzatok be mesét olvasni egy csésze meleg kakaó társaságában.
 
 
Nyilas
 
Jellemző lehet rád, hogy zárkózottabb vagy, mint a nagy átlag, és ez a tulajdonságod most még erősebbé válhat a napokban. Már reggelente úgy érezheted, hogy semmi kedved munkába menni, nyűgnek gondolod feletteseid elvárásait, s a közlekedés is csak bosszant. Rossz kedvednek köze lehet ahhoz is, hogy a magánéletedben több lehet a vita, mint általában szokott, s ettől kimondottan fáradtnak is érezheted magad fizikálisan. A vita a megoldás kezdete lehet, próbálj inkább rendezési módszert látni benne, kommunikáljátok le kedveseddel, mi lehet probléma kiváltója.
 
 
Bak
 
Most minden munkát elvállalsz, hogy kivívd feletteseid bizalmát. De már régóta rájöttél, hogy a jó munkakapcsolatok nagyban megkönnyíthetik dolgodat, s megnövelhetik a hatékonyságot. Teremts kellemes munkahelyi légkört! A magánéletedben nyugalomra, harmóniára törekszel, és legszívesebben elszigetelnéd egy kicsit magad, hogy több időt tölthess a számodra fontos emberekkel. Még a telefont sem vennéd fel ilyenkor, és talán nem is baj, ha kikapcsolod, amikor haza érkezel, így nagyon intim légkört teremthetsz otthonodban.
 
 
Vízöntő
 
Képes vagy nagyon gyorsan végezni a dolgod, ám vigyáznod kell, hogy pontosan és hiba nélküli legyen a munka, melyet kiadsz a kezeid közül. Elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz, és már Te sem tudod átlátni a feladataidat. Érdemes lehet egy listát vezetned, amelyen felsorolod, milyen teendőid vannak aznap, és kihúznod, amivel végeztél már, így semmi sem fog lemaradni, és tudni fogod, hol tartasz. A napokban felhívhat egy régi barát, akit érdemes mindenképp beszorítani a programodba, hiszen sok vidám perccel ajándékozhat meg téged.
 
 
Halak
 
A napokban több új ismertséget köthetsz, és régi kapcsolataid is szorosabbra fűződhetnek. Elképzelhető, hogy munkakapcsolataidból szövődnek barátságok, szinte észrevétlen módon, hiszen képes vagy arra, hogy teljes lényeddel figyelj a másikra. Általában érzelmi támogatást várnak tőled munkatársaid, s Te ezt nagyon szívesen meg is adod. A magánéletedben is jellemző lehet, hogy kapcsolatotokban a baráti szál erősödik, és ez által visszakapod kedvesedtől a törődést, együttérzést, amelyet nap, mint nap Te is adsz a környezetednek.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények